Europska putovanja

Naša će vas ponuda odvesti u sve kuteve Europe – od sjajnih i razvikanih metropola do manje poznatih ali zanimljivih lokaliteta.

Europska putovanja

Naša će vas ponuda odvesti u sve kuteve Europe – od sjajnih i razvikanih metropola do manje poznatih ali zanimljivih lokaliteta.

Azur Tours Putovanja Europska putovanja

Iz ponude izvajamo

Upoznajte sve kuteve Europe

Putovanja – autobusom i zrakoplovom

Europska putovanja – naša će vas ponuda odvesti u sve kuteve Europe – od sjajnih i razvikanih metropola do manje poznatih ali zanimljivih lokaliteta. Uz klasična putovanja u metropole poput Pariza, Londona, Barcelone, Rima ili Berlina, izdvajamo i ponude zrakoplovnih tura. Predstavljamo putovanje u Bukurešt i Transilvaniju – nadasve zanimljivo i bogato putovanje u nama ne previše poznati grad i regiju čije će vas kulturno-povijesno bogatstvo ugodno iznenaditi. U ponudi imamo i aranžmane za St. Peterburg, Moskvu, Tallin i Kopenhagen. Od autobusnih tura, uz već poznata odredišta poput Praga, Budimpešte, Venecije ili Toskane, nudimo putovanja u Rumunjsku, Poljsku i druge istočnoeuropske zemlje. U našoj se ponudi nalazi i tura po Balkanu (Balkanski krug) gdje ćete u 6 dana upoznati znamenitosti, ljude, kuhinju i kulturu zemalja južnog Balkana. Preporučamo naš standardni program – Antička Grčka s polaskom iz Zagreba te brodom iz Venecije do Igoumenitse. Po dolasku u Grčku slijedi vožnja autobusom preko znamenitih Meteora, Delfa do Atene i Peloponeza. Provjeren program uz pratnju vrhunskog vodiča. Proučite našu ponudu, rezervirajte i platite u ratama. Za ponudu “Europska putovanja autobusom" kliknite OVDJE . Za ponudu “Europska putovanja zrakoplovom", kliknite OVDJE .