Europska putovanja

Naša će vas ponuda odvesti u sve kuteve Europe – od sjajnih i razvikanih metropola do manje poznatih ali zanimljivih lokaliteta.

Europska putovanja

Naša će vas ponuda odvesti u sve kuteve Europe – od sjajnih i razvikanih metropola do manje poznatih ali zanimljivih lokaliteta.

Azur Tours Putovanja Europska putovanja

Iz ponude izvajamo

Cijeli svijet je vaš

Bilo da preferirate organizirane grupne ture ili da se sami odlučite posjetiti neku europsku destinaciju, s Azur Toursom vam je dostupan cijeli svijet.

Upoznajte sve kuteve Europe

Putovanja – autobusom i zrakoplovom

Europska putovanja – naša će vas ponuda odvesti u sve kuteve Europe – od sjajnih i razvikanih metropola do manje poznatih ali zanimljivih lokaliteta. Uz klasična putovanja u metropole poput Pariza, Londona, Barcelone, Rima ili Berlina, izdvajamo i ponude zrakoplovnih tura. Predstavljamo putovanje u Bukurešt i Transilvaniju – nadasve zanimljivo i bogato putovanje u nama ne previše poznati grad i regiju čije će vas kulturno-povijesno bogatstvo ugodno iznenaditi. U ponudi imamo i aranžmane za St. Peterburg, Moskvu, Tallin i Kopenhagen. Od autobusnih tura, uz već poznata odredišta poput Praga, Budimpešte, Venecije ili Toskane, nudimo putovanja u Rumunjsku, Poljsku i druge istočnoeuropske zemlje. U našoj se ponudi nalazi i tura po Balkanu (Balkanski krug) gdje ćete u 6 dana upoznati znamenitosti, ljude, kuhinju i kulturu zemalja južnog Balkana. Preporučamo naš standardni program – Antička Grčka s polaskom iz Zagreba te brodom iz Venecije do Igoumenitse. Po dolasku u Grčku slijedi vožnja autobusom preko znamenitih Meteora, Delfa do Atene i Peloponeza. Provjeren program uz pratnju vrhunskog vodiča. Proučite našu ponudu, rezervirajte i platite u ratama. Za ponudu “Europska putovanja autobusom" kliknite OVDJE . Za ponudu “Europska putovanja zrakoplovom", kliknite OVDJE .