Velika tura 2024.

Kina putovanje

Kina, Velika tura 2024: Otkrijte čaroliju od Kineskog zida do rižinih polja, doživite kinesku kulturu i povijest na nezaboravnom putovanju | Azur Tours

Velika tura 2024.

Kina putovanje

Kina, Velika tura 2024: Otkrijte čaroliju od Kineskog zida do rižinih polja, doživite kinesku kulturu i povijest na nezaboravnom putovanju | Azur Tours

Azur Tours Putovanja Kina putovanje

Top ponuda za putovanja u Kinu u 2024.


Rezervirajte svoje putovanje u Kinu s Azur Toursom danas i iskoristite ovu jedinstvenu priliku da doživite čaroliju ove fascinantne zemlje. Azur Tours vam s ponosom nudi nezaboravno putovanje u Kinu, zemlju kontrasta i nevjerojatnih doživljaja. Doživite bogatstvo kineske kulture, od impozantnih drevnih znamenitosti do futurističkih metropola.

Putovanje u Kinu

Otkrijte čari Kine s Azur Toursom: 5000 godina civilizacije u susretu s budućnošću

Azur Tours vam s ponosom nudi nezaboravno putovanje u Kinu, zemlju kontrasta i nevjerojatnih doživljaja. Doživite bogatstvo kineske kulture, od impozantnih drevnih znamenitosti do futurističkih metropola.

Kina, zemlja s 5000 godina civilizacije, nudi nevjerojatno iskustvo putovanja gdje se isprepliću davna prošlost i futuristička budućnost. Od impozantnog Kineskog zida i carske veličanstvenosti Zabranjenog grada do živopisnih kanala Suzhoua i futurističkih nebodera Shanghaja, Kina je destinacija koja oduzima dah.

Zašto putovanje u Kinu s Azur Toursom?


Predstavljamo vam neka od odredišta koja ćete posjetiti tijekom putovanja
u Kinu s Azur Toursom:

Peking

Srce moderne Kine, Peking, nudi mnoštvo znamenitosti. Posjetite Zabranjeni grad, nekadašnju rezidenciju kineskih careva, i divite se veličanstvenom Kineskom zidu, simbolu kineske civilizacije. Ljetna palača, oaza mira usred metropole, te Trg nebeskog mira, najveći trg na svijetu, samo su neki od zadivljujućih prizora Pekinga.

Xian

Otkrijte tajne drevne Kine u Xianu, nekadašnjoj prijestolnici Carstva. Grobnica cara Qina Shi Huanga, s tisućama vojnika od terakote u prirodnoj veličini, oduzima dah i svjedoči o moći i raskoši carskog doba.

Hangzhou

Prepustite se čarima Hangzhoua, grada poznatom po slikovitom Zapadnom jezeru, opjevanom u kineskoj književnosti. Uživajte u miru i tišini vrtova Suzhoua, pravih dragulja tradicionalne kineske arhitekture.

Shanghai

Doživite futurističku atmosferu Shanghaja, grada koji se neprestano razvija. Divite se impresivnim nebodterima u četvrti Pudong i uživajte u šetnji Bundom, kolonijalnom zonom grada.

Azur Tours vam nudi i mnoštvo drugih destinacija u Kini, kao i mogućnost kombiniranja različitih programa i destinacija.

Zašto posjetiti Kinu:

1. Bogata povijest i kultura: Doživite veličanstvenu povijest Kine kroz carsku arhitekturu, drevne artefakte i fascinantne legende

2. Raznolikost: Od živopisnih krajolika i slikovitih jezera do modernih metropola i futurističkih nebodera, Kina nudi nešto za svakoga.

3. Ukusna kuhinja: Otkrijte bogatstvo kineske kuhinje s brojnim regionalnim specijalitetima i savršenim spojem različitih začina.

4. Gostoljubivost: Doživite toplinu i gostoljubivost kineskog naroda koji će vam s radošću predstaviti svoju kulturu i običaje.