Zeleno ljeto

Odmor u prirodi

Zeleno ljeto. Odmorite dušu i tijelo u hotelima u Austriji, Italiji, Sloveniji. Provjerite naše hit pakete za zeleni aktivni ili wellness odmor!

Zeleno ljeto

Odmor u prirodi

Zeleno ljeto. Odmorite dušu i tijelo u hotelima u Austriji, Italiji, Sloveniji. Provjerite naše hit pakete za zeleni aktivni ili wellness odmor!

Azur Tours Putovanja Vikend paketi

Aktivni odmor i wellness paketi

Zeleno ljeto – odmorite se i opustite uz našu ponudu Wellnessa ili istražite ponudu odmora u planinama u Austriji, Sloveniji i Hrvatskoj. Iz ponude izdvajamo aktivni odmor u Austriji i Sloveniji sa super povoljnim i atraktivnim obiteljskim paketima. Predlažemo da svakako dobro proučite i provjerite ovu bogatu ponudu. Tu su još i ponuda zeleno ljeto u Nassfeldu, sa smještajem u  hotelu Franz Ferdinand, zeleno ljeto Katschberg… Bogata je naša ponuda Zeleno ljeto u Sloveniji  u koju su zastupljene poznate slovenske destinacije: Rogla nudi “Zeleni odmor"koji uključuje mnoštvo različitih sadržaja Kranjska Gora u ponudi zeleno ljeto iuma hotel Kompas 4* pod nazivom “Ljetno osvježenje" U našoj ponudi je i Bohinj sa hotelom Bohinj Eco hotel 4* i hotelom Jezero 4* Tu je i Mariborsko Pohorje sa hotelom Habakuk Na Bledu je bogata ponuda Sava hotela Terme Olimia nude bogatu ponudu u svom “centru zdravlja" Terme 3000 – Moravske Toplice  nude posebno kreirane pakete koje vrijedi poučit Na koncu, tu su i Terme Čatež – uvijek odlične a tako blizu 


Slovenija i njezini wellness centri uvijek ima prednost pri izboru destinacije radi svoje blizine. Brojni termalni izvori omogućili su našim susjedima razvoj lječilišnog i wellness turizma koji nudi mnoštvo vrhunskih hotela i usluga. Mogućnosti aktivnog odmora doista su mnogobrojne. Prekrasna jezera Bled i Bohinj u kombinaciji sa planinama napuniti će vaše baterije. Pronađite posebni paket po svojoj mjeri, wellness usluge, masaže ili neki od vrhunskih medicinskih centara ukoliko vam je potrebno liječenje ili oporavak. Mnoge su mogućnosti, sportske dvorane, nogometna igrališta, trim staze i drugo za pripreme rekreativnih ili vrhunskih sportaša na planinskom zraku. Ukoliko želite mir i tišinu, netaknutu prirodu, šetnje i dobru hranu Slovenija je odličan izbor za Vas. Tu su i mjesta koja će Vam dati mnoštvo zabave, npr.poznate kockarnice u Kranjskoj Gori. Možete i u shooping  jer na svom putu do odredišta sigurno ćete proći uz neki od većih gradova: Maribor, Kranj, Ljubljana….

Odabrani hoteli