Advent i Nova godina 2025.

Advent i Nova godina putovanja - atraktivne destinacije za predbožićni shopping, božićnu atmosferu ili doček Nove godine!

Advent i Nova godina 2025.

Advent i Nova godina putovanja - atraktivne destinacije za predbožićni shopping, božićnu atmosferu ili doček Nove godine!

Novogodišnja putovanja

Adventska putovanja i Nova godina 2025.

Adventska putovanja – bliži se doba Adventa, Božića, darivanja i putovanja! Prekrasno okićeni europski gradovi u kojima vlada dobro raspoloženje, doslovno nas mame da ih posjetimo. Prigodne manifestacije, glazba na trgovima i veselje uz pokoju čašu kuhanog vina, stvaraju neponovljivu blagdansku atmosferu. Božićni sajmovi u europskim metropolama, miris fritula i pečenih kobasica na gradskim trgovima, šarenilo lampica na božićnim jelkama – bila bi velika šteta ovako nešto propustiti. Pogledajte našu ponudu putovanja i doživite najljepše božićne sajmove Europe!


Nova godina putovanja – najluđu noć provedite u jednoj od brojnih destinacija iz naše ponude, bilo da je riječ o europskim ili dalekim destinacijama. Otkrijte ukusnu hranu, bogatu kulturu i uživajte u novogodišnjem vatrometu u srcu Pariza, Atene, Skopja, Praga…. Doživite slavljeničko veselje i čarobnu atmosferu Portugala i Andaluzije ili odlučite posjetiti jednu od dalekih destinacija, Egipat, Kinu ili Kubu i dočekati Novu 2025. godinu na ulicama svjetskih metropola! Sretna Nova godina!


Ukoliko želite proslaviti Novu godinu na nekom od skijališta iz naše ponude – stojimo vam na raspolaganju. 
Preporučamo da provjerite našu ponudu skijanja u Sloveniji, skijanja u Austriji, skijanja u Italiji ili skijanja u Francuskoj.