Advent i Nova godina 2023.

Adventska putovanja i Nova godina 2023.

Adventska putovanja pružaju drugačiji doživljaj - to je vrijeme predbožićne atmosfere. Gradovi su prigodno ukrašeni, vlada dobro raspoloženje, koje može još bolje potaknuti koja čaša kuhanog vina. Tu su i prigodne manifetscije, glazba i veselje. U našoj ponudi je  veliki izbor autobusnih putovanja do brojnih europskih gradova metropola, u kojima ćete osjetiti - na razne načine - čari predbožićne atmosfere. U ponudi je Advent u Beču, Grazu  Salzburgu, talijanskim gradovima, kao i gradovima Njemačke npr. Dresden, Potsdam i Francuske kao npr. Colmar i Alsace. U ponudi su i nama najbliže metropole - Beč, Budimpešta i Bratislava. Adventska putovanja avionom pokrivaju veliki broj odredišta - od Adventa u Rovaniemiju (mjestu djeda Mraza) do europskih metropola. Poput Rima, Pariza, Londona ili  Madrida. Provjerite našu ponudu Tu je i naša posebna ponuda - Adventsko i Božićno krstarenje Dunavom. U pitanju su krstarenje iz Beča preko Bratislave do Budimpešte - kvalitetnim brodovima 4* sa uslugom punog pansiona i bogatstvom sadržaja. Provjerite ovu ponudu koja je novost na hrvatskom tržištu.
Nova godina putovanja - provjerite našu bogatu ponudu novogodišnjih putovanja - nudimo vam Europska putovanja autobusom: Sarajevo, Beograd, Prag, Beč, Budimpešta, Toskana, Rim, Venecija Bogata je naša ponuda novogodišnjih putovanja zrakoplovom: dočekajte 2022. u metropolama kao što su Pariz, London, Berlin, Istanbul, Amsterdam, Rim... Tu je i Novogodišnja ponuda za Siciliju, Portugal i Maltu, posebnim zrakoplovima iz Zagreba U ponudi imamo i daleka putovanja za Novu godinu - New York, Dubai, Šri Lanka, Tajland, Kina... Tu je i naša ponuda krstarenja Mediteranom ili Karibima Novu godinu. Također, nudimo i doček Nove godine u Hrvatskoj, u hotelima na Jadranu ili u termama u unutrašnjosti Lijepe naše. Izdvajamo novogodišnji doček u Vodicama i zagarantiranu zabavu uz Maju Šuput!
Ukoliko želite dočekati Novu na nekom od skijališta iz naše ponude - stojimo vam na raspolaganju. Preporučamo da provjerite našu ponudu skijanja u Sloveniji,  skijanja u Austriji ili skijanja u Italiji ili skijanje u Francuskoj. Provjerite našu ponudu, obratite se s povjerenjem.

Europska putovanja zrakoplovom

Europska putovanja zrakoplovom

Daleka putovanja

Daleka putovanja

Naša preporuka