Mogućnosti plaćanja

U poslovnici AZUR TOURS-a možete plaćati gotovinom i kreditnim karticama. Za rezervacije aranžmana za ljetovanje prilikom potvrde rezervacije potrebno je uplatiti minimalno 30% cijene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana prije polaska.

Za rezervacije aranžmana skijanja te europska i daleka putovanja prilikom rezervacije potrebno je uplatiti minimalno 40% iznosa aranžmana,  a ostatak najkasnije 29 dana prije polaska. Za krstarenja kao i za aranžmane drugih agencija – način plaćanja je sukladan uvjetima odgovornog organizatora.

 

Ukoliko nije drugačije navedeno mogućnosti plaćanja za aranžmane su sljedeći:

1. JEDNOKRATNO

  1. gotovinom u poslovnici
  2. kreditnim karticama u agenciji ili online: Maestro, MasterCard, Visa, Visa Electron, Premium Visa, Diners
  3. uplata na račun agencije – iz Hrvatske (Internet bankarstvom, općom uplatnicom) – IBAN: HR9223600001101446324 (Zagrebačka banka)
  4. uplata na devizni račun agencije – iz inozemstva – IBAN: HR 9223600001101446324, SWIFT: ZABAHR2X (Zagrebačka banka)

2. PLAĆANJE NA RATE   (Uz manipulativan trošak od 4% – WSPay online autorizacija kartica)

  1. Visa i MasterCard ZABA (Zagrebačka banka) do 12 rata
  2. Maestro i Visa PBZ (Privredna banka Zagreb) do 6 rata
  3. Diners Card do 6 rata
  4. Premium Visa (ex Amex) do 6 rata

Za sva dodatna pitanja obratite nam se na: 01/481 13 89 ili azurtours@azurtours.hr

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih kartica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

 

diners - Mogućnosti plaćanjaVisa - Mogućnosti plaćanjaMasterCard - Mogućnosti plaćanjamaestro - Mogućnosti plaćanjawsPayLogo - Mogućnosti plaćanja