Doživite Jadran

Krstarenje Jadranom

Istražite ljepote na nezaboravnom krstarenju Jadranom s Azur Toursom. Rezervirajte svoje mjesto i uživajte u kupanju u netaknutim uvalama te istražite čarobne otoke i živopisne gradove jadranske obale.

Doživite Jadran

Krstarenje Jadranom

Istražite ljepote na nezaboravnom krstarenju Jadranom s Azur Toursom. Rezervirajte svoje mjesto i uživajte u kupanju u netaknutim uvalama te istražite čarobne otoke i živopisne gradove jadranske obale.

Azur Tours Krstarenja Krstarenje Jadranom

Nezaboravno krstarenje Jadranom

Doživite Jadran na jedinstven način na krstarenju s Azur Toursom. Krstarenje Jadranom je odlična prilika da istražite hrvatske otoke i živopisne gradove duž obale. Uživajte u nezaboravnim trenucima kupanja u kristalno čistom moru skrivenih uvala i budite se svako jutro u drugoj luci s novim predivnim prizorima. Posjetite Hvar, Brač, Mljet, Vis, Korčulu, Makarsku… Nudimo vam savršen odmor za dušu i tijelo na nezaboravnom krstarenju Jadranom! Pridružite nam se!

Krstarenje Jadranom

Upoznajte naš Jadran i otoke na sasvim drugačiji način. Iskusni kapetani odvest će vas do najskrovitijih uvala, do najboljih mjesta za kupanje ili najzanimljivijih mjesta i gradova za posjet. U tjedan dana krstarenja upoznat ćete više otoka i gradova, kupati se u skrivenim uvalama često nedostupnim s kopna, te u prijateljskoj atmosferi grupe stvoriti nova poznanstva. Provjerite našu ponudu, odaberite rutu koja vam odgovara i zaplovite.

Predstavljamo vam neke od gradova i otoka koje možete posjetiti
tijekom krstarenja s Azur Toursom:

Hvar

Otok Hvar, svima poznat kao najsunčaniji otok na Jadranu, uz blagu klimu, mnogo sunca i kristalno čisto more idealna je destinacija za posjet u ljetnim mjesecima. Očarat će vas bogata kultura i povijest, miris lavande, a najzahtjevnija nepca mogu uživati u vrhunskim delicijama i vinu ovog kraja.

Vis

Otkrijte jedinstveni spoj prirodne ljepote i bogate kulturene baština ovog hrvatskog dragulja. Kristalno čisto more, svjetski poznate plaže i neodoljivi šarm privlaći na otok posjetitelje iz cijelog svijeta.

Brač

Otok Brač, najviši hrvatski otok, obrubljen prekrasnim uvalama i mirisnim šumama čempresa, diči se najpoznatijom hrvatskom plažom – Zlatnim ratom. Nadaleko je poznat po čuvenom bračkom kamenu od kojeg su i sagrađene brojne crkvice na otoku. Otkrijte s nama ovaj biser Jadrana.

Korčula

Otok, poznat kao rodno mjesto Marka Pola po mnogočemu je poseban: krase ga očuvani kameni grad, skrivene plaže, svjetski poznata vina i spektakularni zalasci sunca. Sam grad Korčula i njegov Stari grad slovi kao jedan od najbolji očuvanih na Mediteranu. Prošetajte korčulanskim kamenim ulicama u koje su utkane brojne priče i legende…

Za našu ponudu Krstarenja Mediteranom kliknite OVDJE