Najbolje cijene smještaja

Dalmacija

Divna Dalmacija očarava svaki put! Iskoristite atraktivne cijene smještaja i platite u ratama!

Najbolje cijene smještaja

Dalmacija

Divna Dalmacija očarava svaki put! Iskoristite atraktivne cijene smještaja i platite u ratama!

Rezervirajte svoj odmor i platite u ratama!

Posjetite popularne destinacije

Korčula

Korčula je bogat i raznovrstan otok u kojem svatko može naći svoj kutak za odmor i uživanje. Grad Korčula svakako je najatraktivnije odredište na otoku. Potječe od antičkog doba kada su ga Grci zvali Korkyra. Od početka 10 stoljeća pa tijekom srednjeg vijeka sagrađen je stari grad Korčula s rasterom u obliku riblje kosti po čemu je jedinstven i prepoznatljiv. U toj staroj urbanističkoj shemi nastajale su kamene kuće, palače i trgovi. Oni su oblikovali skladnu cjelinu koja i danas izaziva divljenje. Zato je grad Korčula predmet interesa turista iz cijeloga svijeta. Tu se rodio i Marco Polo, poznati srednjovijekovni istraživač. U gradu se nalazi se nekoliko hotela - hotel Marco Polo 4* i hotel Liburna 4*. Nekadašnji kompleks apartmana i hotela Bon Repos potpuno je preuređen i dobio je novo ime Port 9 4*. Uz grad Korčulu, na otoku se nalaze i druga mjesta kao Lumbarda - (nekadašnje ladanjsko mjesto korčulanske vlastele) u kojoj se nalazi hotel Borik 3* sa pripadajućom depandansom 2* kao i hotel Lumbarda 3*. Na zapadu otoka nalazi se Vela Luka u kojoj su smještena dva hotela - Posejdon 3* i Adria 3*. Tu se nalazi i lječilište Kalos koje za lječenje koristi ljekovito blato izvađeno iz mora. Iznad Vela Luke nalazi se i Vela Spila - jedno od najznačajnijih prahistorijskih nalazišta u Europi koje se još istražuje a najveća iskapanja još nisu obavljena. Posjetite prekrasnu Korčulu - osim sunca i mora, tu je bogatstvo sadržaja koje ćete sami otkriti i upoznati!

Otok Brač

Brač - jedinstven otok nedirnute prirode, bogatog povijesnog i kulturnog nasljeđa. Bol na Braču je jedna od najljepših turističkih destinacija - poznato je okupljalište domaće i svjetske elite. Smješten podno Vidove gore, najvišeg vrha jadranskih otoka, poznat po najatraktivnijoj plaži Jadrana Zlatni rat, uz brojne kulturno-povijesne znamenitosti Bol je uvijek rado posjećena destinacija. Plaža Zlatni rat nastala je taloženjem finog zlatnog šljunka oko podmorskog grebena. Pod utejcajem vjetrova, valova i morskih strujanja vršak Zlatni rat stalno mijenja svoj oblik. Taj predio je zaštićeno prirodno područje i omiljeno mjesto surfera i kite-surfera iz cijelog svijeta. Plaža Zlatni rat udaljena je svega 2 kilometra od Bola. Osim prirodnih lijepota Bol svojim posjetiteljima nudi bogatu kulturno-povjesnu baštinu, brojne sportsko-rekreativne mogućnosti od uživanja u vožnji biciklom, ronjenja i jerenja na dasci. Nezaobilazna turistička ponuda Bola svakako je i dalmatinska kuhinja poznata po raznim ribljim specijalitetima i poznatim bračkim vinima. Supetar je najveće naselje na otoku Braču, ujedno i jedini grad na otoku. Šetnjom kamenom popločanim uličicama Supetra osjetit ćete istinski duh dalmatinskog priobalnog gradića. Sa bogatom ponudom smještaja i raznovrsnom ugostiteljskom ponudom te zabavnim događanjima tijekom cijelog ljeta, Supetar je jedno od najposjećenijih središta na otoku Braču. U ponudi imamo Bluesun hotele 3* i 4* sa uslugama polupansion i all inclusive. Prirodne lijepote, ugodna i blaga klima, te kristalno čisto more čine Brač poželjnim mjestom za odmor.

Privlačne pješčanje plaže

Posjetitelje u Dalmaciji privlače prekrasne pješčane plaže kao što su Soline u Biogradu, Slanica na otoku Murteru i božanstvena plaža Sakarun na Dugom otoku.

Poznata je po svojim predivnim plažama koje su atrakcija za turiste. Zlatni Rat na Braču, Punta Rata u Brelima (koja je 2003. g. proglašena za jednu od 10 najljepših plaža na svijetu), Bačvice u Splitu i brojne druge.

Ljetovanje Jadran

Sjeverna Dalmacija – proteže se od otoka Paga na sjeveru pa sve do grada Primoštena na jugu te se ubraja u jednu od najljepših i najomiljenijih regija Hrvatske. Tu se nalaze gradovi s bogatom povijesnom baštinom kao što su Zadar i Šibenik. Zatim Nacionalni parkovi Kornati i Krka, brojni otoci – Pag, Ugljan, Pašman, Dugi otok, Murter, … Posjetitelje u sjevernu Dalmaciju privlače prekrasne pješčane plaže kao što su Soline u Biogradu, Slanica na otoku Murteru i božanstvena plaža Sakarun na Dugom otoku. 

Srednja Dalmacija – kao i sjeverna Dalmacija spada u jednu od najpoželjnijih turističkih destinacija na Jadranskoj obali. Otoci Brač, Vis, Šolta, Korčula, Čiovo, Lastovo i Hvar privlače goste iz brojih dijelova svijeta. Poznata je po svojim predivnim plažama koje su atrakcija za turiste. Zlatni Rat na Braču, Punta Rata u Brelima (koja je 2003. g. proglašena za jednu od 10 najljepših plaža na svijetu), Bačvice u Splitu i brojne druge. Grad Hvar na istoimenom otoku je grad s najvećim brojem sunčanih sati. On je ujedno i centar otočnog turizma te jedna od najpoželjnijih i najposjećenijih destinacija na Jadranu. Rezervirajte svoj odmor i platite u ratama!