Nezaboravno krstarenje

Krstarenje Karibima

Uživajte na pješčanim plažama, otocima i tirkiznom moru. Istražite Karibe i doživite nezaboravno iskustvo uz Azur Tours!

Nezaboravno krstarenje

Krstarenje Karibima

Uživajte na pješčanim plažama, otocima i tirkiznom moru. Istražite Karibe i doživite nezaboravno iskustvo uz Azur Tours!

Azur Tours Krstarenja Krstarenja Karibima

Karibi – kristalno čisto more, pješčane plaže i prekrasni otoci koje treba posjetiti barem jednom u životu

Za vrijeme svojeg putovanja 1492. godine Karibe je slučajno otkrio Kristofor Kolumbo.

Danas su Karibi zaista multikulturalni te se na njima mogu čuti brojni jezici i vidjeti mnoge rase iz cijeloga svijeta zbog činjenice da Afrički robovi dovedeni su za rad na plantažama šećera, a kad je ropstvo ukinuto, oni su ostali živjeti ovdje i prilagodili se uvjetima života koje otoci pružaju. Zahvaljujući toploj klimi i nevjerojatno lijepim plažama, karipsko područje se smatra jednim od glavnih svjetskih odmarališta.

Karibi nisu samo destinacija s prekrasnim plažama već kriju tajanstvene kutke i pružaju nezaboravna iskustva. Dočekati će vas s toplim sunčevim zrakama, gostoljubivom atmosferom i nevjerojatnom prirodnom raznolikošću. Ovdje je more podjednako toplo tijekom cijele godine, sunce je vruće i ima puno tropske vegetacije. Duboko plavo more crveni i žuti cvjetovi te ugodna otočka arhitektura ostavit će vas bez daha i pozvati da istražite svaki otok. S Kariba neće otići gladni jer se hrana uglavnom zasniva na afričkoj, španjolskoj, kineskoj i istočnoindijskoj gastronomiji.

Krstarenje Karibima

Otkrijte otoke Kariba, uživajte na pješčanim plažama i zajedničkoj plovidbi.

Azur Tours Vam s ponosom nudi nezaboravno krstarenje Istočnim i Južnim Karibima. Karibi se sastoje od više od 700 otoka. Posebnost karipskih otoka leži u činjenici da svaki otok ima vlastite karakteristike, ljepote i zanimljivosti. Iako je to veliko je to prostranstvo, nikada neće dosaditi. Vodimo vas na:

St. Maarten: poznat kao najmanja kopnena masa koja se sastoji od dvije nacije i dom “Prijateljskih ljudi", tropski raj s netaknutim plažama i sunčanim vedrim nebom.

St. Kitts: karipsko je odredište s dva otoka koje nudi netaknute plaže i tropske krajolike. Njegova kultura je raznolika, s afričkim, britanskim, karipskim i francuskim utjecajima.

Martinique: kristalno čisto more, rajske plaže i izuzetno podmorje… Martinique je pravi dragulj okupan plavetnilom Karipskog mora i Atlantskog oceana

St. Lucia: jedina suverena nacija nazvana po ženi,  istražite napuštene plantaža šećera, ronite u kristalno čistim vodama.

Barbados: veličanstvene špilje, rajske plaže i tirkizno more samo su dio ponude fascinantno lijepog karipskog otoka Barbados.

Trinidad & Tobago: Otoci imaju jedinstveni šarm i brz tempo života koji je zarazan. Užurbana Port of Spain vrvi od aktivnosti – posjet ulici Frederick Street s brojnim neobičnim trgovinama i prodavačima uz cestu sjajno je iskustvo.

Aruba: Smještena 15 milja sjeverno od Venezuele u toplim vodama južnih Kariba, Aruba je dom prekrasnih bijelih pješčanih plaža.

Curaçao;  Curaçao je destinacija za odmor iz vaših snova. Ovaj šareni, živahni otok dom je nekih od najboljih plaža na Karibima, jedinstvenih kulturnih iskustava i događanja te beskrajnih aktivnosti za obitelji, prijatelje i parove.

Zašto krstarenje s Azur Toursom?