Organizirana SKI ŠKOLA na hrvatskom jeziku

Skijanje Austrija

Organizirana SKI ŠKOLA na hrvatskom jeziku

Skijanje Austrija

Azur Tours Skijanje Skijanje Austrija

Jedna od najpoželjnijih destinacija za zimovanje

Skijanje Austrija – odaberite skijališta u kojima je snijeg zajamčen, a staze odlično pripremljene za potpuni užitak skijanja! U izboru su kvalitetna skijališta sa širokom ponudom hotela i apartmana.

Iz ponude izdvajamo nama najbliže skijalište – Gerlitzen i Apartmane Bergresort Gerlitzen na samom skijalištu, te luksuzne Apartmane Legendär 4* smještene na samoj obali Osijaškog jezera. Na skijalištu Nassfeld uz bogatu ponudu kvalitetnih apartmana ističemo hotel Arena Franz Ferdinand 4*, s odličnom pozicijom direktno kod gondole Millenium. Osim Gelitzena i Nassfelda, apartmanski i hotelski smještaj iz naše ponude, nudimo i na ostalim poznatim austrijskim skijalištima: Bad Kleinkirchheim, Turracher Hohe, Flachau, Kreischberg, Katschberg i Matrei/Kals.

Organizirana SKI ŠKOLA na hrvatskom jeziku na skijalištima: Gerlitzen, Matrei/Kals, Nassfeld, Kreischberg.

Pogledajte našu ponudu i u ostalim ski destinacijama:
Skijanje u Francuska, kliknite OVDJE
Skijanje u Italiji, kliknite OVDJE
Skijanje u Sloveniji, kliknite OVDJE

Odaberite željeno skijalište i objekt uz fakultativni odabir ski škole u pojedinim ski odredištima te u par klikova izvršite on-line rezervaciju ili nam pošaljite upit.
Stojimo Vam na raspolaganju!

Skijanje u Austriji uz Azur Tours!

Skijališta Austrija

Pronađite smještaj po vašoj mjeri

Naša preporuka

Skijanje Austrija – u našoj ponudi su sljedeća skijališta:

Gerlitzen, Nassfeld, Bad Kleinkirchheim, Turracher Hohe, Flachau, Kreischberg, Katschberg i Matrei/Kals. Pogledajte našu ponudu i u ostalim ski destinacijama: Skijanje u Francuska, kliknite OVDJE / Skijanje u Italiji, kliknite OVDJE / Skijanje u Sloveniji, kliknite OVDJE.