Faraoni, piramide i krstarenje

Egipat putovanje – Kairo i krstarenje Nilom

Putovanje u Egipat s Azur Toursom. Istražite zemlju drevnih piramida, mističnih hramova i fascinantne povijesti. Od Kaira do Luxora, Egipat putovanje nudi nezaboravne doživljaje za svakog putnika!

Faraoni, piramide i krstarenje

Egipat putovanje – Kairo i krstarenje Nilom

Putovanje u Egipat s Azur Toursom. Istražite zemlju drevnih piramida, mističnih hramova i fascinantne povijesti. Od Kaira do Luxora, Egipat putovanje nudi nezaboravne doživljaje za svakog putnika!

Azur Tours Putovanja Egipat putovanje

Putovanje u Egipat s Azur Toursom


Azur Tours vam nudi najbolje aranžmane za putovanje u Egipat! Otkrijte sve ljepote ove fascinantne zemlje i doživite nezaboravna iskustva. Rezervirajte svoje putovanje već danas i prepustite se čarima Egipta!


Putovanje u Egipat

Otkrijte drevnu povijest i dinamičnu današnjicu civilizacije koja traje duže od 6000 godina

Azur Tours Vam sa zadovoljstvom nudi nezaboravno putovanje u Egipat. Povijesna tura, Giza s piramidama i tajanstvenom Sfingom, drevni hramovi, krstarenje Nilom, urbana vreva Kaira ili mistika Aleksandrije, ili pak rajski odmor na pješčanim plažama Crvenog mora, za koje se kaže da imaju najljepše koraljne grebene na svijetu – što Vam god tu najviše zagolica maštu, naći ćete za Vas osobno prilagođen program u našoj širokoj lepezi putovanja u Egipat.

Zašto putovati u Portugal s Azur Toursom?

Iskustvo, kvaliteta i raznolikost!
Egipat, smješten na raskrižju Afrike i Azije, nudi jedinstvenu kombinaciju bogate povijesti, kulture i prirodnih ljepota. Azur Tours vam omogućuje da doživite najbolje od ove fascinantne zemlje kroz pažljivo osmišljene programe putovanja.

Egipat, zemlja faraona i piramida, danas je jedno od najfascinantnijih odredišta na svijetu. S Azur Toursom, vaše putovanje u Egipat bit će ispunjeno posjetima drevnim znamenitostima, uživanjem u lokalnoj kuhinji i otkrivanjem kulturnih blaga.


Što možete posjetiti na putovanju u Egipat:

Kairo

Glavni grad Egipta, poznat je po svojoj bogatoj povijesti i živopisnoj kulturi. Posjetite čuveni Egipatski muzej, dom tisuća artefakata, uključujući blago Tutankamona. Ne propustite priliku vidjeti Veliku sfingu i piramide u Gizi, jedno od sedam svjetskih čuda.

Luxor

Luxor, često nazivan najvećim svjetskim muzejom na otvorenom, nudi nevjerojatne arheološke znamenitosti. Istražite Dolinu kraljeva, Hram Karnak i Hram Hatšepsut. Ovaj grad na obalama Nila nudi uvid u bogatu povijest starog Egipta.

Krstarenje Nilom

Krstarenje Nilom pruža jedinstvenu priliku za istraživanje drevnih hramova i spomenika. Uživat ćete u prekrasnim pogledima i otkrivati fascinantne lokacije poput Edfua i Kom Omba. Ova avantura nudi nezaboravno iskustvo istraživanja Egipta iz drugačije perspektive.

Crveno more

Egipat se također može pohvaliti prekrasnim plažama i kristalno čistim vodama Crvenog mora. Odmarališta poput Hurgade i Sharm El Sheikha idealna su za ronjenje, snorkeling i opuštanje na plaži. Uživajte u podvodnom svijetu bogatom koraljnim grebenima i raznolikim morskim životom.

Kulturna baština i gastronomija

Egipatska kultura i kuhinja jedinstveni su spojevi arapskih, afričkih i mediteranskih utjecaja. Kušajte tradicionalna jela poput koshari, ful medames i tahini. Uživajte u tradicionalnoj egipatskoj glazbi i plesu, posebice trbušnom plesu koji je poznat širom svijeta.


Razlozi za odabir Azur Toursa za putovanje u Egipat

  1. Iskustvo i pouzdanost: Dugo prisutni na turističkom tržištu s brojnim zadovoljnim putnicima.
  2. Visoka kvaliteta: Suradnja s pouzdanim partnerima u Egiptu za vrhunsku uslugu.
  3. Raznolikost ponude: Širok izbor programa, od klasičnih tura do avanturističkih putovanja.
  4. Prilagodba: Mogućnost prilagodbe programa prema vašim individualnim potrebama i interesima.

Rezervirajte svoje putovanje

Uživajte u nezaboravnom putovanju u Egipat s Azur Toursom.
Rezervirajte već danas i otkrijte sve čari ove drevne zemlje.