Ovo putovanje je isteklo. Za 6 sekundi preusmjerit ćemo vas na aktualnu ponudu putovanja.

Putovanje u Sankt Peterburg

St. Peterburg,  4 dana avionom direktno iz Zagreba

Vrijednost više: odlični hoteli 3* u gradu, lokalni vodič na hrvatskom jeziku!

Datum putovanja: 08.10.- 11.10.2020.


1. dan, Zagreb – Sankt Peterburg

Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb dva sata prije leta kod šaltera informacija. Ukrcaj na let Croatia airlines u 14.15h, sa slijetanjem u St. Peterburg oko 18.00h po lokalnom vremenu. Po obavljanju carinskih formalnosti, ukrcaj u autobus te vožnja do hotela u centru grada. Slobodno vrijeme za šetnju gradom u pratnji pratitelja. Povratak na noćenje u hotelu.

2. dan, Sankt Peterburg

Doručak. Odlazak u razgled grada autobusom i pješice s lokalnim vodičem na hrvatskom jeziku (ulaznice nisu uključene): Petropavlovska utvrda i saborna crkva gdje su smješteni grobovi Romanovih, Admiralitet, Isakijevska saborna crkva, spomenik Petru I Velikom, Ljetni vrtovi, Crkva sv. Spasitelja na prolivenoj krvi, Mihajlovska palača, palača Stroganof, Nevski prospekt…  Slobodno. Predlažemo vožnju brodom po kanalima. Noćenje.

3. dan, Sankt Peterburg – Fakultativno muzej Ermitaž i Peterhof

Doručak. Slobodan dan za samostalno istraživanje grada ili izlet uz doplatu. Odlazak do Peterhofa (također se još zove i Petrodvorets), 25km udaljen od St. Peterburga, zapadno uz Finski zaljev. Izgradio ga je 1704.g. Petar I kao običnu drvenu kućicu, a kasnije je nazvana Velika ljetna palača. Razgled palače izvana, te posjet predivnom parku punom fontana i vodoskoka. Povratak u St. Peterburg u kasno poslijepodne. Slijedi nastavak do Zimskog dvorca gdje se, u raskošnom ambijentu nekadašnje carske rezidencije, smjestio poznati muzej Ermitaž – jedna od navećih i najkvalitetnijih svjetskih zbirki umjetnina s djelima Leonarda da Vincija, Rafaela, Rembrandta, Canove, Matissa itd. Obilazak muzeja uz pratnju lokalnog vodiča na hrvatskom jeziku.. Slobodno. Noćenje.

4. dan, Sankt Peterburg – Pushkin – Zagreb

Doručak. Odlazak iz hotela te vožnja do mjesta Puškin, udaljen cca 25 km. Nekad se zvao Carsko Selo, a nakon revolucije i Dječje Selo. Posjet Palači Ekatarine Velike koja je jedno vrijeme bila carska rezidencija, zajedno s palačom Aleksandra I. Veliki park pun je paviljona, mostova, fontana, kanala i jezera. Transfer autobusom u kasno poslije podne prema zračnoj luci gdje treba biti 2 sata prije leta. U 18.50h direktni let prema Zagrebu. Dolazak oko 20.40h.

 

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi:

Datum putovanja First minuteRedovna cijenaZrakoplovne pristojbeDoplata za jednokrevetnu sobu
08.10.-11.10.2020.3.490 kn3.690 kn1.190 kn690 kn


*FM cijena je važeća do popunjenja određenog broja mjesta 

Na polasku 25.06.: predviđeni hotel Atrium 3*, u samom centru grada, na glavnoj shopping ulici Nevskom Prospektu.

Na polasku 08.10.: predviđen hotel Dashkova residence 3*, u blizini centra grada, nedaleko muzeja Ermitaž i glavne     shopping ulice Nevsky Prospekt

Treći ležaj: na upit

Mogućnost doplate za polaske iz Pule, Zadra, Splita i Dubrovnika: cc 420 kn sa svim pristojbama

 

Cijena aranžmana uključuje:

prijevoz zrakoplovom Zagreb-St. Peterburg-Zagreb, prijevoz autobusom prema programu, smještaj u hotelu 3* u gradu s noćenjem i doručkom, razgledi prema programu u pratnji lokalnog vodiča na hrvatskom, izlet u Puškin, pratitelja tijekom putovanja, organizaciju i jamčevinu putovanja.

Cijena aranžmana ne uključuje doplate po želji (uplate kod rezervacije):

zrakoplovne pristojbe 1.190 kn, dodatne obroke, putno osiguranje, ulaznice u kulturno-povijesne spomenike

Fakultativni izlet (prijava u agenciji kod rezervacije, plaćanje na licu mjesta):

muzej Ermitaž i Peterhof s vodičem na hrvatskom jeziku i ulaznicama 590 kn (minimum 15 uplaćenih)

Važne napomene:

Avio kompanija zadržava pravo promjene vremena  leta, a Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Dozvoljena težina predane prtljage 23 kg i 8 kg ručne prtljage.

VAŽNO: od 01.10.2019. vlasti Ruske Federacije uvele su BESPLATNU E-VIZU ZA ST. PETERBURG!

Uvjeti za ishođenje elektronske vize:
1. Popunite obrazac za za e-vizu s osobnim podacima na web stranici: http://electronic-visa.kdmid.ru/index_en.html te uploadajte fotografiju

  1. Aplicirati se može ne ranije od 20 dana i ne kasnije od 4 dana prije putovanja tj. ulaska u zemlju
    3. Dobit ćete potvrdu e-vize na web stranici ili e-poštom u roku od 4 dana
    3. Ispišite potvrdu ili je preuzmite na svoj mobilni uređaj
  2. Viza vrijedi za boravak do 8 dana u Sankt Peterburgu i Lenjingradskoj oblasti i vrijedi 30 dana od datuma izdavanja. Svrha putovanja je turistički posjet
    5. Svoju e-vizu potrebno je pokazati kod prijave na let i na graničnom prijelazu prilikom dolaska u zračnu luku Sankt Peterburg
  3. Valjana putovnica mora imati praznu stranicu za pečat i vrijediti 6 mjeseci dulje od datuma izlaska iz Rusije, foto 3,50×4,50 cm svijetle pozadine ne starija od 6 mjeseci u jpeg formatu, te obavezno polica putnog osiguranja uz pokriće od 30.000 eur za vrijeme boravka u Rusiji.

Minimalni broj putnika: 20


europska putovanja zrakoplovom 1 1024x149 - Sankt Peterburg | 4 dana | zrakoplovom

Naša preporuka