Ovo putovanje je isteklo. Za 6 sekundi preusmjerit ćemo vas na aktualnu ponudu putovanja.

Putovanje u Munchen

Munchen putovanje autobusom iz Zagreba

Datumi putovanja: 08.10.-10.10., 29.10.-31.10.2021.


1. dan, Zagreb – Munchen

Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja autobusom uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Vožnja do Münchena, glavnog grada Bavarske. Nakon Berlina i Hamburga, po broju je stanovnika treći grad u Njemačkoj te slovi za jedno od najvažnijih gospodarskih, prometnih i kulturnih središta države. Po dolasku u München, slijedi razgled grada: Karlsplatz, Karlstor, katedrala Frauenkirche, Marienplatz, Nova i Stara vijećnica, Crkva sv. Petra, Zgrada opere, Maximillianstrasse, Odeonsplatz, Feldhernnhalle, Hofgarten. Slobodno vrijeme za individualne programe. Smještaj u hotel. Noćenje.

2. dan, Munchen

Doručak. Nakon doručka predlažemo razgled dvorca Nymphenburg, ljetne rezidencije bavarskih vladara. Dvorac je građen u rokoko stilu, okružen paviljonima i velikim parkom. Slobodno vrijeme za uživanje u ljepotama bavarske prijestolnice. U slobodno vrijeme predlažemo posjet Hofbrauhaus. Riječ je o najpoznatijoj pivnici na svijetu gdje se, prema statistikama, svakog dana ispije oko 10 tisuća litara piva.  Povratak u hotel u vlastitom aranžmanu. Noćenje.

3. dan, Munchen – Zagreb

Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vrijeme za individualne programe. Predlažemo posjet Allianz Areni, domu FC  Bayerna i jednom od najmodernijih stadiona na svijetu koji je smješten u sjevernom dijelu Münchena ili posjet muzeju BMW-a u kojem se nalazi oko 125 najvrijednijij i najatraktivnijih modela automobila i motocikala izloženih na površini od 5.000 m2. Polazak za Zagreb u poslijepodnevnim satima, gdje se dolazi u kasnim večernjim satima.

 

Cijena aranžmana po osobi: 1.150 kn 1.090 kn first minute*

*First minute cijena vrijedi do 30 dana prije putovanja ili do popunjenja određenog broja kapaciteta.

 

Cijena uključuje:

prijevoz turističkim autobusom prema programu, smještaj u hotel 3* u dvokrevetnim sobama na osnovi dva noćenja s doručkom, razglede prema programu, pratitelja putovanja, organizaciju putovanja.

Cijena ne uključuje:

putno osiguranje, ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike, fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi.

Doplata za jednokrevetnu sobu: 520 kn

Trokrevetna soba na upit.

Informativne cijene ulaznica: dvorac Nymphenburg: 8€, Allianz Arena tura: 19€ (djeca od 6-13 godina 11€), BMW muzej: 13€

 

Munchen putovanje – minimalan broj putnika: 40

europska putovanja autobusom 1 1024x149 - Munchen | 3 dana


Šifra aranžmana: 07

Za navedeno putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja koje možete pogledati na sljedećem: linku

Naša preporuka