Ovo putovanje je isteklo. Za 6 sekundi preusmjerit ćemo vas na aktualnu ponudu putovanja.

Putovanje u Munchen i Augsburg

Vrijednost više: hotel Germania 3* u centru grada!

Datum putovanja: 13.12.- 15.12.2019. (popunjeno)


1. dan, Zagreb – Munchen

Polazak autobusom iz Zagreba, ulica grada Vukovara 220, ispred zgrade Hrvatskih Voda u 5.00 sati. Vožnja kroz Sloveniju, Austriju i Njemačku do Munchena. Po dolasku iza podneva, smještaj u hotel, osvježenje te odlazak javnim prijevozm do centra Munchena. Razgled grada u pratnji vodiča: glavni trg Marienplatz, Gradska vijećnica i veliki sat s kukavicom, Frauenkirche (Katedrala Naše Gospe), Theatinerkirche (čija su dva tornja postala simbol grada) te crkva sv. Petra. U blizini Karlsplatza nalazi se Palača pravde i pješačka zona s mnogobrojnim  dućanima. Slobodno vrijeme za uživanje u tradicionalnim specijalitetima jela i pića te u božićnom sajmu Christkindlmarkt (nekad se zvao Nicholas Market). Povratak u hotel javnim prijevozom s pratiteljem ili individualno. Noćenje.

2. dan, Munchen – Augsburg – Munchen (fakultativni izlet)

Doručak. Slijedi odlazak na fakultativni izlet u Mozartov grad Augsburg, jedan od povijesno najvažnijih gradova u Njemačkoj. I jedan od najljepših. Tko ide starim putovima kroz grad, uz malo mašte može se osjećati kao u srednjem vijeku i može osjetiti koje je značenje Augsburg imao nekad, u vrijeme bankarske i trgovačke dinastije Fuggera – kao istaknuto financijsko središte, međunarodna trgovačka metropola i mjesto umjetnosti. Slijedi razgled grada i njegovih znamenitosti: katedrala, Maximilianstrasse s plemićkim palačama, trg gradske vijećnice s Augustovim bunarom, četvrt Fuggerai koja je najstarija socijalna četvrt na svijetu, Mozartova kuća u kojoj je rođen Leopold Mozart, otac slavnog skladatelja. Nakon slobodnog vremena, slijedi povratak u hotel. Po želji moguć iskrcaj putnika u centru Munchena te individualan povratak u hotel javnim prijevozom. Noćenje.

3. dan, Munchen – Rosenheim – Zagreb

Doručak. Odjava iz hotela te vožnja prema Rosenheimu, trećem po veličini gradu Gornje Bavarske. Po dolasku kraći razgled starog centra grada te uživanje u adventskom sajmu. U kasnim popodnevnim satima polazak prema Hrvatskoj. Dolazak oko ponoći.

 

Cijena aranžmana u dvokrevetnoj sobi po osobi: 1.190 kn

SUPER AKCIJA za rezervacije do 5.12.: DRUGA OSOBA -40%, tj. plaća 714 kn

(ušteda 476 kn)

**Super akcija je važeća za gotovinske uplate (cash u poslovnici ili na žiro račun) te vrijedi samo za nove rezervacije napravljene od 3.12.!

Nema mogućnosti jednokrevetnih niti trokrevetnih soba!

 

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom prema programu,
  • 2 noćenja s doručkom u hotelu Germania 3* u centru Munchena u dvokrevetnoj sobi,
  • razgledi prema programu,
  • pratitelja tijekom putovanja, pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

 

Cijena ne uključuje:

  • izlet u Augsburg 150 kn po osobi – min 20 putnika (plaćanje u agenciji),
  • ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja,
  • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom,
  • troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.), putno osiguranje

 

Minimalni broj putnika: 40


adventska putovanja 2019 1024x149 - Munchen i Augsburg | Advent | 3 dana | Super akcija!

Naša preporuka