Putovanje Mirabilandia

Putovanje autobusom iz Zagreba

Datumi putovanja: 30.05.-31.05., 21.06.-22.06., 29.08.-30.08., 26.09.-27.09.2020.


1. dan, Zagreb – Mirabilandia

Polazak iz Zagreba u 00:00 sati (u ponoć). Noćna vožnja prema Mirabilandiji uz povremene odmore tijekom puta. Dolazak u zabavni park gdje vas čeka 42 atrakcije i adrenalinska iskustva, te 6 tematskih parkova. Uživanje u svijetu zabave: za male avanturiste tu je Zemlja mašte, kao i potraga za dinosaurima, čeka vas i Leteći Arturo, Leprotto express, prvi roller coaster u Europi namijenjen djeci do 3 godine, te Mini Rapids, vožnja na balvanima uz zabavno poniranje u vodu. Santa Fe Express provest će cijelu obitelj kroz Dječji grad, područje namijenjeno isključivo najmlađima, a na vožnju možete i Mirabilandia Expressom. Ottoland je mjesto gdje djeca mogu plivati u moru od 20.000 raznobojnih loptica. Tu su i obiteljske atrakcije: Nissan Grand Prix, Arcade, Autosplash, Plava rijeka, uzbudljivo spuštanje niz strmi tobogan gumenim čamcem za dvije osobe, Explorer, Delirium, Las Vegas i mnoštvo drugih … Vratite se u fascinantnu i misterioznu prošlost Maya i otkrijte hramove i misteriozne piramide. Jeste li spremni ukrcati se i otploviti niz Niagarin slap, preko 27 m visokog slapa brzinom od 70 km/h? No prava avantura počinje tek u divljem kanjonu. Tu je i labirint bez izlaza i tisuću drugih avantura od kojih ćete se naježiti, kao i najviši adrenalinski vlak smrti u Europi Katun, vožnja naglavačke brzinom od 110 km/h stazom od 1.200 m uz 360 okretanja. Noću park zaživi u novom svjetlu, a program počinje uz vatromet, lasere, glazbu, disco na otvorenom i još više zanimljivosti. Zabava za sve uzraste! U 16 barova i restorana nudi se širok izbor hrane i pića, kako za odrasle, tako i za one najmlađe, no nitko neće odoljeti ukusnom komadu pizze, ili tipičnoj “piadina romagnola”. Boravak u parku do 20:00 sati (osim na polasku 30.05. kada je park otvoren do 18:00 sati). Odlazak prema hotelu. Smještaj u hotel. Noćenje.

2. dan, Mirabilandia/Mirabeach – Zagreb

Doručak i odjava iz hotela. Krećemo natrag u zabavni park Mirabilandija, gdje se nastavlja zabava za sve generacije ili odlazak do vodenog parka Mirabeach koji s mnogim toboganima, ogromnom lagunom i bijelom pješčanom plažom s Crvenog mora koja nudi osvježenje tijekom vrućih ljetnih dana. U 15:00 sati polazak prema Hrvatskoj. Dolazak u kasnim večernjim satima.

 

Cijena aranžmana po osobi: 590 kn 550 kn first minute*

First Minute cijena vrijedi do 40 dana prije polaska odnosno do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

 

Cijena uključuje:

 • prijevoz turističkim autobusom prema programu putovanja
 • 1 noćenje s buffet doručkom u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na rivijeri Romagnola / Rimini rivjeri
 • voditelja putovanja tijekom cijelog puta
 • jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje 

Cijena ne uključuje:

 • boravišnu pristojbu u iznosu 2 eur po osobi i po noćenju (obavezna doplata na licu mjesta)
 • dvodnevna ulaznica za zabavni park Mirabilandia 28 eur (obavezna doplata na licu mjesta, minimum 20 putnika, djeca niža od 1 m imaju besplatan ulaz / prema cjeniku zabavnog parka iz 1. mjeseca 2020. godine)
 • jednodnevnu ulaznicu za Mirabeach (vodeni dio parka) 10 eur, vrijedi jedino uz kupljenu ulaznicu za Mirabilandiju (minimum 20 putnika, djeca niža od 1 m imaju besplatan ulaz)
 • sve što nije navedeno kao uključeno (ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja, dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode kao što su piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i slično)
 • putno osiguranje i osiguranje od otkaza 

Doplate i popusti:

 • doplata za jednokrevetnu sobu(obavezna doplata kad putuje samo 1 osoba) 150 kn

Nema popusta za trokrevetnu sobu.

Trokrevetne i jednokrevetne sobe su na upit budući hoteli raspolažu s manjim brojem takvih soba i potvrda ovisi o raspoloživosti.

Za polaske iz Karlovca i Rijeke potrebna je prethodna pismena najava, točno vrijeme i mjesto polaska bit će definirano 3 dana prije polaska.

 

Mogućnost doplate za odabir sjedala u autobusu (doplata nije obavezna):

Na našim putovanjima nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz doplatu prilikom rezervacije. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.

 • za posebno sjedalo u autobusu:
 • 1 red – sj 3,4 100 kn
 • 2 red – sj 5,6,7,8 100 kn
 • za dodatno prazno sjedalo u autobusu 300 kn (nudimo vam veći komfor kako biste sjedili sami)

 

Minimalan broj putnika: 40


Šifra aranžmana: 44

Za navedeno putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja koje možete pogledati na sljedećem: linku

Naša preporuka