Ovo putovanje je isteklo. Za 6 sekundi preusmjerit ćemo vas na aktualnu ponudu putovanja.

Putovanje u Klagenfurt i Minimundus

Villach – Klagenfurt – Vrbsko i Bledsko jezero

Datum putovanja: 04.08.-05.08.2019. (popunjeno)


1. dan, Zagreb – Burg Landskron – Park majmuna “Affenberg” – okolica Klagenfurta

Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja Slovenijom i Austrijom uz kraće zaustavljanje na putu radi odmora. Dolazak do najupečatljivije znamenitosti u okolici Villacha: utvrda Burg Landskron. S panoramske terase utvrde pruža se veličanstveni pogled na Osorsko jezero, Villach. U sklopu utvrde se nalazi zoološki vrt sa pticama grabljivicama u čijem showu možete uživati. Zatim odlazak u šetnju do podnožja utvrde u park Affenberg u kojem živi oko 164 Japanskih makaki majmuna. Odlazak do hotela u okolici Klagenfurta. Smještaj u hotel. Noćenje.

2. dan, Klagenfurt – Minimundus – Zagreb

Doručak. Odlazak do Klagenfurta, glavni grad austrijske pokrajine Koruške. Slijedi razgled grada: Stari gradski trg – Katedrala–  Novi gradski trg – Gradska vjećnica – Lindwurm (kip zmaja koji je ujedno i simbol grada). Nakon razgleda, odlazak u mali svijet na jezeru Wörthersee: Minimundus. Park se prostire na više od 26.000 m2 u kojem se nalazi 159 modela najznačajnijih svjetskih građevina kao što su Eiffelov toranj, Kip slobode, Taj Mahal. U parku se može uživati i u 1.500 m2 zatvorenom pustolovnom svijetu koji nudi zabavu za djecu i odrasle. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Polazak za Zagreb u 18 sati. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

 

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: 690 590 kn first minute*

*First minute cijena  vrijedi za uplate do 30 dan prije putovanja ili do popunjenja mjesta.

 

Popust: dijete do 12 godina 10% popusta na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe, odrasli 5% popusta na pomoćnom ležaju.

 

Cijena uključuje:

prijevoz turističkim autobusom prema programu, smještaj u hotelu 3*/4* u dvokrevetnim sobama, na osnovi noćenja s doručkom, razglede prema programu, pratitelja putovanja, organizaciju putovanja. 

Cijena ne uključuje:

putno osiguranje, grupna ulaznica za show orlova (minimalan broj prijavljenih putnika 15): odrasli 11€ (djeca od 6-14 godina: 6,50€), grupna ulaznica za park Affenberg (minimalan broj prijavljenih putnika 15): odrasli 11€ (djeca od 6-14 godina: 6€), grupna ulaznica za Minimundus (minimalan broj prijavljenih putnika 20): odrasli 17€, djeca od 6-15 godina 8€, djeca do 5 godina gratis.

 

Minimalan broj putnika: 40


Šifra aranžmana: 07

Za navedeno putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja koje možete pogledati na sljedećem: linku

Naša preporuka