Azurtours Skijanje Skijanje Slovenija Apartmani Forest Videc 3*

Apartmani Forest Videc 3*

Slovenija, Podravska, Mariborsko Pohorje

Forest apartmani Videc 3* idealni su za obitelji i veća društva zbog ponude apartmana koji mogu primiti veći broj gostiju, blizina spa-centar Hiša Pohorje Village

Izaberite smještaj po Vašoj mjeri

Dvokrevetna soba sa 2 pomoćna ležaja
Gosti: 2 + 2
Ljubimci dozvoljeni

Tipovi apartmana: 1 x STUDIO APARTMAN 2+2 8 x JEDNOSOBNI APARTMAN 6+2 5 x DVOSOBNI APARTMAN 10+2 STUDIO APARTMAN 2+2: ima poseban ulaz s vanjske strane i opremljen je kuhinjom (keramička ploča za kuhanje, pećnica, toster, aparat za kavu, perilica suđa, kuhalo za vodu, hladnjak sa zamrzivačem), 2 odvojena kreveta i 2 kreveta na kat, kupaonicom s tušem i WC-om. JEDNOSOBNI APARTMAN 6+2: potpuno opremljena kuhinja (keramička ploča za kuhanje, pećnica, toster, aparat za kavu, perilica suđa, kuhalo za vodu i hladnjak sa zamrzivačem), dnevnim boravkom s blagovaonom (kauč koji se razvlači u udoban ležaj za 2 osobe i dodatni krevet na kat za 2 osobe), spavaćom sobom s bračnim krevetom i krevetom na kat, kupaonicom s tušem i WC-om. DVOSOBNI APARTMAN 10+2: potpuno opremljena kuhinja (keramička ploča za kuhanje, pećnica, toster, aparat za kavu, perilica suđa, kuhalo za vodu i hladnjak sa zamrzivačem), dnevnim boravkom s blagovaonom (kauč koji se razvlači u udoban ležaj za 2 osobe i dodatni krevet na kat za 2 osobe), jednom spavaćom sobom s bračnim krevetom i krevetom na kat, drugom spavaćom sobom s dva kreveta na kat (ukupno 4 osobe u svakoj sobi), jednom kupaonicom s tušem i WC-om i drugom kupaonicom s kadom i WC-om, dodatni WC.

Apartman za 6 osoba sa 2 pomoćna ležaja
Gosti: 6 + 2
Ljubimci dozvoljeni

Tipovi apartmana:  1 x STUDIO APARTMAN 2+2 8 x JEDNOSOBNI APARTMAN 6+2 5 x DVOSOBNI APARTMAN 10+2 STUDIO APARTMAN 2+2: ima poseban ulaz s vanjske strane i opremljen je kuhinjom (keramička ploča za kuhanje, pećnica, toster, aparat za kavu, perilica suđa, kuhalo za vodu, hladnjak sa zamrzivačem), 2 odvojena kreveta i 2 kreveta na kat, kupaonicom s tušem i WC-om. JEDNOSOBNI APARTMAN 6+2: potpuno opremljena kuhinja (keramička ploča za kuhanje, pećnica, toster, aparat za kavu, perilica suđa, kuhalo za vodu i hladnjak sa zamrzivačem), dnevnim boravkom s blagovaonom (kauč koji se razvlači u udoban ležaj za 2 osobe i dodatni krevet na kat za 2 osobe), spavaćom sobom s bračnim krevetom i krevetom na kat, kupaonicom s tušem i WC-om. DVOSOBNI APARTMAN 10+2: potpuno opremljena kuhinja (keramička ploča za kuhanje, pećnica, toster, aparat za kavu, perilica suđa, kuhalo za vodu i hladnjak sa zamrzivačem), dnevnim boravkom s blagovaonom (kauč koji se razvlači u udoban ležaj za 2 osobe i dodatni krevet na kat za 2 osobe), jednom spavaćom sobom s bračnim krevetom i krevetom na kat, drugom spavaćom sobom s dva kreveta na kat (ukupno 4 osobe u svakoj sobi), jednom kupaonicom s tušem i WC-om i drugom kupaonicom s kadom i WC-om, dodatni WC.

Apartman za 12 osoba
Gosti: 10 + 2
Ljubimci dozvoljeni

Tipovi apartmana:  1 x STUDIO APARTMAN 2+2 8 x JEDNOSOBNI APARTMAN 6+2 5 x DVOSOBNI APARTMAN 10+2 STUDIO APARTMAN 2+2: ima poseban ulaz s vanjske strane i opremljen je kuhinjom (keramička ploča za kuhanje, pećnica, toster, aparat za kavu, perilica suđa, kuhalo za vodu, hladnjak sa zamrzivačem), 2 odvojena kreveta i 2 kreveta na kat, kupaonicom s tušem i WC-om. JEDNOSOBNI APARTMAN 6+2: potpuno opremljena kuhinja (keramička ploča za kuhanje, pećnica, toster, aparat za kavu, perilica suđa, kuhalo za vodu i hladnjak sa zamrzivačem), dnevnim boravkom s blagovaonom (kauč koji se razvlači u udoban ležaj za 2 osobe i dodatni krevet na kat za 2 osobe), spavaćom sobom s bračnim krevetom i krevetom na kat, kupaonicom s tušem i WC-om. DVOSOBNI APARTMAN 10+2: potpuno opremljena kuhinja (keramička ploča za kuhanje, pećnica, toster, aparat za kavu, perilica suđa, kuhalo za vodu i hladnjak sa zamrzivačem), dnevnim boravkom s  blagovaonom (kauč koji se razvlači u udoban ležaj za 2 osobe i dodatni krevet na kat za 2 osobe), jednom spavaćom sobom s bračnim krevetom i krevetom na kat, drugom spavaćom sobom s dva kreveta na kat (ukupno 4 osobe u svakoj sobi), jednom kupaonicom s tušem i WC-om i drugom kupaonicom s kadom i WC-om, dodatni WC.

Sadržaj

Držanje kućnih ljubimaca Da, doplata
Internet - Da
Bazen - Da
Parking dostupan - Da

Položaj:

Depandansa apartmana Forest Videc je povezana s Forest hotelom Videc i u neposrednoj je blizini hotela Bolfenk. Skijalište je cca. 250 m od apartmana. Apartmani su od spa centra Hiša Pohorje Village udaljeni samo 30 m (uz doplatu).

Sadržaji:

U depandansi su dvije učionice Goban i Jurček, koje su namijenjene manjim seminarima. Kućni ljubimci su dozvoljeni uz doplatu 15 €/dan. U hotelu Bolfenk mogućnost uz doplatu dnevne ponude doručka, ručka ili večere, te više seminarskih prostora. Kućni ljubimci dozvoljeni uz nadoplatu od 15,00 €/dan. Kuća također ima spremište za skije i besplatno uređeno javno parkiralište u neposrednoj blizini naselja.

Wellness-spa centar Hiša Pohorje Village prostire se na dvije etaže. Na prvoj se nalazi Spa centar, koji ima grijani bazen s energetskom vodom i whirlpool s efektom masaže (34 °C). Uz doplatu: na drugom katu uz doplatu nalazi se Wellness centar s pet različitih sauna (finska sauna, kromo sauna, turska kupelj, aroma kupelj i hammam sauna), ledenom špiljom, rashladnim Kneippom i bazenom za masažu, a ponudu zaokružuje izvrsna ponuda premium masaža i beauty programa.

Lokacija

Skijalište
250 m

Mariborsko Pohorje

Mariborsko Pohorje skijanje - najpoznatije po "Zlatnoj lisici", nudi odličan smještaj na skijalištu, wellness centre i najdužu stazu za noćno skijanje.

Mariborsko Pohorje skijanje – najveći je skijaški centar u Sloveniji 250 ha. Odlična skijališta, izvrsni wellness & spa centri, prekrasna priroda i neposredna blizina Maribora. Tek sat vožnje od Zagreba i pet sati vožnje od Splita. Na samo skijalište – predio Bolfenk (1042 m) može se stići vlastitim automobilom, a prometuje i ski bus.

Tu se nalazi poznata staza Radvanje na kojoj se održava Zlatna lisica, natjecanje u slalomu i veleslalomu za skijašice u Svjetskom kupu. Staza je osvjetljena i pruža mogućnost najduljeg noćnog skijanja u Sloveniji, 10 km. Nova kružno-kabinska žičara, 16 vučnica, 5 sjedežnice. Snježna garancija 100 dana u sezoni. 95% zasnježivanje. Skijaške staze za početnike i najzahtjevnije skijaše – 43 km staza na n.v. od 325 do 1327 m.

Za skijaško trčanje uređuje se 27 km staza: Skijaško trčanje na Arehu – karta.

Dječji skijaški poligon, zabava na snijegu za djecu. Zabavne igre na snijegu: vožnja “pležuhima”, hodanje s bakljama, “krpljanje”. Skijaški poligon s mjerenjem vremena. Iznajmljivanje kvalitetne skijaške opreme.

Na skijalištu se nalazi nekoliko hotela, od onih luksuznih sa wellness centrima do pristupačnijih. Također je moguć smještaj i u apartmanima tik uz stazu. Blizina grada Maribora nudi niz opcija za zabavu poslije skijanja – restorane, kino, diskoteke, shopping centre i dr. Zbog blizine isplativa je destinacija za vikend skijanje.

Iako je turistička ponuda ogromna, Pohorje je sačuvalo svoje prirodne ljepote, brojne botaničke i kulturne znamenitosti, kao i etnološke posebnosti.

Naša preporuka