Azurtours Skijanje Skijanje Italija Apartmani Serodine

Apartmani Serodine

HR SKI škola
Italija, Trentino, Passo Tonale

Apartmani Serodine su prostrani, nalaze se uz žičaru, oko 300 m od gondole za Presena glečer i oko 400 m od početka hrvatske ski škole

Rezervirajte svoj odmor

Unesite period boravka i broj osoba

Provjerite raspoloživost smještaja i rezervirajte svoj smještaj po najpovoljnijim cijenama.

Unesite period boravka i broj osoba!
Apartman za 3 osobe
Gosti: 3 + 0

Apartmani: U svim apartmanima: kuhinjska niša, hladnjak, sat TV, kupaonica s kadom ili tušem, sušilo za kosu, sef Napomena: apartmani su skromni, jednostavni ali funkcionalni. 1/3-5 bilo – spavaća soba sa dva ili tri ležaja, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, 1 kupaonica 1/6 trilo – spavaća soba s tri ležaja, spavaća soba s 3 ležaja (ili sa 4 ležaja: kreveti na kat), 2 kupaonice, kuhinja s kutom za jelo

Apartman za 4 osobe
Gosti: 4 + 2

Apartmani: U svim apartmanima: kuhinjska niša, hladnjak, sat TV, kupaonica s kadom ili tušem, sušilo za kosu, sef Napomena: apartmani su skromni, jednostavni ali funkcionalni. 1/3-5 bilo – spavaća soba sa dva ili tri ležaja, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, 1 kupaonica 1/6 trilo – spavaća soba s tri ležaja, spavaća soba s 3 ležaja (ili sa 4 ležaja: kreveti na kat), 2 kupaonice, kuhinja s kutom za jelo

Studio apartman za 2 osobe
Gosti: 2 + 0
Apartman za 4 osobe sa 2 pomoćna ležaja
Gosti: 6 + 0

Sadržaj

Položaj:

u neposrednoj blizini žičare Serodine i Cadi. Oko 400 m od početka hrvatske ski škole (može se doskijati). Oko 500 m do centra mjesta i 300 m od gondole za Presena glečer.

Sadržaji:

recepcija, spremište za skije sa grijačima za pancerice, sunčana terasa, parkiralište pokraj objekta, garaža uz doplatu. U zgradi se nalazi bar/restoran.

Držanje kućnih ljubimaca Ne
Parking dostupan Da
Besplatan parking, Parking uz nadoplatu, Garaža
Vanjski prostor
Terasa
Dodatni sadržaj u objektu
Sauna
Oprema za fitnes

Lokacija

Skijalište
300 m
Centar
500 m

PontediLegno-Passo Tonale

PontediLegno i Passo Tonale, pružit će Vam široke staze, free riding, staze za početnike, prekrasnu panoramu, glečer Presena! SKI ŠKOLA I SKI VRTIĆ na hrvatskom u terminima 7. - 12.1.2024. i 18. - 23.2.2024. Ski vrtić MEDOSPORT - dječji vrtić na snijegu namijenjen je početnicima od 3,5 do 4,99 godina starosti. SkiVrtić traje 6 dana od 10:00 – 13:30 sati. Tijekom poduke organizirani su razni poligoni i igre na snijegu, animacija i škole na pokretnim trakama i malim tanjurićima. Minimalan broj polaznika dječjeg vrtića je 5 osoba u jednoj grupi. Ski škola MEDOSPORT namijenjena je djeci iznad 5 godina starosti. Trajanje šest dana od 10 do 15 sati (5 sati dnevno). Minimalan broj polaznika škole je 6 osoba u jednoj grupi, formiranoj prema znanju skijanja. Maksimalni broj polaznika po jednoj grupi je 10 osoba. NAPOMENA: Ski škola počinje kod La Baracce

Pontedilegno – Tonale, čije je ime oduvijek bilo sinonim za odmor na snijegu, jedno je od najcjenjenijih skijališta u Alpama. Nalazi se između Lombardije (Upper Valle Camonica) i Trentina (Upper Val di Sole).

Skijaško područje nalazi se u čistoj prirodi Nacionalnog parka Stelvio i parka Adamello, nudi mnoštvo staza, čija je razina i značajke vrlo različite, a istovremeno ćete biti zapanjeni prekrasnim krajolicima:

Presena ledenjak 3.000 m → ovdje možete skijati od jeseni do proljeća, a duga sezona je garantirana.

Passo Tonale 1.883 m → je poput prirodnog amfiteatra koji je potpuno izložen suncu, sa stazama prikladnim za početnike. To je idealno mjesto za učenje skijanja generacijama skijaša.

Ponte di Legno 1.256 m → povezan je s Temù i gondolom sa Passo Tonale. Padine su osmišljene kako bi obuhvatile iznimnu ljepotu šumskih borova. Samo mjesto odiše alpskim šarmom sa brojnim trgovinama, restoranima, barovima, lokalnim proizvodima

Temù 1.121 m → s tehnički zahtjevnijim i panoramskim padinama unutar šume široko je cijenjen među skijašima zbog svoje veličine i prekrasnog krajolika.

Moguće je kretati se cijelom skijaškom regijom na skijama, zahvaljujući gondoli.

Skijalište nudi vođene free ride ture, snow park, snow tubing, sanjkanje sa psima, staze sa skijaško trčanje, noćno skijanje utorkom i četvrtkom u Passo Tonale te srijedom i subotom u Ponte di Legno. Ne propustite koncerte u ledenoj špilji na ledenimm instrumentima, izlazak sunca na glečeru Presena s doručkom, hodanje na krpljama. Nude se i izleti motornim sanjkama, biciklima, panorama zip line, panoramski izlet helikopterom. Poseban tretman doživite u SPA Capanna Presena na 2685 m – wellness centrom sa veličanstvenim pogledom na glečer.

Preporučamo hrvatsku školu skijanja. Nudimo smještaj u neposrednoj blizini ski škole.

Udaljenost od Zagreba: Ljubljana – Venecija – Trento – Mezzana – Vermiglio – Passo Tonale: 610 km

Passo Tonale SKI škola i SKI vrtić na hrvatskom jeziku

SKI VRTIĆ MEDOSPORT  7.1. - 12.1.2024.   i   18.2. - 23.2.2024.

Dječji vrtić na snijegu namijenjen je početnicima od 3,5 do 4,99 godina starosti. Manja djeca zaslužuju poseban tretman jer će njihov odnos sa snijegom biti uvjetovan raznim čimbenicima, primjerice karakterom djeteta, koliko mu fale mama i tata i koliko mu se skijanje sviđa.

U Medosport SkiVrtiću zato je na dnevnom redu samo zabava! Roditelji su s nama prvi dan kako bi se dijete priviknulo na novu aktivnost i sredinu što lakše i bezbolnije, a zatim preuzimaju naši iskusni instruktori. Njihova je zadaća učiniti snijeg toliko zabavnim da će vaše dijete navečer zaspati dok vam prepričava sve zgode, sretno, umorno i s novim iskustvom pod pojasom.

SkiVrtić traje 6 dana od 10:00 – 13:30 sati. Tijekom poduke organizirani su razni poligoni i igre na snijegu, animacija i škole na pokretnim trakama i malim tanjurićima. Djeca su smještena u maloj grupi od šest polaznika, što im osigurava punu pozornost našeg instruktora. Preporučamo roditeljima da djeci u džep ili ruksak spreme čokoladicu / malu užinu kako bi djeca u kratkoj pauzi mogla povratiti snagu.

*Minimalan broj polaznika dječjeg vrtića je 5 osoba u jednoj grupi.


SKI ŠKOLA MEDOSPORT

Škola skijanja Medosport namijenjena je djeci iznad 5 godina starosti. Kako bi svi uzrasti mogli uživati snježne izazove prilagođene njihovoj dobi, polaznici su podijeljeni u grupe prema starosti i znanju skijanja i tu nastojimo udovoljiti svima što je najviše moguće. A kada se slože ekipe – krećemo u akciju!

Učenje temeljimo na modernom i efektivnom podučavanju pazeći na to da svako dijete prije svega stvori pozitivan odnos sa skijanjem kako bi jednog dana vi mogli skijati zajedno, skiju do skije. Naše dugogodišnje iskustvo, razredi djece koji su na skije stali pod vodstvom naših licenciranih hrvatskih učitelja i činjenica što se ovime uspješno bavimo toliko dugo – sami svjedoče o našoj kvaliteti.

Polaznici škole skijanja: djeca iznad 5 godina.

Trajanje šest dana od 10 do 15 sati (5 sati dnevno).

– Polaznici imaju organiziranu pauzu za ručak sa ski-učiteljima (ručak nije uključen u cijenu, u dogovoru s učiteljima možete dati djeci ili učitelju novce za ručak).

– Zadnji dan škole organizirana je utrka s podjelom medalja i diploma za sve polaznike.

– Minimalan broj polaznika škole je 6 osoba u jednoj grupi, formiranoj prema znanju skijanja.

– U slučaju manjeg broja polaznika pridržavamo pravo rasporediti polaznike prema znanju skijanja bez obzira na dob polaznika. Odnosno pravo izmjene cijene škole skijanja te otkaza organizacije škole skijanja.

– Maksimalni broj polaznika po jednoj grupi je 10 osoba. Ne vršimo povrat uplate za školu skijanja.