Azurtours Skijanje Skijanje Slovenija Hotel Savica Garni 4*

Hotel Savica Garni 4*

Slovenija, Gorenjska, Bled

Garni Hotel Savica nudi ski pakete za slovenska skijališta, besplatni ski bus, neograničeno korištenje Wellness Centra Živa, noćno kupanje petkom i subotom do 23h

Izaberite smještaj po Vašoj mjeri

Dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem, Polupansion, Balkon
Balkon
Gosti: 2 + 1
Internet

Dvokrevetne sobe, mogućnost povezanih soba i obiteljskih soba sa krevetom na kat. Opremljene sa: TV, sef, minibar, telefon, balkon, kupaonica sa tušem ili kadom, sušilo za kosu

Jednokrevetna soba, Polupansion, Balkon
Balkon
Gosti: 1 + 0
Internet

Dvokrevetne sobe, mogućnost povezanih soba i obiteljskih soba sa krevetom na kat. Opremljene sa: TV, sef, minibar, telefon, balkon, kupaonica sa tušem ili kadom, sušilo za kosu

Sadržaj

Položaj:

Obiteljski Garni Hotel Savica je udaljen 250 m od jezera. Izvrsno je polazište za istraživanje Bleda i okolice. Udaljen 50 m od najvećeg bazenskog kompleksa u tom dijelu Slovenije u susjednom hotelu Rikli Balance.

Sadržaji:

Živa Wellness Centar u susjednom hotelu, popust na ulaz u saune i Beauty centar. Besplatni internet, igraonice za djecu svih uzrasta, zabavni programi, posebni programi prehrane, javni besplatni parking.

Internet Da
WiFi pristup internetu
Parking dostupan Da
Besplatan parking
Hrana i piće: Restoran sa jelovnikom

Lokacija

Skijalište
30 000
Hotelski bazen
250 m

Vogel / Bohinj / Bled

Vogel / Bohinj / Bled | Najbolje uređen snow park u Sloveniji za skijaše i snowboardere, skijalište s prekrasnim panoramskim pogledom na jezero Bohinj

Skijaški centar nalazi se iznad prekrasnog Bohinjskog jezera, u srcu zaštićenog područja Nacionalnog parka Triglav. Iz doline (nedaleko od Bohinjskog jezera) za nekoliko minuta vožnje gondolom doseći ćete nadmorsku visinu od 1535 m, odakle se otvara prekrasan panoramski pogled na Triglavsko gorje sve do Kamničkih Alpa.

Uobičajena skijaška sezona traje od prosinca do prvih dana svibnja. Visoki planinski ambijent i izniman pogled na okolicu daju posebnu draž Vogelu. No, veličanstveni okoliš skijališta nije zahtjevan. Staze su savršeno uređene. 

Odmah pri izlasku iz gondole nalazi se restoran, caffe bar, ski rent, ski servis i depo te ski škola.

Vogel Snow Park jedan je od najboljih u Sloveniji. Već nekoliko godina nudi nekoliko skakaonica i drugih elemenata (tračnice + čizme) za ljubitelje adrenalina. Pogodan je za početnike (baby line) kao iskusne i profesionalne korisnike.

Snow park Vogel pokriva oko 2 hektara skijališta Vogel. Otvoren je svaki dan od 09:30 do 15:45. Dan do dva dana nakon snijega, ovisno o količini napadanog snijega, park je zatvoren.

U slučaju povoljnih snježnih prilika moguće se na skijama spustiti sve do Bohinja, stazom dugom 7 km. Na Vogelu postoji mogućnost i turno skijanja te pregršt mogućnosti za freeride. Skijanje na Vogelu može se kombinirati i sa drugim skijalištima, npr. kupnjom karte SLO ALPS možete skijati na Cerknom, Kranjskoj Gori, Arnoldstein (AT) ili Krvavecu. Vogel je ski busom povezan sa Bledom, odnosno Krvavecom.