Hotel Krim 3*

Slovenija, Gorenjska, Bled

Hotel u centru Bleda, ski paket sa uključenom ski kartom za 5 skijališta Slovenije, Italije i Austrije, ski bus, obiteljske sobe

Izaberite smještaj po Vašoj mjeri

Dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem, Balkon
Balkon
Gosti: 2 + 1
Ljubimci dozvoljeni
Internet

Sobe opremljene sa TV, telefon, mini bar, kupaonica sa kadom ili tušem, većina sa balkonom, besplatni WiFi, dvokrevetne sobe sa mogućnošću jednog dodatnog ležaja, obiteljska soba sa krevetom na kat.

Sadržaj

Položaj:

u centra Bleda, 150 m od jezera, besplatni SKI BUS do skijališta Krvavec ili Kranjska Gora, u blizini sportskog kompleksa.

Sadržaji:

2 restorana, aperitiv bar, lounge bar, vanjski parking, dopušten boravak kućnih ljubimaca.

Držanje kućnih ljubimaca Da
Internet Da
WiFi pristup internetu
Parking dostupan Da
Besplatan parking
Organizirani prijevoz - Da, besplatno
Bar / salon
Broj restorana: 2
Hrana i piće: Bar, Restoran sa jelovnikom

Lokacija

Centar
50 m
Skijalište
30 000

Vogel / Bohinj / Bled

Vogel / Bohinj / Bled | Najbolje uređen snow park u Sloveniji za skijaše i snowboardere, skijalište s prekrasnim panoramskim pogledom na jezero Bohinj

Skijaški centar nalazi se iznad prekrasnog Bohinjskog jezera, u srcu zaštićenog područja Nacionalnog parka Triglav. Iz doline (nedaleko od Bohinjskog jezera) za nekoliko minuta vožnje gondolom doseći ćete nadmorsku visinu od 1535 m, odakle se otvara prekrasan panoramski pogled na Triglavsko gorje sve do Kamničkih Alpa.

Uobičajena skijaška sezona traje od prosinca do prvih dana svibnja. Visoki planinski ambijent i izniman pogled na okolicu daju posebnu draž Vogelu. No, veličanstveni okoliš skijališta nije zahtjevan. Staze su savršeno uređene. 

Odmah pri izlasku iz gondole nalazi se restoran, caffe bar, ski rent, ski servis i depo te ski škola.

Vogel Snow Park jedan je od najboljih u Sloveniji. Već nekoliko godina nudi nekoliko skakaonica i drugih elemenata (tračnice + čizme) za ljubitelje adrenalina. Pogodan je za početnike (baby line) kao iskusne i profesionalne korisnike.

Snow park Vogel pokriva oko 2 hektara skijališta Vogel. Otvoren je svaki dan od 09:30 do 15:45. Dan do dva dana nakon snijega, ovisno o količini napadanog snijega, park je zatvoren.

U slučaju povoljnih snježnih prilika moguće se na skijama spustiti sve do Bohinja, stazom dugom 7 km. Na Vogelu postoji mogućnost i turno skijanja te pregršt mogućnosti za freeride. Skijanje na Vogelu može se kombinirati i sa drugim skijalištima, npr. kupnjom karte SLO ALPS možete skijati na Cerknom, Kranjskoj Gori, Arnoldstein (AT) ili Krvavecu. Vogel je ski busom povezan sa Bledom, odnosno Krvavecom.