Azurtours Skijanje Skijanje Italija Apartmani Residence Redivalle

Apartmani Residence Redivalle

HR SKI škola
Na skijalištu
Italija, Trentino, Passo Tonale

Passo Tonale Residence Redivalle - apartmani na ski stazi i odmah kod početka hrvatske ski škole

Već od
€ 140
po danu

Rezervirajte svoj odmor

Unesite period boravka i broj osoba

Provjerite raspoloživost smještaja i rezervirajte svoj smještaj po najpovoljnijim cijenama.

Unesite period boravka i broj osoba!
Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja
Gosti: 2 + 2

BILO za 2-4 osobe: spavaća soba, dnevno spavaća soba s kaučom na razvlačenje, kuhinjska niša, TV NAPOMENA: apartmani su obnovljeni / osvježeni prije 2-3 godine.

Već od
Ukupno
€ 140
po danu
Unesite period boravka i broj osoba!
Za točan izračun cijene unesite period i broj osoba.
Loading...
Apartman za 4 osobe sa 2 pomoćna ležaja
Već od
Ukupno
€ 155
po danu
Unesite period boravka i broj osoba!
Za točan izračun cijene unesite period i broj osoba.
Loading...
Apartman za 6 osoba sa 2 spavaće sobe + 2 pomoćna ležaja
Već od
Ukupno
€ 189
po danu
Unesite period boravka i broj osoba!
Za točan izračun cijene unesite period i broj osoba.
Loading...

Sadržaj

Položaj: 10 m od skijaške staze i sastanka za hrv. ski školu kod restorana La Baracca, moguće doskijati do apartmana

U apt kući: bar, spremište za skije, parkiralište

Cijena uključuje: posteljina, ručnici, parkirno mjesto, grijanje, el.energija; kućni ljubimci dopušteni uz prethodni upit i plaćanje. Sva plaćanja na recepciji isključivo gotovinom.

BILO za 2-4 osobe 38m2: spavaća soba, dnevno spavaća soba s kaučom na razvlačenje za 2 osobe, kuhinjska niša, TV

BILO za 4-6 osoba 45m2: spavaća soba s bračnim ležajem i kaučem na razvlačenje za 2 osobe; dnevno spavaća soba s kaučom na razvlačenje za 2 osobe, kuhinjska niša, TV

TRILO za 8 osoba (duplex u potkrovlju, mansarda): dnevno spavaća soba s 2 kauča za 1 osobu + sofa na razvlačenje za 1 osobu, kuhinjska niša, TV, u potkrovlju: dvije spavaće sobe (jedna s 3 ležaja i druga s bračnim ležajem).

Check In: 16
Check Out: 10
Parking dostupan Da
Parking na licu mjesta

Lokacija

Skijalište
10 m

PontediLegno-Passo Tonale

PontediLegno i Passo Tonale, pružit će Vam široke staze, free riding, staze za početnike, prekrasnu panoramu, glečer Presena! SKI ŠKOLA I SKI VRTIĆ na hrvatskom u terminima 7. - 12.1.2024. i 18. - 23.2.2024. Ski vrtić MEDOSPORT - dječji vrtić na snijegu namijenjen je početnicima od 3,5 do 4,99 godina starosti. SkiVrtić traje 6 dana od 10:00 – 13:30 sati. Tijekom poduke organizirani su razni poligoni i igre na snijegu, animacija i škole na pokretnim trakama i malim tanjurićima. Minimalan broj polaznika dječjeg vrtića je 5 osoba u jednoj grupi. Ski škola MEDOSPORT namijenjena je djeci iznad 5 godina starosti. Trajanje šest dana od 10 do 15 sati (5 sati dnevno). Minimalan broj polaznika škole je 6 osoba u jednoj grupi, formiranoj prema znanju skijanja. Maksimalni broj polaznika po jednoj grupi je 10 osoba. NAPOMENA: Ski škola počinje kod La Baracce

Pontedilegno – Tonale, čije je ime oduvijek bilo sinonim za odmor na snijegu, jedno je od najcjenjenijih skijališta u Alpama. Nalazi se između Lombardije (Upper Valle Camonica) i Trentina (Upper Val di Sole).

Skijaško područje nalazi se u čistoj prirodi Nacionalnog parka Stelvio i parka Adamello, nudi mnoštvo staza, čija je razina i značajke vrlo različite, a istovremeno ćete biti zapanjeni prekrasnim krajolicima:

Presena ledenjak 3.000 m → ovdje možete skijati od jeseni do proljeća, a duga sezona je garantirana.

Passo Tonale 1.883 m → je poput prirodnog amfiteatra koji je potpuno izložen suncu, sa stazama prikladnim za početnike. To je idealno mjesto za učenje skijanja generacijama skijaša.

Ponte di Legno 1.256 m → povezan je s Temù i gondolom sa Passo Tonale. Padine su osmišljene kako bi obuhvatile iznimnu ljepotu šumskih borova. Samo mjesto odiše alpskim šarmom sa brojnim trgovinama, restoranima, barovima, lokalnim proizvodima

Temù 1.121 m → s tehnički zahtjevnijim i panoramskim padinama unutar šume široko je cijenjen među skijašima zbog svoje veličine i prekrasnog krajolika.

Moguće je kretati se cijelom skijaškom regijom na skijama, zahvaljujući gondoli.

Skijalište nudi vođene free ride ture, snow park, snow tubing, sanjkanje sa psima, staze sa skijaško trčanje, noćno skijanje utorkom i četvrtkom u Passo Tonale te srijedom i subotom u Ponte di Legno. Ne propustite koncerte u ledenoj špilji na ledenimm instrumentima, izlazak sunca na glečeru Presena s doručkom, hodanje na krpljama. Nude se i izleti motornim sanjkama, biciklima, panorama zip line, panoramski izlet helikopterom. Poseban tretman doživite u SPA Capanna Presena na 2685 m – wellness centrom sa veličanstvenim pogledom na glečer.

Preporučamo hrvatsku školu skijanja. Nudimo smještaj u neposrednoj blizini ski škole.

Udaljenost od Zagreba: Ljubljana – Venecija – Trento – Mezzana – Vermiglio – Passo Tonale: 610 km