Azurtours Skijanje Skijanje Francuska Apartmani Residences 1800 Le Hameau des Ecrins / Parc aux Etoiles / Gentianes / Dame Blanche

Apartmani Residences 1800 Le Hameau des Ecrins / Parc aux Etoiles / Gentianes / Dame Blanche

povoljni ski paketi
Na skijalištu
Francuska, Puy Saint Vincent, Puy Saint Vincent

Le Hameau des Ecrins u mjestu Puy-Saint-Vincent nudi smještaj, vanjski bazen, zajednički salon, terasu i pristup ski IN/OUT. Apartmani uključuju potpuno opremljenu čajnu kuhinju s hladnjakom i aparatom za pripremu kave, TV i kupaonicu s kadom. Ručnike i posteljinu je moguće doplatiti.

0% RANI BOOKING
Vrijedi do 15 Sij 2025
Već od
€ 205
€ 200
po osobi

Rezervirajte svoj odmor

Unesite period boravka i broj osoba

Provjerite raspoloživost smještaja i rezervirajte svoj smještaj po najpovoljnijim cijenama.

Unesite period boravka i broj osoba!

Posebna ponuda

SKI PAKET (7noćenja + 6-dnevna ski karta)

Gosti: 4 + 2
Apartman je za 6 osoba. U spavaćoj sobi nalaze se dva odvojena kreveta, u dnevnom boravku se nalazi kauč na razvlačenje s dva ležaja i opremljena kuhinja. Krevet na kat je u spavaćoj niši. Kupaonica i WC, balkon.
RANI BOOKING
Vrijedi do 15 Sij 2025
Već od
Ukupno
€ 205
€ 200
po osobi
Unesite period boravka i broj osoba!
Za točan izračun cijene unesite period i broj osoba.
Loading...

Smještaj

T2 Apartman za 4-6 osoba
Gosti: 4 + 2

Apartman je za 6 osoba. U spavaćoj sobi nalaze se dva odvojena kreveta, u dnevnom boravku se nalazi kauč na razvlačenje s dva ležaja i opremljena kuhinja. Krevet na kat je u spavaćoj niši. Kupaonica i WC, balkon.

Sadržaj

Rezidencija Le Hameau des Ecrins nalazi se na 1800 m nadmorske visine. Čine je glavna zgrada i dvije manje zgrade, a svi uživaju u prednosti odlične lokacije u mirnom dijelu Puy St Vincent. Ski staza je udaljena 80m, do trgovine su na 200 m, 350 m do centra grada i 20m do stanice lokalnog autobusa.

Svi apartmani imaju dodatni ležaj u dnevnom boravku, kupaonicu s kadom i toaletom, opremljenu kuhinjsku nišu sa hladnjakom, električnim štednjakom, mašinom za suđe, mikrovalnom pećnicom, kafe-aparatom i osnovnim posuđem i priborom. Izlaz na balkon je iz dnevne sobe, a ski spremište je na izlazu iz zgrade.

Check In: 16:00
Check Out: 09:00
Internet Ne
Bazen Da
Bazen na otvorenom, Grijani bazen

Lokacija

Puy Saint Vincent

Skijalište Puy Saint Vincent sa ukupno 75 km ski staza, skriveni je gem francuskih skijališta, povoljni ski paketi i dobra pokrivenost snijegom, za obitelji

Skijalište sa 75 kilometara staza od kojih 2 crne, 11 crvenih, 13 plavih i 5 zelenih na kojima vozi 4 vučnica i 8 sedežnica. 60% staza je osigurano umjetnim snijegom, a topovi su postavljeni na visini od 1400 do 2000m. Najviša točka skijališta je na 2750 m i s vrha vode dvije crvene i jedna relativno kratka crna staza.

Udaljeno је svega 20 km od Briancona i manje od 40 km od poznatijih francuskih skijališta Les deux Alpes i Serre Chevaliera.

Puy Saint Vincent je prijateljsko skijaško odmaralište koje kombinira autentičnu seosku atmosferu sa svim prednostima modernog odmarališta. Izvrsno je smješten s odličnim padinama za skijaše srednje klase koji se vijugaju kroz šumu ariša. Zahvaljujući visokim vrhovima okoline, skijalište je zaštićeno od vjetra s jedne strane dok s druge strane, blizina ledenjaka masiva Écrin i sjeverne orijentacije pružaj puno prirodnog snijega i optimalne uvjete na skijalištu do kraja sezone.

Puy Saint Vincent nudi raznolik smještaj u donjem selu, ali i u srcu skijališta na terasama između 1.400 i 1.800 m. Skijaške staze od 75 km kreću se od 1.400 m do 2.750 m.

Možete uživati ​​u prekrasnim pogledima, a niže imate lijepe skijaške staze kroz šumu.

Puy Saint Vincent također je poznato polazište za velike turističke ski ture u planinama.

Udaljenost od Zagreba: 890 km

https://youtu.be/fvxpvHyn4oA