Azurtours Skijanje Skijanje Francuska Apartmani Residence L'Edelweiss

Apartmani Residence L'Edelweiss

Francuska, Rhone Alpes, Les 2 Alpes

Les 2 Alpes Residence L'Edelweiss

15% RANI BOOKING
Vrijedi do 30 Ruj 2024
Već od
€ 648
€ 551
po tjednu

Rezervirajte svoj odmor

Unesite period boravka i broj osoba

Provjerite raspoloživost smještaja i rezervirajte svoj smještaj po najpovoljnijim cijenama.

Unesite period boravka i broj osoba!
studio za 4 osobe
Gosti: 4 + 0

Les 2 Alpes Residence L'Edelweiss

15%
RANI BOOKING
Vrijedi do 30 Ruj 2024
Već od
Ukupno
€ 648
€ 551
po tjednu
Unesite period boravka i broj osoba!
Za točan izračun cijene unesite period i broj osoba.
Loading...
dvosobni apartman za 6 osoba
Gosti: 4 + 2

Les 2 Alpes Residence L'Edelweiss

15%
RANI BOOKING
Vrijedi do 30 Ruj 2024
Već od
Ukupno
€ 869
€ 739
po tjednu
Unesite period boravka i broj osoba!
Za točan izračun cijene unesite period i broj osoba.
Loading...
dvosobni apartman za 6-8 osoba kabina
Gosti: 6 + 2

Les 2 Alpes Residence L'Edelweiss

15%
RANI BOOKING
Vrijedi do 30 Ruj 2024
Već od
Ukupno
€ 1.172
€ 996
po tjednu
Unesite period boravka i broj osoba!
Za točan izračun cijene unesite period i broj osoba.
Loading...

Sadržaj

L’Edelweiss se nalazi samo 300 metara od Jandi Expressa. To je savršeno mjesto za vrhunski odmor! Uživajte u mirnom i opuštajućem okruženju. 

Vaš smještaj će biti opremljen sa:  kuhinjski prostor sa svom opremom potrebnom za pripremu obroka (hladnjak, ploča za kuhanje, mikrovalna pećnica, aparat za kavu, pa čak i perilica posuđa!), kupaonica s kadom ili tušem, balkon ili terasa .

Rezidencija L’Edelweiss svojim gostima nudi ormariće za skije, besplatni parking. Rezidencija ima lift do 3. kata (ukupno 4 kata čine rezidenciju L’Edelweiss).

Cijena uključuje: najam i parking

Doplate: Boravišna pristojba  1.50 € po osobi po danu 

Kućni ljubimci  65.00 € po jedinici po boravku 

Doplata za depozit  300.00 € po jedinici po boravku 

Internet  5.00 € po jedinici po danu 

Ručnici  12.00 € po osobi po boravku 

Doplata za posteljinu  16.00 € po osobi po boravku 

doplata za TV  35.00 € po jedinici po tjednu

Check In: 17
Check Out: 10
Držanje kućnih ljubimaca Da, doplata
Internet Da, doplata
Parking dostupan Da
Besplatan parking
Mikrolokacija
Pristup autom

Lokacija

Skijalište
300 m

Les 2 Alpes

Les 2 Alpes | Želite freeride? Različite vrste snijega? Ili siguran snijeg na velikoj nadmorskoj visini začinjen nezaboravnim provodom? Ovo je skijalište za vas...

Ovo vrhunsko skijalište ima  apsolutnu garanciju snijega. Na nadmorskoj visini od 1650-3560 m nalazi se ukupno 200 km povezanih staza (34 km crnih, 56 km crvenih, 110 km plavih). Ukupno 3 gondole, 3 kabinske žičare, 25 sjedežnica, 20 vučnica, 1 planinski vlak, veliki snowpark. Gradić nudi puno shopping mogućnosti, restorana, barova, diskoteka, kinodvorana u kojima zabave traju svaku večer do ranih jutarnjih sati. Cijene su nešto niže u usporedbi sa Val Thorensom i sličnim skijalištima.

Iz grada kreće čitav niz gondola, vučnica i sjedežnica kojima se može popeti na okolne staze. Oko 80% skijališta nalazi se sa jedne strane mjesta i 20% sa druge. Staze koje su najbliže gradu su ujedno i teže, sa povećanjem nadmorske visine ima sve više laganijih staza. Na skijalištu se nalazi po mnogima najteža crna staza u Europi (Grand Colouire). Staza se ne uređuje, prepuna je velikih grba, jako je strma a ima i veliki postranični nagib.

Na 2600 m je međustanica velike gondole koja prevozi 15 ljudi do dna glečera (3200 m).

Glečer

je prava poslastica. Počinje na 3200 m gdje je u sklopu gornje stanice gondole kafić sa velikom terasom sa koje je prekrasan pogled (kada to vremenske prilike dozvole). Glečer se proteže sve do 3568 m.  Na njemu voze dva sidra, a kada se dođe na vrh sidra, može se jednom gotovo ravnom stazom doći do tanjurića koji vozi na sami vrh. To je najviša točka koja je na 3568m.


Uvjeti skijanja su odlični, visinska razlika skijališta oko 2300 m. Odabrati se može  na kakvom snijegu i tipu staze se želi skijati. Od laganih staza na ledenjaku i skroz suhog te smrznutog snijega, pa do savršenog powdera za freeride kojeg ima u izobilju i koji je gotovo u potpunosti iskoristiv za vožnju jer ledenjak ima vrlo pravilan oblik. Tu je mnoštvo crvenih i crnih staza koje su ovisno o sunčanoj strani, terminu dolaska i temperaturi, najčešće tvrde i brze ili malo niže i mekanije.

U cijenu ski karte Grand Galaxie uključeno:

2 dana skijanja na skijalištu Alpe d'Huez (ski bus vozi srijedom i četvrtkom, karta cca 12€) 1 dan skijanja u Serre Chevalier, Montgenevre i Sestriere, klizalište (klizaljke se unajmljuju uz doplatu) i javni vanjski grijani bazen u centru resorta.

U našoj ponudi ćete naći apartmane smještene na odličnim lokacijama uz prihvatljive cijene. Također za Les 2 Alpes smo organizirali autobusni prijevoz iz Zagreba/Rijeke uz doplatu.


Najkraći put do Les deux Alpesa : Zagreb – Ljubljana – Postojna – Sežana – Trieste – Milano – Torino – te granični prijelaz Mt. Genevre na 1800 m/nv. Dalje put vodi prema Brianconu, koji je lokalno alpsko središte.  Briancon - Les deux Alpes.