Azurtours Skijanje Skijanje Francuska Apartmani Andromede

Apartmani Andromede

povoljni ski kapeti
Francuska, Rhone Alpes, Les 2 Alpes

Residence Andromede: 100m od žičare Super Venosc, 300m od centra

Rezervirajte svoj odmor

Unesite period boravka i broj osoba

Provjerite raspoloživost smještaja i rezervirajte svoj smještaj po najpovoljnijim cijenama.

Unesite period boravka i broj osoba!

Smještaj

Studio apartman za 4 osobe
Gosti: 4 + 0

Potpuno opremljena kuhinja sa staklokeramičkom pločom za kuhanje, malim hladnjakom, mikrovalnom pećnicom, perilicom posuđa i aparatom za filter kavu Dnevni boravak s krevetom na razvlačenje + TV 1 spavaći dio u predsoblju s krevetom na kat Tuš kabina i WC Neki apartmani imaju balkon, a neki terasu

Sadržaj

Residence Andromede: 100m od žičare Super Venosc, 300m od centra, u blizini dućani i barovi, u kući ski depot.

Studio4: opremljena kuhinja (mikrovalna pećnica, staklikeramička ploča za kuhanje, hladnjak, perilica posuđa, aparat za filter kavu), dnevni boravak s kaučem za 2 osobe, TV, kupaona i WC, balkon, na ulazu kreveti na kat


Lokacija

Les 2 Alpes

Les 2 Alpes | Želite freeride? Različite vrste snijega? Ili siguran snijeg na velikoj nadmorskoj visini začinjen nezaboravnim provodom? Ovo je skijalište za vas...

Ovo vrhunsko skijalište ima  apsolutnu garanciju snijega. Na nadmorskoj visini od 1650-3560 m nalazi se ukupno 200 km povezanih staza (34 km crnih, 56 km crvenih, 110 km plavih). Ukupno 3 gondole, 3 kabinske žičare, 25 sjedežnica, 20 vučnica, 1 planinski vlak, veliki snowpark. Gradić nudi puno shopping mogućnosti, restorana, barova, diskoteka, kinodvorana u kojima zabave traju svaku večer do ranih jutarnjih sati. Cijene su nešto niže u usporedbi sa Val Thorensom i sličnim skijalištima.

Iz grada kreće čitav niz gondola, vučnica i sjedežnica kojima se može popeti na okolne staze. Oko 80% skijališta nalazi se sa jedne strane mjesta i 20% sa druge. Staze koje su najbliže gradu su ujedno i teže, sa povećanjem nadmorske visine ima sve više laganijih staza. Na skijalištu se nalazi po mnogima najteža crna staza u Europi (Grand Colouire). Staza se ne uređuje, prepuna je velikih grba, jako je strma a ima i veliki postranični nagib.

Na 2600 m je međustanica velike gondole koja prevozi 15 ljudi do dna glečera (3200 m).

Glečer

je prava poslastica. Počinje na 3200 m gdje je u sklopu gornje stanice gondole kafić sa velikom terasom sa koje je prekrasan pogled (kada to vremenske prilike dozvole). Glečer se proteže sve do 3568 m.  Na njemu voze dva sidra, a kada se dođe na vrh sidra, može se jednom gotovo ravnom stazom doći do tanjurića koji vozi na sami vrh. To je najviša točka koja je na 3568m.


Uvjeti skijanja su odlični, visinska razlika skijališta oko 2300 m. Odabrati se može  na kakvom snijegu i tipu staze se želi skijati. Od laganih staza na ledenjaku i skroz suhog te smrznutog snijega, pa do savršenog powdera za freeride kojeg ima u izobilju i koji je gotovo u potpunosti iskoristiv za vožnju jer ledenjak ima vrlo pravilan oblik. Tu je mnoštvo crvenih i crnih staza koje su ovisno o sunčanoj strani, terminu dolaska i temperaturi, najčešće tvrde i brze ili malo niže i mekanije.

U cijenu ski karte Grand Galaxie uključeno:

2 dana skijanja na skijalištu Alpe d'Huez (ski bus vozi srijedom i četvrtkom, karta cca 12€) 1 dan skijanja u Serre Chevalier, Montgenevre i Sestriere, klizalište (klizaljke se unajmljuju uz doplatu) i javni vanjski grijani bazen u centru resorta.

U našoj ponudi ćete naći apartmane smještene na odličnim lokacijama uz prihvatljive cijene. Također za Les 2 Alpes smo organizirali autobusni prijevoz iz Zagreba/Rijeke uz doplatu.


Najkraći put do Les deux Alpesa : Zagreb – Ljubljana – Postojna – Sežana – Trieste – Milano – Torino – te granični prijelaz Mt. Genevre na 1800 m/nv. Dalje put vodi prema Brianconu, koji je lokalno alpsko središte.  Briancon - Les deux Alpes.