Azurtours Skijanje Skijanje Francuska Apartmani Signal du Prorel

Apartmani Signal du Prorel

Francuska, Provence-Alpes, Briançon

Moderni apartmani Signal du Prorel nalaze se na odličnoj lokaciji u Brianconu, uz gondolu Prorel, 50-200 m od restorana, trgovina i centra

Smještaj

Izaberite smještaj po Vašoj mjeri

Studio 2
Površina: 21 m2
Kauč
Gosti: 2 + 0
Ljubimci dozvoljeni
Internet
Unesite period boravka i broj osoba!
Loading...
Studio 3
Površina: 21 m2
Kauč
Gosti: 3 + 0
Ljubimci dozvoljeni
Internet
Studio za 3 osobe 21 m2: niša sa krevetom na kat, dnevno-spavaća soba sa sofom na izvlačenje za 1 osobu, kuhinja, kupaonica, WC i balkon.
Unesite period boravka i broj osoba!
Loading...
Studio 4
Površina: 24 m2
Kauč
Gosti: 4 + 0
Ljubimci dozvoljeni
Internet
Studio za 4 osobe 24 m2: niša sa krevetom na kat, dnevno-spavaća soba sa sofom na izvlačenje za 2 osobe, kuhinja, kupaonica, WC i balkon.
Unesite period boravka i broj osoba!
Loading...
Apartman za 6 osoba
Površina: 40 m2
Kauč
Gosti: 4 + 2
Ljubimci dozvoljeni
Internet
Apartman za 6 osoba (2-sobni, 40m2): spavaća soba sa krevetom na kat ili 2 odvojena ležaja, niša sa krevetom na kat, dnevno-spavaća soba sa sofom na izvlačenje za 2 osobe, kuhinja, kupaonica, WC i balkon.
Unesite period boravka i broj osoba!
Loading...
Apartman za 8 osoba
Površina: 82 m2
Kauč
Gosti: 6 + 2
Ljubimci dozvoljeni
Internet
Apartman za 8 osoba (3-sobni, 77-82 m2): 2 spavaće sobe sa duplim ležajem, niša sa krevetom na kat, dnevno-spavaća soba sa sofom na izvlačenje za 2 osobe, kuhinja, 2 kupaonice, WC, balkon i terasa.
Unesite period boravka i broj osoba!
Loading...

Sadržaj

Check In: 16:00
Check Out: 10:00
Držanje kućnih ljubimaca Da, doplata
Internet Da, besplatno
Parking dostupan - Da

Položaj:

Apartmanski objekt na odličnoj lokaciji 200 m od centra Briancona. Uz ski stazu i gondolu Prorel (25 m), od restorana i trgovina udaljen 25-200 m. Parking oko objekta. Stanica ski busa 150 m.

Sadržaji:  

ski depo.

Apartmani:

renovirani apartmani moderni i ugodni. Kuhinjska niša: el.ploče za kuhanje, hladnjak, mikrovalna pećnica, perilica posuđa, aparat za kavu.

Lokacija

Skijalište
25 m
Ski bus
150 m
Restoran
25 m
Market
25 m
Centar
100 m

Serre Chevalier

Zima 2019./2020.| Serre Chevalier - najveći ski kompleks francuskih južnih Alpa, sa 250 km povezanih staza, svoje posjetitelje neće ostaviti ravnodušnima.

Dolina Serre Chevalier Briançon dom je najvećeg skijaškog područja u južnim francuskim Alpama sa 410 hektara staza i poznatim arišnim šumama. Tri autentična planinska sela povezuju se s gradom Briançon, s povijesnim Vaubanovim utvrdama klasificiranim UNESCO-vom svjetskom baštinom, u dolinu Serre Chevalier Vallée. Izvanredne snježne prilike, puno sunca i neusporedivo čist zrak: dobrodošli u Serre Chevalier Vallee Briançon.

Serre Chevalier


ima 250 km staza na visinama izmedu 1.200 i 2.830 metara. Skijaško podrucje Serre Chevalier jedno je od 10 najvećih u Europi i peto u Francuskoj: 63 ski lifta (2 žicare, 5 gondola, 21 sjedežnica, 32 ski-lifta). 81 ski staza: 13 crnih, 30 crvenih, 25 plavih i 13 zelenih (80% ih je na nadmorskoj visini iznad 2.000 metara).  Veći dio skijališta pokriven je i topovima za umjetni snijeg. U predjelu Villeneuve nalazi se Snowpark na nadmorskoj visini od 2.200 metara. Sastoji se od 3 različita podrucja ( za početnike / za srednje / za napredne ), te je idealno mjesto za freestyle.

Za skijalište je specifično da se plave staze nalaze na većoj nadmorskoj visini. Početnici i slabiji rekreativci, pri povratku do smještaja, vjerojatno će morati koristiti gondolu.

Pored velikog izbora staza za sve ukuse, Serre Chevalier će ljubiteljima off-piste skijanja ponuditi sjajne mogućnosti. Najveći dio off-piste ruta je dostupan žičarama bez, ili uz minimalno pješačenja. Skijalište obiluje snježnim padalinama.

Infrastruktura je raznovrsna, od starih 2- i 3-sjedežnica pa do najmodernijih 6-sjedežnica. U posljednjih 10-ak godina skijalište je dosta modernizirano. Povezanost staza je dobra, ski bus prometuje relativno često (uz doplatu 3€, osim u slučaju kada su zbog lošeg vremena neke žičare zatvorene).

U ponudi su još:

noćno skijanje, "FIRST TRAKS" otvaranje skijaških staza sa skijaškom patrolom prije svih ostalih, "XXL SKI" je izbor liftova otvorenih od 8:30 za dodatno skijanje, zona "BRUTS DE NEIGE" za sigurno skijanje na svježem snijegu, SKI-MOJO, SNOOC kombinacija ski-touring i sanjkanja, SNOWKITE, SKI-JOERING, vučeni konjem ili ponijem na posebno pripremljenim stazama, SKI TOURING, SERRE CHE MOUNTAIN je planinski kart i bob sa vrha žičare na 2491m spuštanje 2 km, DEVAL'BOB zabavna vožnja sanjkama od 4 km, SNOW GROOMER RIDE vozeći se na stroju za pripremu staze uživate u izlasku/zalasku sunca i upoznajete način kako se pripremaju staze i pravi snijeg te čuti mnoge zanimljive priče, VOŽNJA NA LEDU, HODNJA NA KRPLJAMA, NORDIJSKO SKIJANJE I BIATHLON, PAINTBALL na snijegu, FATBIKE, vožnja na sanjkama sa psima, ŠKOLA U PRIRODI za djecu


Udaljenost: Zagreb - Ljubljana - Trst - Torino - Briancon (udaljenost 870 km od Zagreba).