Azurtours Skijanje Skijanje Austrija Turističko naselje Chalet naselje Clofers Holidays Parcs

Turističko naselje Chalet naselje Clofers Holidays Parcs

Austrija, Koruška, Nassfeld

Chalet naselje Clofers Holidays Parcs u mjestu Rattendorf, samo 2,5 km od gondole Millenium, nude lukzus i komfor, za miran zimski odmor

Izaberite smještaj po Vašoj mjeri

Apartman za 4 osobe sa 2 spavaće sobe
Gosti: 4 + 0

Svaki chalet cca. 87 m2, ima privatno parkirno mjesto s mogućnošću parkiranja dva automobila, spremište za skije & bicikle. Svi chaleti imaju prostrani dnevni boravak i modernu kuhinju sa svim sadržajima (perilica posuđa, mikrovalna pećnica, hladnjak, pećnica, ploča za kuhanje, električno kuhalo za vodu i aparat za pripremu kave), besplatan WIFI. Uključeno u cijenu: tuš gel, krema za tijelo, prve čajne vrećice i nespresso kapsule. Residence Bungalow za 4 osobe: dnevni boravak i moderna kuhinja sa svim sadržajima, WC je odvojen i nalazi se u predsoblju. Gornji kat ima 2 spavaće sobe, obje s bračnim krevetom i balkonom. Na katu je kupaonica (sušilo za kosu) sa dodatnim WC-om.

Apartman za 4 osobe sa 2 spavaće sobe + 2 pomoćna ležaja
Balkon
Površina: cca 87 m2
Gosti: 4 + 2
Internet

Svaki chalet cca. 87 m2, ima privatno parkirno mjesto s mogućnošću parkiranja dva automobila, spremište za skije & bicikle. Svi chaleti imaju prostrani dnevni boravak i modernu kuhinju sa svim sadržajima (perilica posuđa, mikrovalna pećnica, hladnjak, pećnica, ploča za kuhanje, električno kuhalo za vodu i aparat za pripremu kave), besplatan WIFI. Uključeno u cijenu: tuš gel, krema za tijelo, prve čajne vrećice i nespresso kapsule. Residence za 4-6 osoba: prizemlje: dnevni boravak i moderna kuhinja sa svim sadržajima, kupaonica ima prostrani tuš i umivaonik, WC je odvojen i nalazi se u predsoblju. Gornji kat ima 3 spavaće sobe, dvije s bračnim krevetom i balkonom, a treća s krevetom na kat. Na katu je i dodatni odvojeni WC.

Apartman za 6 osoba sa 2 pomoćna ležaja
Gosti: 6 + 2
Internet

Svaki chalet cca. 87 m2, ima privatno parkirno mjesto s mogućnošću parkiranja dva automobila, spremište za skije & bicikle. Svi chaleti imaju prostrani dnevni boravak i modernu kuhinju sa svim sadržajima (perilica posuđa, mikrovalna pećnica, hladnjak, pećnica, ploča za kuhanje, električno kuhalo za vodu i aparat za pripremu kave), besplatan WIFI. Uključeno u cijenu: tuš gel, krema za tijelo, prve čajne vrećice i nespresso kapsule. Apartman za 6-8 osoba: dnevni boravak i moderna kuhinja sa svim sadržajima, kupaonica ima prostrani tuš i umivaonik, WC je odvojen i nalazi se u predsoblju. Ukupno 3 spavaće sobe, dvije s bračnim krevetom i jedna s dodatnom kupaonom, a treća s dva kreveta na kat.

Apartman za 4 osobe
Balkon
Površina: cca 87 m2
Gosti: 4 + 0
Internet

Svaki chalet cca. 87 m2, ima privatno parkirno mjesto s mogućnošću parkiranja dva automobila, spremište za skije & bicikle. Svi chaleti imaju prostrani dnevni boravak i modernu kuhinju sa svim sadržajima (perilica posuđa, mikrovalna pećnica, hladnjak, pećnica, ploča za kuhanje, električno kuhalo za vodu i aparat za pripremu kave), besplatan WIFI. Uključeno u cijenu: tuš gel, krema za tijelo, prve čajne vrećice i nespresso kapsule. Spa chalet za 4 osobe – cijene na upit: prizemlje: dnevni boravak i moderna kuhinja sa svim sadržajima, kupaonica ima prostrani tuš i umivaonik, WC je odvojen i nalazi se u predsoblju. Gornji kat ima 2 spavaće sobe, obje s bračnim krevetom i balkonom. Na katu je FINSKA SAUNA i kupaonica (sušilo za kosu) sa dodatnim WC-om.

Sadržaj

Internet Da, besplatno
Bazen Ne
Parking dostupan - Da

Položaj: 

u mjestu Rattendorf, cca. 2,5 km do parkinga za žičaru Millenium Express – Tröpolach koja vozi 16 minuta do vrha Nassfelda. Prekrasni, potpuno novi chaleti od drva, komforni i luksuzni.

Sadržaji naselja:

Ovaj objekt s pogledom na planinu nudi restoran, zajednički salon, bar, vrt, dječje igralište, terasu, besplatan WiFi i besplatno privatno parkiralište.

Chaleti:

Svaki chalet cca. 87 m2, ima privatno parkirno mjesto s mogućnošću parkiranja dva automobila, spremište za skije & bicikle. Svi chaleti imaju prostrani dnevni boravak i modernu kuhinju sa svim sadržajima (perilica posuđa, mikrovalna pećnica, hladnjak, pećnica, ploča za kuhanje, električno kuhalo za vodu i aparat za pripremu kave), besplatan WIFI. Uključeno u cijenu: tuš gel, krema za tijelo, prve čajne vrećice i nespresso kapsule.

Lokacija

Skijalište
2.5 km

Nassfeld

Nassfeld, koruško skijalište uz talijansku granicu jedno je od deset najboljih austrijskih skijališta i prvo na listi po posjećenosti od strane hrvatskih gostiju. Kada netko spomene skijanje u Austriji, pomisli na Nassfeld!

Nassfeld je skijalište koje će Vas iznenaditi. Nice surprise :)

30 vrhunskih modernih žičara
110 kilometara staza, od kojih neke vode i u Italiju
područja snowboarda i freerida
jedinstvena mikroklima osigurava snijeg (i sunce) tijekom cijele skijaške sezone
dodatno - skijalište je 100% pokriveno sa infrastrukturom za izradu snijega
80 km staza za skijaško trčanje
55 km zimskih pješačkih staza
5 staza za sanjkanje
55 ha prirodnog leda na jezeru Pressegger See
vožnja saonicama sa konjskom zapregom
skijalište na talijanskoj granici nudi gastronomiju i okuse Alpe Adria kuhinje
velike mogućnosti zabave i sportskih aktivnosti obogatit će vaš skijaški boravak u Nassfeldu

Glavni parking i polazna stanica popularne Millenium express gondole, nalaze se u Tröpollachu. Parking je vrlo velik i prilično udaljen od blagajne, ali se do polazne točke možete prevesti vlakićem.

Naša preporuka