Azurtours Skijanje Skijanje Austrija Turističko naselje Chalet naselje Clofers Holidays Parcs

Turističko naselje Chalet naselje Clofers Holidays Parcs

Austrija, Koruška, Nassfeld

Chalet naselje Clofers Holidays Parcs u mjestu Rattendorf, samo 2,5 km od gondole Millenium, nude lukzus i komfor, za miran zimski odmor

Izaberite smještaj po Vašoj mjeri

Apartman za 4 osobe sa 2 spavaće sobe
Gosti: 4 + 0

Svaki chalet cca. 87 m2, ima privatno parkirno mjesto s mogućnošću parkiranja dva automobila, spremište za skije & bicikle. Svi chaleti imaju prostrani dnevni boravak i modernu kuhinju sa svim sadržajima (perilica posuđa, mikrovalna pećnica, hladnjak, pećnica, ploča za kuhanje, električno kuhalo za vodu i aparat za pripremu kave), besplatan WIFI. Uključeno u cijenu: tuš gel, krema za tijelo, prve čajne vrećice i nespresso kapsule. Residence Bungalow za 4 osobe: dnevni boravak i moderna kuhinja sa svim sadržajima, WC je odvojen i nalazi se u predsoblju. Gornji kat ima 2 spavaće sobe, obje s bračnim krevetom i balkonom. Na katu je kupaonica (sušilo za kosu) sa dodatnim WC-om.

Apartman za 4 osobe sa 2 spavaće sobe + 2 pomoćna ležaja
Balkon
Površina: cca 87 m2
Gosti: 4 + 2
Internet

Svaki chalet cca. 87 m2, ima privatno parkirno mjesto s mogućnošću parkiranja dva automobila, spremište za skije & bicikle. Svi chaleti imaju prostrani dnevni boravak i modernu kuhinju sa svim sadržajima (perilica posuđa, mikrovalna pećnica, hladnjak, pećnica, ploča za kuhanje, električno kuhalo za vodu i aparat za pripremu kave), besplatan WIFI. Uključeno u cijenu: tuš gel, krema za tijelo, prve čajne vrećice i nespresso kapsule. Residence za 4-6 osoba: prizemlje: dnevni boravak i moderna kuhinja sa svim sadržajima, kupaonica ima prostrani tuš i umivaonik, WC je odvojen i nalazi se u predsoblju. Gornji kat ima 3 spavaće sobe, dvije s bračnim krevetom i balkonom, a treća s krevetom na kat. Na katu je i dodatni odvojeni WC.

Apartman za 6 osoba sa 2 pomoćna ležaja
Gosti: 6 + 2
Internet

Svaki chalet cca. 87 m2, ima privatno parkirno mjesto s mogućnošću parkiranja dva automobila, spremište za skije & bicikle. Svi chaleti imaju prostrani dnevni boravak i modernu kuhinju sa svim sadržajima (perilica posuđa, mikrovalna pećnica, hladnjak, pećnica, ploča za kuhanje, električno kuhalo za vodu i aparat za pripremu kave), besplatan WIFI. Uključeno u cijenu: tuš gel, krema za tijelo, prve čajne vrećice i nespresso kapsule. Apartman za 6-8 osoba: dnevni boravak i moderna kuhinja sa svim sadržajima, kupaonica ima prostrani tuš i umivaonik, WC je odvojen i nalazi se u predsoblju. Ukupno 3 spavaće sobe, dvije s bračnim krevetom i jedna s dodatnom kupaonom, a treća s dva kreveta na kat.

Apartman za 4 osobe
Balkon
Površina: cca 87 m2
Gosti: 4 + 0
Internet

Svaki chalet cca. 87 m2, ima privatno parkirno mjesto s mogućnošću parkiranja dva automobila, spremište za skije & bicikle. Svi chaleti imaju prostrani dnevni boravak i modernu kuhinju sa svim sadržajima (perilica posuđa, mikrovalna pećnica, hladnjak, pećnica, ploča za kuhanje, električno kuhalo za vodu i aparat za pripremu kave), besplatan WIFI. Uključeno u cijenu: tuš gel, krema za tijelo, prve čajne vrećice i nespresso kapsule. Spa chalet za 4 osobe – cijene na upit: prizemlje: dnevni boravak i moderna kuhinja sa svim sadržajima, kupaonica ima prostrani tuš i umivaonik, WC je odvojen i nalazi se u predsoblju. Gornji kat ima 2 spavaće sobe, obje s bračnim krevetom i balkonom. Na katu je FINSKA SAUNA i kupaonica (sušilo za kosu) sa dodatnim WC-om.

Sadržaj

Položaj: 

u mjestu Rattendorf, cca. 2,5 km do parkinga za žičaru Millenium Express – Tröpolach koja vozi 16 minuta do vrha Nassfelda. Prekrasni, potpuno novi chaleti od drva, komforni i luksuzni.

Sadržaji naselja:

Ovaj objekt s pogledom na planinu nudi restoran, zajednički salon, bar, vrt, dječje igralište, terasu, besplatan WiFi i besplatno privatno parkiralište.

Chaleti:

Svaki chalet cca. 87 m2, ima privatno parkirno mjesto s mogućnošću parkiranja dva automobila, spremište za skije & bicikle. Svi chaleti imaju prostrani dnevni boravak i modernu kuhinju sa svim sadržajima (perilica posuđa, mikrovalna pećnica, hladnjak, pećnica, ploča za kuhanje, električno kuhalo za vodu i aparat za pripremu kave), besplatan WIFI. Uključeno u cijenu: tuš gel, krema za tijelo, prve čajne vrećice i nespresso kapsule.

Internet Da, besplatno
Bazen Ne
Parking dostupan Da
Besplatan parking, Parking na licu mjesta

Lokacija

Skijalište
2.5 km

Nassfeld

Nassfeld, koruško skijalište uz talijansku granicu jedno je od deset najboljih austrijskih skijališta i prvo na listi po posjećenosti od strane hrvatskih gostiju. Kada netko spomene skijanje u Austriji, pomisli na Nassfeld! ŠKOLA SKIJANJA NA HRVATSKOM u terminima: 31.12.2023. - 05.01.2024. 07.01.2024. - 12.01.2024. 18.02.2024. - 23.02.2024.

Nassfeld je skijalište koje će Vas iznenaditi. Nice surprise :)

30 vrhunskih modernih žičara
110 kilometara staza, od kojih neke vode i u Italiju
područja snowboarda i freerida
jedinstvena mikroklima osigurava snijeg (i sunce) tijekom cijele skijaške sezone
dodatno - skijalište je 100% pokriveno sa infrastrukturom za izradu snijega
80 km staza za skijaško trčanje
55 km zimskih pješačkih staza
5 staza za sanjkanje
55 ha prirodnog leda na jezeru Pressegger See
vožnja saonicama sa konjskom zapregom
skijalište na talijanskoj granici nudi gastronomiju i okuse Alpe Adria kuhinje
velike mogućnosti zabave i sportskih aktivnosti obogatit će vaš skijaški boravak u Nassfeldu

ŠKOLA SKIJANJA NA HRVATSKOM u terminima: 31.12.2023. - 05.01.2024. 07.01.2024. - 12.01.2024. 18.02.2024. - 23.02.2024.

Škola skijanja za odrasle

6 dana (grupa 5-10 osoba) (10:00 – 13:00)

Cijena: 320,00 €

Škola skijanja za djecu (6 – 14 godina)

6 dana (grupa 5-10 osoba) (10:00 – 13:00)

Cijena: 300,00 €

Škola skijanja - vrtić djeca od 4 – 6 godina

6 dana (grupa max 10 djece, 2 učitelja)

(10:00 – 13:00) Cijena: 470,00 €

Organizator ski škole: Žuti mačak d.o.o.

Glavni parking i polazna stanica popularne Millenium express gondole, nalaze se u Tröpollachu. Parking je vrlo velik i prilično udaljen od blagajne, ali se do polazne točke možete prevesti vlakićem.