Azurtours Skijanje Skijanje Austrija Apartmani Book Nassfeld

Apartmani Book Nassfeld

Austrija, Koruška, Nassfeld

Apartmani Book Nassfeld | Ugodni apartmani udaljeni 5 min. pješke do donje stanice gondole Millenium Express, na raspolaganju sauna.

Izaberite smještaj po Vašoj mjeri

Dvokrevetna soba
Balkon
Površina: 35 m2
Gosti: 2 + 0
Internet

Svi apartmani su moderno opremljeni i imaju SAT- TV, dobro opremljenu kuhinju sa staklenom keramičkom pločom i mikrovalnom pećnicom, WiFi. U sklopu apartmanske kuće nalazi se i spremište za ski opremu s grijačima za pancerice. Za opuštanje nakon cjelodnevnog skijanja ispred apartmanske zgrade na raspolaganju je veća sauna. Apartman 1/2, 35 m2: veliki dnevni boravak s opremljenom kuhinjom, spavaću sobu s bračnim krevetom, kupaonicu i balkon (ZČ 30 €)

Dvokrevetna soba sa 2 pomoćna ležaja, Superior
Balkon
Površina: 40 m2
Gosti: 2 + 2
Internet

Svi apartmani su moderno opremljeni i imaju SAT- TV, dobro opremljenu kuhinju sa staklenom keramičkom pločom i mikrovalnom pećnicom, WiFi. U sklopu apartmanske kuće nalazi se i spremište za ski opremu s grijačima za pancerice. Za opuštanje nakon cjelodnevnog skijanja ispred apartmanske zgrade na raspolaganju je veća sauna. Apartman 1/2, 35 m2: veliki dnevni boravak s opremljenom kuhinjom, spavaću sobu s bračnim krevetom, kupaonicu i balkon (ZČ 30 €) Apartman 1/2-4 (superior one bedroom), 40 m2: veliki dnevni boravak s krevetom za dvije osobe, dobro opremljenu kuhinju, spavaću sobu s bračnim krevetom i balkonom. Dva od četiri apartmana nemaju balkon (ZČ 30 €)

Soba za 4 osobe
Balkon
Površina: 45 m2
Gosti: 4 + 0
Internet

Svi apartmani su moderno opremljeni i imaju SAT- TV, dobro opremljenu kuhinju sa staklenom keramičkom pločom i mikrovalnom pećnicom, WiFi. U sklopu apartmanske kuće nalazi se i spremište za ski opremu s grijačima za pancerice. Za opuštanje nakon cjelodnevnog skijanja ispred apartmanske zgrade na raspolaganju je veća sauna. Apartman 1/4 (two bedroom), 45 m2: veliki dnevni boravak s dobro opremljenom kuhinjom, dvije spavaće sobe s dva kreveta, kupaonicu i balkon (ZČ 40 €)

Soba za 4 osobe sa 2 pomoćnih ležaja
Balkon
Površina: 65 m2
Gosti: 4 + 2
Internet

Svi apartmani su moderno opremljeni i imaju SAT- TV, dobro opremljenu kuhinju sa staklenom keramičkom pločom i mikrovalnom pećnicom, WiFi. U sklopu apartmanske kuće nalazi se i spremište za ski opremu s grijačima za pancerice. Za opuštanje nakon cjelodnevnog skijanja ispred apartmanske zgrade na raspolaganju je veća sauna. Apartman 1/4-6 (luxury), 65 m2: veliki dnevni boravak s krevetom za 2 osobe, dobro opremljenu kuhinju, 2 spavaće sobe s bračnim krevetom, kupaonicu i balkon (ZČ 50 €)

Soba za 4 osobe sa 2 pomoćnih ležaja, Superior
Balkon
Površina: 80 m2
Gosti: 4 + 2
Internet

Svi apartmani su moderno opremljeni i imaju SAT- TV, dobro opremljenu kuhinju sa staklenom keramičkom pločom i mikrovalnom pećnicom, WiFi. U sklopu apartmanske kuće nalazi se i spremište za ski opremu s grijačima za pancerice. Za opuštanje nakon cjelodnevnog skijanja ispred apartmanske zgrade na raspolaganju je veća sauna. Apartman 1/4-6 (superior two bedroom, 80 m2: veliki dnevni boravak s dobro opremljenom kuhinjom i kaučem/ležajem za dvije osobe, dvije spavaće sobe s dva kreveta, kupaonicu i balkon. 2 apartmana imaju balkon , 3 apartmana imaju zimski vrt. (ZČ 50 €)

Soba za 5 osoba
Površina: 50 m2
Gosti: 5 + 0
Internet

Svi apartmani su moderno opremljeni i imaju SAT- TV, dobro opremljenu kuhinju sa staklenom keramičkom pločom i mikrovalnom pećnicom, WiFi. U sklopu apartmanske kuće nalazi se i spremište za ski opremu s grijačima za pancerice. Za opuštanje nakon cjelodnevnog skijanja ispred apartmanske zgrade na raspolaganju je veća sauna. Apartman 1/5 (spacious), 50 m2: veliki dnevni boravak s dobro opremljenom kuhinjom, spavaću sobu s bračnim krevetom i krevetom za 1 osobu, spavaću sobom s bračnim krevetom, kupaonicu i ostakljeni zimski vrt. (ZČ 50 €)

Apartman za 6 osoba
Balkon
Površina: 82 m2
Gosti: 6 + 0
Internet

Svi apartmani su moderno opremljeni i imaju SAT- TV, dobro opremljenu kuhinju sa staklenom keramičkom pločom i mikrovalnom pećnicom, WiFi. U sklopu apartmanske kuće nalazi se i spremište za ski opremu s grijačima za pancerice. Za opuštanje nakon cjelodnevnog skijanja ispred apartmanske zgrade na raspolaganju je veća sauna. Apartman 1/6 (three bedroom), 82 m2: prostrani dnevni boravak s dobro opremljenom kuhinjom, 3 spavaće sobe s dva kreveta, kupaonicu i balkon (ZČ 60 €)

Apartman za 8 osoba
Površina: 80 m2
Gosti: 8 + 0
Internet

Svi apartmani su moderno opremljeni i imaju SAT- TV, dobro opremljenu kuhinju sa staklenom keramičkom pločom i mikrovalnom pećnicom, WiFi. U sklopu apartmanske kuće nalazi se i spremište za ski opremu s grijačima za pancerice. Za opuštanje nakon cjelodnevnog skijanja ispred apartmanske zgrade na raspolaganju je veća sauna. Apartman 1/8, (four bedroom) 80 m2: prostrani dnevni boravak s dobro opremljenom kuhinjom, 3 spavaće sobe s bračnim krevetom, spavaću sobu s krevetom na kat, kupaonicu i ljetni vrt (ZČ 70 €)