Azurtours Skijanje Skijanje Austrija Apartmani Legendär 4*

Apartmani Legendär 4*

HR SKI škola
Posebna ponuda 7=6
Posebna ponuda 4=3
Austrija, Koruška, Gerlitzen

Luksuzni apartmani Legendär na samoj obali Osijaškog jezera, nude unutarnji bazen i sauna područje, cca. 8 km od početne stanice žičare Kanzelhöhe u Annenheimu/Gerlitzen.

Rezervirajte svoj odmor

Unesite period boravka i broj osoba

Provjerite raspoloživost smještaja i rezervirajte svoj smještaj po najpovoljnijim cijenama.

Unesite period boravka i broj osoba!
Apartman za 4 osobe
Balkon
Terasa
Površina: 60 m2
Gosti: 4 + 0
Ljubimci dozvoljeni
Internet

Apartmani: Objekti su spojeni preko podzemne garaže (nije grijano), no i sama udaljenost između zgrada je cca. 10 m. Svaki apartman ima vlastitu garažu. WiFi u apartmanima. Apartman za 4 osobe Tip A (60 m2): spavaća soba s bračnim krevetom, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje za 2 osobe, potpuno opremljena i moderna kuhinja, kupaonica, balkon ili terasa, smješteni u glavnoj i sporednoj zgradi (spojena s glavnom zgradom preko podzemne garaže) Apartman za 6 osoba Tip B (75 m2): dvije spavaće sobe, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje za 2 osobe, potpuno opremljena i moderna kuhinja, kupaonica, balkon ili terasa, smještaj u sporednoj zgradi (spojena s glavnom zgradom preko podzemne garaže)

Apartman za 6 osoba
Balkon
Terasa
Površina: 75 m2
Gosti: 6 + 0
Ljubimci dozvoljeni
Internet

Apartmani: Objekti su spojeni preko podzemne garaže (nije grijano), no i sama udaljenost između zgrada je cca. 10 m. Svaki apartman ima vlastitu garažu. WiFi u apartmanima. Apartman za 4 osobe Tip A (60 m2): spavaća soba s bračnim krevetom, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje za 2 osobe, potpuno opremljena i moderna kuhinja, kupaonica, balkon ili terasa, smješteni u glavnoj i sporednoj zgradi (spojena s glavnom zgradom preko podzemne garaže) Apartman za 6 osoba Tip B (75 m2): dvije spavaće sobe, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje za 2 osobe, potpuno opremljena i moderna kuhinja, kupaonica, balkon ili terasa, smještaj u sporednoj zgradi (spojena s glavnom zgradom preko podzemne garaže)

Penthouse 4-6 osoba
Gosti: 4 + 2

Sadržaj

Položaj: 

Apartmani Legendär nalaze se u mjestu Steindorf, uz samo Osijaško jezero, u prekrasnom prirodnom okruženju. Od žičare Kanzelhöhe u Annenheimu cca. 8 km. Prometuje ski bus, stanica ski busa cca. 150 m od apartmana

Sadržaji:

Apartmani su moderni i pružaju vrhunski smještaj. Unutarnji bazen s masažnim dijelom u glavnoj zgradi, paviljon sauna – nije spojen s nijednom od zgrada (za starije od 16 g.): finska, bio sauna, parna sauna, infracrvena sauna, prostorija za opuštanje s prekrasnim pogledom, dvorana za fitness.

Check In: 16
Check Out: 10
Držanje kućnih ljubimaca Da, doplata
Internet Da
Bazen Da
Unutarnji bazen
Parking dostupan Da
Besplatan parking
Dodatni sadržaj u objektu
Sauna
Infracrvena sauna
Oprema za fitnes

Lokacija

Skijalište
8 km
Ski bus
150 m

Gerlitzen

Gerlitzen - nama najbliže austrijsko skijalište, posebno pogodno za obitelji. Privući će Vas prekrasnom prirodom i pozitivnom atmosferom. Smještaj na skijalištu i na jezeru Ossiacher See. ŠKOLA SKIJANJA organizirana je na hrvatskom jeziku za polaznike od navršenih 6 godina. Dnevna poduka traje od nedjelje do petka, od 10-13 sati (6 dana x 3 sata). DJEČJI VRTIĆ organiziran je na hrvatskom jeziku za djecu od 4 do 6 godina. Djeca koja pohađaju dječji vrtić na snijegu moraju imati kompletnu skijašku opremu (skije, pancerice, kaciga). Poduka skijanja prilagođena je uzrastu djece. Dnevna poduka traje od nedjelje do petka, od 10-13 sati. Minimalan broj polaznika kako bi se škola održala: 20

Za kompletnu ponudu skijanja u Austriji, kliknite OVDJE  


Skijalište Gerlitzen je nama najbliže austrijsko skijalište, udaljeno svega 260 km. Zovu ga i “Baby Kronplatz” jer se sa od 1911 m n/v sa vrha pružaju staze u raznim smjerovima. Sa vrha se pruža prekrasan pogled na tromeđu Austrije, Italije i Slovenije, a pokrajna Koruška u kojoj se nalazi jedna je od najsunčanijih tijekom zime u Austriji. Pristup skijalištu je jednostavan kroz tunel Karavanke te još 2 km od izlaza za jezero Ossiacher. U Annenheimu se nalazi polazna stanica kabinske žičare Kanzelbahn koja vas diže na 1.500 m n/m. Tu se nalaze ski rent, ski depo, škole skijanja, restorani i barovi. Do ove točke može se doći i automobilom planinskom cestom. Na vrh se stiže četverosjedežnicom Gipfelbahn.

Prevladavaju crvene staze umjerenog nagiba. 7,5 km duga staza od vrha do dna u predjelu Klösterle, na sjevernoj strani, tako da je podloga tvrđa, a spušta se do donje točke do koje je isto moguće doći automobilom. Gerlitzen ima certifikat “Wellcome beginners” dobivenom zahvaljujući uređenim područjima za učenje skijanja i zabavu najmlađih. Izdvojiti se može i 3,5 km duga kombinacija staza Feuerberg i Birkenhof koje se pružaju na treću stranu svijeta. Umjetnim zasnježenjem prekriveno je 80 % staza.

Freestylerima namijenjen je ispod sjedežnice Klösterlebahn II uređen mali snowpark s desetak elemenata. Postoje i staze za skijaško trčanje, popularno je turno skijanje, paragliding… Na skijalištu se nalazi 13 restorana, od samoposlužnih do brzih ski in&out te tradicionalnih.

Na platou Gerlitzena imamo organiziranu ski školu s licenciranim ski-učiteljima na hrvatskom.

Udaljenost: iz Zagreba 250 - 260 km, iz Rijeke 220 km.

Gerlitzen | SKI škola i vrtić na hrv. jeziku

Gerlitzen ski škola i dječji vrtić već 9. g. zaredom s licenciranim hrv. i slo. učiteljima od 20.2.-24.2. 2023. (5 dana) - NA UPIT!

SKI ŠKOLA – Program škole skijanja tradicionalno već 9 godinu zaredom obuhvaća sve aktualne tehnike skijanja za sve uzraste skijaša od najmlađih cicibana (stariji od 6 godina) pa do seniora.

Uz stručno vodstvo licenciranih učiteljica i učitelja prepustite se nezaboravnom doživljaju skijanja na prekrasnim terenima skijališta Gerlitzen.

Gerlitzen Škola skijanja traje 5 dana po 3 sata dnevno, svaki dan od 10:00-13:00 sati.

Minimalan broj polaznika škole skijanja 7 osoba u jednoj grupi formiranoj prema znanju skijanja. Maksimalni broj polaznika po jednoj grupi je 8-9 osoba.

Cijena škole skijanja po osobi iznosi: 200 € (1.506,90 HRK)

————————————————————————————-

DJEČJI VRTIĆ organiziran je na hrvatskom jeziku za djecu od 4 do 6 godina.

Djeca koja pohađaju dječji vrtić na snijegu trebaju imati kompletnu skijašku opremu (skije, pancerice, kaciga).

Poduka skijanja prilagođena je uzrastu djece, preporuka je da roditelji budu prvi dan barem sat vremena prisutni da vidimo kako dijete reagira na novu sredinu i nove aktivnosti.

Dnevna poduka traje od ponedjeljka do petka, od 10-13 sati (5 dana x 3 sata, fond sati 18 h, podjela medalja i diploma).

Minimalan broj polaznika dječjeg vrtića 4-5 djece – jedan ski učitelj, maksimalni broj 8 polaznika uz dva učitelja.

Cijena dječjeg vrtića po osobi iznosi: 230 € (1.732,94 HRK)

Napomena: U slučaju manjeg broja polaznika pridržavamo pravo rasporediti polaznike prema znanju skijanja bez obzira na dob polaznika, odnosno pravo izmjene cijene te otkaza organizacije škole / vrtića. Ne vršimo povrat uplate u slučaju odustajanja na licu mjesta. Ski škola nije vezana za uplatu smještaja i kao takva ne može biti uvjet za rezervaciju ili otkaz samog smještaja ukoliko se otkaže organizacija ski škole vezano uz premali broj polaznika. Ručak, ski oprema i ski karte nisu uključene u cijenu škole. Zbog organizacijskih razloga, rezervacija škole / vrtića na licu mjesta bit će moguća samo u iznimno rijetkim slučajevima, a ujedno kako bi mogli organizirati dovoljan broj ski učitelja na destinaciji preporučujemo da upis u ski-školu svakako obavite već prilikom rezervacije vašeg smještaja.

Svi polaznici škole skijanja/dječjeg vrtića na snijegu skijaju na vlastitu odgovornost i trebaju imati kompletnu skijašku opremu (skije, pancerice, kaciga).

Mogućnost individualne poduke uz dogovor s učiteljima skijanja na licu mjesta! Individualna poduka izvodi se nakon završetka škole skijanja!