Azurtours Skijanje Skijanje Austrija Apartmani Alpin Apart

Apartmani Alpin Apart

Austrija, Salzburgerland, Flachau

Prostrani apartmani s bazenom

Rezervirajte svoj odmor

Unesite period boravka i broj osoba

Provjerite raspoloživost smještaja i rezervirajte svoj smještaj po najpovoljnijim cijenama.

Unesite period boravka i broj osoba!
Apartman dvosobni za 2-4 osobe
Balkon
Gosti: 2 + 2
Apartman trosobni za 4 osobe
Balkon
Gosti: 4 + 0
Apartman trosobni za 4-6 osoba
Balkon
Gosti: 4 + 2
Apartman četverosobni za 6-8 osoba
Balkon
Gosti: 6 + 2

Sadržaj

Podno planina Hohe Tauern, apartmani Alpin Apart nalaze se u Flachauu (regiji Ski Amadé), 2 km od skijališta. Besplatno parkiralište u okviru objekta i Wi-Fi.

Svi apartmani u Alpin Apartu imaju dnevni boravak s potpuno opremljenom kuhinjom, blagovaonicom i kabelskom televizijom, kao i 1 do 3 spavaće sobe i kupaonicu s odvojenim WC-om.

Alpin Apart ima unutarnji bazen i wellness (finska sauna, infracrvena sauna, relax soba, biljna parna kupelj).

Check In: 16
Check Out: 10
Internet Da
Bazen Da, besplatno
Unutarnji bazen
Parking dostupan Da
Besplatan parking
Dodatni sadržaj u objektu
Sauna
Infracrvena sauna
Mikrolokacija
Pristup autom

Lokacija

Skijalište
1.5 km
Ski bus
150 m
Centar
2 km

Flachau, Filzmoos – Snow Space Salzburg (Ski Amade)

Flachau, rodno mjesto Hermanna Maiera, vrlo je popularno skijalište, ali i mjesto na kojem se svake godine održavaju utrke Svjetskog kupa. Novost povezanih 210 km ski staza!

U samom srcu Ski amade nalazi se regija Snow Space Salzburg koja broji ukupno 210 km ski staza i uključuje ski mjesta Altenmarkt, Alpendorf, Flachau, Flachauwinkl, Filzmoos, Wagrain, Kleinarl, Radstadt, Zauchensee, St. Johann im Pongau.

Regija s najviše svjetskih i olimpijskih pobjednika u zimskim sportovima svojom šarolikom ponudom osigurava ugodan odmor svim svojim gostima. Tako recimo jedan od bisera Alpa, skijalište Zauchensee/Flachauwinkl bit će pravi izbor za sve skijaše željne free ridea, teških staza i snowparkova. Ukoliko spadate u mlađu populaciju, Flachau/Wagrain sa svojim širokim stazama i nezaobilaznim apres ski barovima, jedna je od top destinacija ove zime. Obiteljski ljudi ovdje će također doći na svoje. Skijalište Radstadt/Altenmarkt nudi najotkačeniju stazu što se može zamisliti za sanjkanje. Svojom dužinom od 6 kilometara, startom sa 1577 mnv, odakle prolazite 727 visinske razlike do cilja i najboljim noćnim osvjetljenjem, postaje obavezna stanica za sve najmlađe ljubitelje snijega.

Gondola Fying Mozart, koja iz Kirchbodena u Wagrainu vodi preko dva dijela na vrhu Grießenkareck, s 1,3 milijuna putovanja po zimskoj sezoni jedna je od najprometnijih žičara na skijaškom području Snow Space Salzburg. Predviđena za otvorenje u prosincu 2021. godine bit će izgrađena moderna i moćna gondola s kabinama za 10 osoba koja će zamijeniti 31 godinu staru gondolu. U gondoli će biti WIFI i trebat će samo 11 minuta vožnje od doline do vrha. Srce gondole je nova podzemna srednja stanica koja će omogućiti direktan pristup poveznici G-Link (povratni zračni tramvaj), koji povezuje Grießenkar s Grafenbergom.

Planinska postaja pomaknuta je malo prema gore i sada je na istoj visini kao i planinska postaja 8-sjedežnice Starjet 3, koja vodi uz planinu sa strane Flachaua. To rezultira mnogo širim rasponom padina na području planinske postaje. Dugačke ravni u stanicama omogućuju vrlo ugodan ulazak i izlazak uz znatno smanjenu brzinu vožnje. Nova gondola Flying Mozart preći će 970 vertikalnih metara do Grießenkarecka za manje od 11 minuta i u stanju je prevesti do 4000 gostiju na sat uzbrdo, čineći vrijeme čekanja u dolini i srednjim stanicama stvar prošlosti.

U srcu planina Salzburg, nova kabinska žičara “Panorama Link” puštena u pogon u prosincu 2020. godine između zimskih sportskih odmarališta Flachau / Wagrain i Flachauwinkl / Kleinarl stvorila je jednu od najvećih i najraznolikijih regija zimskih sportova u Europi.

Kombinacijom tri skijaška područja Snow Space Salzburg, Ski Paradise Zauchensee / Flachauwinkl i Shuttleberg, skijati će se od A-Z na 200 km povezanih ski staza.