Španjolska pravi raj za putovanja

Barcelona putovanje

Putovanje u Barcelonu s Azur Tours. Istražite grad prepun bogate kulture, nevjerojatne arhitekture i živopisne atmosfere. Od Gaudíjevih remek-djela do prekrasnih plaža, Barcelona putovanje nudi nezaboravna iskustva za svakog posjetitelja

Španjolska pravi raj za putovanja

Barcelona putovanje

Putovanje u Barcelonu s Azur Tours. Istražite grad prepun bogate kulture, nevjerojatne arhitekture i živopisne atmosfere. Od Gaudíjevih remek-djela do prekrasnih plaža, Barcelona putovanje nudi nezaboravna iskustva za svakog posjetitelja

Grad strasti i umjetnosti


Azur Tours Vam sa zadovoljstvom predstavlja nezaboravno putovanje u Španjolsku.

Barcelona, najveća metropola smještena na morskoj obali, grad koji nosi u sebi pustolovne priče Columba koji i dalje ponosno bdije nad Barcelonom. Kip Columba, čija ruka pokazuje u smjeru Amerike podsjeća na slavnu prošlost španjolskih moreplovaca.


Putovanje u Barcelonu

Otkrijte s nama Barcelonu grad sieste i fieste

Ako preferirate zaigranost, bilo u arhitekturi, životu ili pak u gastronomiji, Barcelona je tu jedan od najljepših i najbogatijih gradova svijeta. Najenergičniji grad Španjolske, drugi po veličini u toj zemlji, te jedno od najnapučenijih urbanih područja Europske unije. Grad nevjerojatne arhitekture, kulture, umjetnost, gastronomije… Godišnje ga posjeti nevjerojatnih 27 milijuna ljudi. Upravo radi toga najposjećeniji je španjolski grad, ali i osmi najposjećeniji u Europi. Bez imalo sumnje Barcelona je grad koji bi trebalo barem jednom posjetiti u životu.


Zašto putovanje u Barcelonu s Azur Toursom?

Iskustvo, kvaliteta i raznolikost

Barcelona, smještena na obali Mediteranskog mora, nudi jedinstveni spoj povijesti, kulture i modernog života. Azur Tours vam omogućuje da doživite najbolje od ovog fascinantnog grada kroz pažljivo osmišljene programe putovanja.

Barcelona, grad koji je oblikovao genijalni Gaudí, danas je jedno od najposjećenijih odredišta u Europi. S Azur Toursom, vaše putovanje u Barcelonu bit će ispunjeno posjetima nevjerojatnim znamenitostima, uživanjem u lokalnoj kuhinji i istraživanjem kulturnih blaga.


Predstavljamo Vam neke od atrakcija u Barceloni koje možete posjetiti s Azur Toursom:

Sagrada Familia

Najpoznatija znamenitost Barcelone, Sagrada Familia, remek-djelo Antonija Gaudija, impresivna je bazilika koja se gradi više od stoljeća. Njena jedinstvena arhitektura i detalji ostavit će vas bez daha.

Park Güell

Još jedno Gaudijevo djelo, Park Güell, nudi predivan pogled na grad i more. Ovaj park je prava oaza s neobičnim zgradama, kipovima i mozaicima, savršeno mjesto za opuštanje i šetnju.

Las Ramblas

Ova slavna avenija pulsira životom danju i noću. Šetnja Las Ramblasom vodi vas kroz srce grada, s brojnim trgovinama, restoranima, kafićima i uličnim izvođačima.

Plaže Barcelone

Barcelona se može pohvaliti predivnim plažama koje su idealne za opuštanje nakon dana provedenog u istraživanju grada. Barceloneta je najpoznatija plaža, savršena za kupanje, sunčanje i uživanje u morskim specijalitetima.

Kulturna baština i gastronomija

Barcelona je grad bogate kulturne baštine i gastronomske scene. Posjetite Muzej Picassa, Muzej suvremene umjetnosti (MACBA) i uživajte u katalonskoj kuhinji, poznatoj po svježim morskim plodovima, tapasima i tradicionalnim jelima poput paelle.


Razlozi za odabir Azur Toursa za putovanje u Barcelonu

Iskustvo i pouzdanost: Dugo prisutni na turističkom tržištu s brojnim zadovoljnim putnicima.

Visoka kvaliteta: Suradnja s pouzdanim partnerima u Barceloni za vrhunsku uslugu.

Raznolikost ponude: Širok izbor programa, od klasičnih tura do avanturističkih putovanja.

Prilagodba: Mogućnost prilagodbe programa prema vašim individualnim potrebama i interesima.

Rezervirajte svoje putovanje

Uživajte u nezaboravnom putovanju u Barcelonu s Azur Toursom. Rezervirajte već danas i otkrijte sve čari ovog predivnog grada.