Šri Lanka  putovanje

Sri Lanka putovanja – svakodnevni individualni polasci iz Zagreba – uključeni izleti i razgledi uz pratnju

privatnog vodiča na engleskom jeziku

Datum putovanja: svakodnevni polasci


1 dan, Zagreb – Colombo

Let na relaciji Zagreb – Colombo s pripadajućim presjedanjem.

2. dan, Colombo

Dolazak u Colombo u ranim jutarnjim satima. Transfer iz zračne luke do hotela i smještaj. Dnevni odmor. Poslijepodne razgled Colomba. Povratak u hotel i večer slobodna za osobne programe. Noćenje

3. dan, Sigiriya

Doručak. Odjava iz hotela te polazak prema Sigiriyi. Dolazak te smještaj u hotel. U poslijepodnevnim satima razgled Sigiriye, poznate Lavlje stijene te 1500 godina starih freski. Povratak u hotel i večer slobodna za osobne programe. Noćenje.

4. dan, Sigiriya – Polonnaruwa

Doručak. Odlazak na izlet prema gradu Polonnaruwi, antičkom gradu Šri Lanke u blizini istoimenog jezera koji sadrži mnogo dobro očuvanih hramova i palača indijanske dinastije Chola iz 11. stoljeća. Prije povratak u Sigiriyu u programu je razgled špilje Dambulla te poznatog kamenog hrama. Povratak u hotel u Sigiriyu. Večer slobodna za osobne programe. Noćenje.

5. dan, Kandy

Doručak. Odjava iz hotela te polazak prema Kandyu, kulturnom i spiritualnom središtu Šri Lanke. Tijekom puta razgled špilje Dambulla i mnogih impresivnih statua Buddhe izrezbarenih u živoj stijeni. Nastavak puta prema Kandyu i usputni posjet vrtu začina i tvornici batika u Matale. Dolazak u Kandy i smještaj u hotel. U poslijepodnevnim satima odlazak u razgled Kandya s naglaskom na hram zubnog relikvija Gospodina Buddhe. Nakon toga slobodno vrijeme za shopping u Kandyu s mogućnošću kupovine raznih suvenira i rukotvorina. Povratak u hotel i noćenje.

6. dan, Nuwara Eliya

Doručak. Odjava iz hotela i polazak prema gradu Nuwara Eliyi, središtu predjela s najpoznatijim plantažama čaja u cijeloj regiji, poznatom i po nazivu „grad ravnica“. Dolazak te smještaj u hotel. Poslijepodne odlazak na razgled grada uz posjetu jednoj od mnogobrojnih plantaža čaja gdje će biti mogućnosti za kušanje vrlo ukusnih netom proizvedenih čajeva. Večer slobodna za osobne programe. Noćenje.

7. dan, Bentota

Doručak. Nakon doručka odjava iz hotela i polazak prema Bentoti, jednom od najpoznatijih i najljepših ljetovalištu u Šri Lanci. Dolazak u Bentotu u poslijepodnevnim satima i smještaj u hotel. Večer slobodna za osobne programe. Noćenje.

8. dan, Bentota

Doručak. Slobodan dan za osobne programe i uživanje na lijepim i egzotičnim plažama Šri Lanke. Noćenje.

9. dan, Colombo – Zagreb

Doručak. Odjava iz hotela i slobodno prijepodne za opraštanje sa Šri Lankom. U poslijepodnevnim satima transfer do zračne luke u Colombu te polazak na let za Zagreb s pripadajućim presjedanjem.

10. dan, Zagreb

Dolazak u Zagreb u jutarnjim satima.

 

Sri Lanka – cijena aranžmana od 10.290 kn po osobi 

Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti minimalno 50% ukupnog iznosa

Važna napomena: navedena cijena je informativna. Kalkulacija aranžmana bazirana je na najnižoj ekonomskoj klasi u zrakoplovu. Točna cijena aranžmana zavisi od raspoloživosti klasa u zrakoplovu u trenutku rezervacije putovanja. Ponuđeni program je prijedlog aranžmana za Vaše putovanje. Informacije o cijeni, kao i raspoloživost smještaja i zrakoplovnih karata, mogu se dobiti u agenciji u roku od 48 sati od postavljenog upita.

 

Cijena aranžmana uključuje:

 • povratne letove na relaciji Zagreb – Colombo – Zagreb s pripadajućim presjedanjima
 • zrakoplovne pristojbe
 • smještaj u hotelima 3* i 4* na osnovi 7 noćenja s doručkom u standard dvokrevetnoj sobi kako slijedi: u Colombu 1 noćenje, u Sigiriyi 2 noćenja, u Kandyu 1 noćenje, u Nuwara Eliyi 1 noćenje, u Bentoti 2 noćenja
 • transfere od zračne luke do hotela u dolasku i od hotela do zračne luke u odlasku na privatnoj osnovi
 • svi obilasci, izleti i ture prema programu u privatnom aranžmanu s vodičem na engleskom jeziku
 • usluge predstavnika lokalnog agenta na engleskom jeziku u destinaciji
 • jamčevinu i troškove organizacije putovanja

 

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • trošak vize – preporučujemo online ishodovanje, cca 35 USD po osobi
 • obroci drukčiji od navedenog u programu
 • usluge koje nisu navedene u programu
 • ulaznice za objekte koji se posjećuju
 • zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja

 

Minimalan broj putnika: 2


Šifra aranžmana: 25 

Za navedeno putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja koje možete pogledati na sljedećem: linku

Naša preporuka

Bali | 10 i 15 dana

Bali | 10 i 15 dana

Već od 5 495 KN

Otkrijte čarobni Bali - ugodna klima, ljubazni domaćini, raznovrsna hrana. U cijenu aranžmana uključeni zanimljivi izleti. Svakodnevni individualni polasci iz …