Plavetnilo Kariba, pješčane plaže

Karibi

Nezaboravno putovanje dalekim obalama sa Azur Tousom.

Plavetnilo Kariba, pješčane plaže

Karibi

Nezaboravno putovanje dalekim obalama sa Azur Tousom.

Karibi – kristalno čisto more, pješčane plaže i prekrasni otoci koje treba posjetiti barem jednom u životu

Za vrijeme svojeg putovanja 1492. godine Karibe je slučajno otkrio Kristofor Kolumbo.

Karibi nisu samo destinacija s prekrasnim plažama već kriju tajanstvene kutke i pružaju nezaboravna iskustva. Dočekati će vas s toplim sunčevim zrakama, gostoljubivom atmosferom i nevjerojatnom prirodnom raznolikošću. Ovdje je more podjednako toplo tijekom cijele godine, sunce je vruće i ima puno tropske vegetacije. Duboko plavo more crveni i žuti cvjetovi te ugodna otočka arhitektura ostavit će vas bez daha i pozvati da istražite svaki otok. S Kariba neće otići gladni jer se hrana uglavnom zasniva na afričkoj, španjolskoj, kineskoj i istočnoindijskoj gastronomiji.

Zašto posjetiti Karibe?

Danas su Karibi zaista multikulturalni te se na njima mogu čuti brojni jezici i vidjeti mnoge rase iz cijeloga svijeta zbog činjenice da Afrički robovi dovedeni su za rad na plantažama šećera, a kad je ropstvo ukinuto, oni su ostali živjeti ovdje i prilagodili se uvjetima života koje otoci pružaju. Zahvaljujući toploj klimi i nevjerojatno lijepim plažama, karipsko područje se smatra jednim od glavnih svjetskih odmarališta.

Otkrijte otoke Kariba, uživajte na pješčanim plažama i zajedničkoj plovidbi.

Azur Tours Vam s ponosom nudi nezaboravno krstarenje Istočnim i Južnim Karibima. Karibi se sastoje od više od 700 otoka. Posebnost karipskih otoka leži u činjenici da svaki otok ima vlastite karakteristike, ljepote i zanimljivosti. Iako je to veliko je to prostranstvo, nikada neće dosaditi.

Ponudu krstarenja možete pogledati OVDJE