Maldivi à la carte

Maldivi

Iskusite čaroban odmor na plaži, plivanje, ronjenje s dupinima... Doživite čudesno i jedinstveno podmorje ili uživajte u suncu i koktelu ispod palme | Azur Tours

Maldivi à la carte

Maldivi

Iskusite čaroban odmor na plaži, plivanje, ronjenje s dupinima... Doživite čudesno i jedinstveno podmorje ili uživajte u suncu i koktelu ispod palme | Azur Tours

Azur Tours Putovanja Maldivi putovanje

Otkrijte rajsku prirodu, pješčane plaže i čudesni podvodni koraljni svijet Maldiva

Rezervirajte vaše putovanje na Maldive s Azur Toursom, doživite čudesni tropski svijet i neusporedivo podmorje ove prelijepe državice koja se proteže preko tisuća otoka i otočića nasred Indijskog oceana. Maldivi su jedinstveni po tome što se sastoje od 26 prstenastih atola razasutim diljem oceanske pučine – dojam iz zraka je kao da je netko po oceanu pobacao desetke prelijepih bisernih ogrlica, gdje svaki biser predstavlja jedan od maldivskih otoka.

MALDIVI à la carte

S obzirom da su naša putovanja na Maldive à la carte, resort koji najbolje odgovara Vašim željama slobodno odabirete sami s naše liste.

Ponuda fakultativnih izleta također može varirati ovisno o odabranom resortu – Maldivi su mali površinom, ali su zato razasuti po golemom prostoru, tako da putovanja s jednog na drugi atol nisu niti jednostavna niti jeftina. Na primjer, glavni grad i otok Malé ćete u pravilu vidjeti tek pri slijetanju i prelasku na hidroavion (najčešće) koji će vas odvesti ravno na vaš odabrani rajski otok i resort: ukoliko ga baš pod svaku cijenu želite posjetiti, uputno je odabrati resort negdje na glavnom atolu Maldiva. Resorti su izvanredni i nude više-manje sve što vam duša poželjeti može na jednom mjestu: za one koji se žele jednostavno prepustiti ljenčarenju, to je idealno. Fakultativni izleti i aktivosti su međutim stoga ograničeni na odabrani otok i okolicu: koji su točno dostupni i po kojim cijenama, može ovisiti o odabranom resortu.

Opis najtipičnijih maldivskih fakultativnih izleta (to jest, onih koje resorti u pravilu nude) možete pronaći na kraju teksta.

Zašto putovanje na Maldive s Azur Toursom?

1. Iskustvo i pouzdanost: dugo smo prisutni na turističkom tržištu i nudimo pažljivo osmišljene programe putovanja na Maldive

2. Visoka kvaliteta: surađujemo s pouzdanim partnerima na Maldivima i garantiramo vrhunsku uslugu tijekom cijelog putovanja

3. Raznolikost: nudimo širok izbor luksuznih resorta na Maldivima: svaki je rajski čudesan na svoj način, a na Vama je da odaberete koji Vam od malih otočkih rajeva tu najbolje odgovara.

4. Prilagodba: Vaše želje su nam prioritet, stoga Vam nudimo i mogućnost prilagodbe programa Vašim individualnim potrebama i interesima

Predstavljamo vam neka od odredišta/aktivnosti koja možete posjetiti/iskusiti tijekom putovanja
na Maldive s Azur Toursom:

Malé

Glavni grad Maldiva je u cijelosti lociran unutar atola Kaafu, na zasebnom otoku, s aerodromom na drugom otoku, te još četiri manja otoka koji također potpadaju pod gradsku zonu. Stara sultanova palača, utvrde i bastioni su nažalost srušeni nakon proglašenja nezavisnosti; od atrakcija danas  su tu tek Nacionalni muzej, rezidencija posljednjeg sultana, najstarija džamija na otoku izgrađena 1648. godine, te riblja tržnica.

Plivanje/snorklanje s dupinima, kitopsinama ili manta ražama

Uz bezbroj morskih bića koje se ovdje može otkriti već u plićacima s maskom i disalicom, posjetiteljima se nude i izleti na kojima u “morskom safariju" mogu doživjeti susrete s fascinantnim velikim morskim životinjama. Od toga su tu prvenstveno dupini, kitopsine i manta-ražame i ako ih uspijete doživjeti sva tri (što može ovisiti o sezoni, individualnom resortu, ili jednostavno sreći), riječi više nisu dovoljne da opišu ljepotu dojmova.

Ronjenje s bocama

Ukoliko već posjedujete ronilačku dozvolu, zacijelo će ronjenje naći mjesto u Vašim planovima za put na Maldive – ovdašnje podmorje čak i najiskusnije ronioce ljepotom ostavlja bez daha. A ako pak nemate – ovo je jedno od najljepših i najboljih mjesta na svijetu za obaviti ronilački tečaj i dobiti dozvolu, ili pak na dnevnom izletu sa stručnom pratnjom po prvi put u životu “okusiti" čudesni doživljaj slobodnog ronjenja s bocama…

Vodeni sportovi

Big-game fishing, jedrenje na katamaranima, vožnja kanuima, skijanje na vodi, surfanje, jedrenje na dasci, za one avanturistički raspoložene akrobatski wakeboarding, waterflying, vožnja ma tubama ili “banani" koje vuče gliser,  jet-ski, parasailing… na Maldivima, nema čega nema!

Romantični doživljaji

S obzirom da su Maldivi i jedna od najromantičnijih svjetskih turističkih destinacija, savršeno su odredište i za parove na medenom mjesecu, a sve popularnija u ponudi mnogih resorta postaju i tradicionalna maldivska vjenčanja organizirana za turiste koji požele razmijeniti prstenje baš ovdje u savršeno romantičnom i egzotičnom ugođaju. A za parove koji su već vjenčani, nudi se slična ceremonija i za one već vjenčane kao “obnova zavjeta" – radilo se o prvom ili drugom, ceremoniju obavljenu ovdje na maldivski način, na egzotičnom dhivehi jeziku, pamtit ćete cijeli život.

Zašto posjetiti Maldive?