Sejšeli

9 dana/ 6 noćenja

Svakodnevni, individualni polasci zrakoplovom iz Zagreba.


1. dan, Zagreb – Doha

Polijetanje zrakoplova iz Zračne luke Zagreb u 16:05 sati za Dohu na liniji QR218 (Qatar Airways). Preporuka je da na prijavu za let dođete najmanje dva sata prije polijetanja zrakoplova.

2. dan, Doha – Sejšeli (otok Mahé)

Dolazak u Dohu u 23:35 sati. Nastavak putovanja u 2:55 sati na liniji QR678 (Qatar Airways). Dolazak na otok Mahé na kojem se nalazi glavna zračna luka na Sejšelima (Seychelles International Airport) u 9:35 sati. Organizirani prijevoz do izabranog hotela. Prijava i smještaj u hotel. Noćenje.

3.-7. dan, Sejšeli

Boravak u izabranom hotelu na osnovi 6 noćenja prema usluzi po izboru. Mogućnost odlaska na fakultativne izlete tijekom boravka na Sejšelima (za detaljne informacije obratite se prodajnom mjestu).

8. dan, Sejšeli – Doha

Odjava iz hotela te slobodno vrijeme do organiziranog transfera u zračnu luku (do polaska transfera, prtljagu možete ostaviti na za to predviđenom mjestu u dogovoru s recepcijom hotela). Prijava na let i polijetanje zrakoplova za Dohu u 18:10 sati na liniji QR679 (Qatar Airways). Dolazak u Dohu predviđen je u 22:45 sati.

9. dan, Doha – Zagreb

Nastavak leta za Zagreb u 2:00 sati na liniji QR215 (Qatar Airways). Dolazak u Zagreb predviđen je u 06:15 sati.

 

Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi od…

HOTEL   18.1.-31.10.2020. Usluga
Berjaya Beau Vallon Bay 3*, Mahé 6.690 kn Noćenje/doručak
Avani Seychelles Barbarons 4*, Mahé 10.390 kn Noćenje/doručak
Coral Strand 4*, Mahé 10.390 kn Noćenje/doručak
Kempinski Seychelles 5*, Mahé 12.890 kn Noćenje/doručak
Le Meridien Fisherman’s Cove 5*, Mahé 12.390 kn Noćenje/doručak

Važna napomena:

Sve navedene cijene su informativne, kalkulacija aranžmana bazirana je na najnižoj ekonomskoj klasi u zrakoplovu. Točna cijena aranžmana zavisi o raspoloživosti klasa u zrakoplovu u trenutku rezervacije putovanja. Ponuđeni programi su prijedlozi aranžmana za Vaše putovanje unutar kojih možemo sukladno Vašim željama dodavati ili oduzimati noćenja. Mogućnost doplate za polupansion i puni pansion.

Informacije o cijeni, kao i raspoloživost smještaja, mogu se dobiti u agenciji u roku od 48 sati od postavljenog upita.

Jednokrevetna soba na upit.

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi prema letovima iz programa
  • transfer od zračne luke na Sejšelima do hotela i natrag
  • smještaj u izabranom hotelu na osnovi 6 noćenja s doručkom na Sejšelima
  • uslugu lokalnog agenta i troškove organizacije putovanja
  • prijava u hotel od 15 sati, odjava iz hotela do 10 sati

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • zrakoplovne pristojbe 2.990 kn – obavezna doplata kod prijave (podložna je promjeni od strane zrakoplovne kompanije)
  • dodatne usluge, obroke i izlete ako drugačije nije navedeno
  • ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgleda.

 

VIZA: nije potrebna. Putovnica mora biti važeća 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju. Kopiju putovnice potrebno je dostaviti prodajnom mjestu prilikom rezervacije putovanja.

 

 Mogućnosti doplate fakultativnih izleta:

RAZGLED OTOKA MAHÉ, cjelodnevni izlet: Doživite najveći od svih otoka u cjelodnevnom izletu po otoku Mahé. U glavnom gradu Viktoriji možete se upustiti u kupovinu, zatim ćete posjetiti nacionalni park Morne Seychellois, uživati u prekrasnom pogledu s povijesnih ruševina Mission i razgledati tvornicu i plantaže čaja u Morne Blancu.

RAZGLED OTOKA PRASLIN i LA DIGUE, cjelodnevni izlet: Započinje posjetom farmi bisera, zatim slijedi lokalitet Svjetske baštine Vallée de Mai. Nakon istraživanja jedinstvene šume palmi, posjetit ćete plaže Cote d’Or i Anse Lazio gdje ćete moći uživati u ručku u jednom od lokalnih restorana, a potom i u kupanju na jednoj od najljepših plaža na svijetu.

NACIONALNI PARK MARINE, cjelodnevni izlet: Putovanje brodom kojim ćete istražiti podmorski svijet tropskih koraljnih grebena. Na cjelodnevnom izletu vidjet ćete zadivljujuću raznolikost morskih organizama tropskih mora. Uživati možete u tipičnim kulinarskim specijalitetima i provesti poslijepodne plivajući ili jednostavno ljenčariti na suncu. Ukoliko ste ljubitelj ronjenja, iskoristite mogućnost unajmljivanja opreme za ronjenje.

Obzirom na vremenske uvjete i raspored izleta po danima rezervacije i uplate izleta moguće su isključivo na licu mjesta.

 

 Minimalan broj putnika : 1


daleka putovanja baner 2 1024x149 - Sejšeli | svakodnevni polasci iz Zagreba

Naša preporuka

Bali | 10 i 15 dana

Bali | 10 i 15 dana

Već od 5 495 KN

Otkrijte čarobni Bali - ugodna klima, ljubazni domaćini, raznovrsna hrana. U cijenu aranžmana uključeni zanimljivi izleti. Svakodnevni individualni polasci iz …