Malezija

Individualno putovanje

Datum putovanja: svakodnevni polasci


1. dan, Zagreb – Kuala Lumpur

Polazak iz zagrebačke zračne luke. Let na relaciji Zagreb – Kuala Lumpur uz pripadajuće presjedanje.

2. dan, Kuala Lumpur

Dolazak u Kuala Lumpur. Po dolasku posjet Putrajaya, administrativnom centru Malezije, izgrađenom 25 km od Kuala Lumpura 1990. godine. Monumentalne građevine oko jezera Putrajaya pokazuju impresivnu kombinaciju moderne i tradicionalne arhitekture. Nakon posjeta odlazak do hotela u Kuala Lumpuru i večer slobodna za osobne programe. Noćenje.

3. dan, Kuala Lumpur

Doručak. Odlazak na poludnevni razgled starog grada Kuala Lumpura. Posjet Petronas tornjevima, kineskoj četvrti Masjid Jamek i staroj kraljevskoj palači kao i Tean Hou hramu, nacionalnom spomeniku, džamiji, trgu Neovisnosti i zgradi željeznice. Ostatak dana slobodan za osobne programe. Noćenje.

4. dan, Kuala Lumpur – Kuching

Doručak. Odjava iz hotela i transfer do zračne luke. Let prema Kuchingu. Dolazak na otok Borneo te transfer do hotela. Ostatak dana slobodan za osobne aktivnosti. Noćenje.

Preporučujemo: šetnju obalom uz mnoštvo malih dućana i lokalnih obrta.

5. dan, Kuching

Doručak. Odlazak u posjet starom glavnom gradu Sarawaka – Kuchingu. Razgled uključuje kinesku četvrt, kip mačke (kuching – mačka na malajskom), kineski hram Tua Pek Kong, muzej mačaka i Sarawak muzej. Prolazi se pokraj državne džamije i Astane, bivšem sjedištu Bijelih Rajahsa, dinastije obitelji Brooke.  Razgled starog Kuchinga, centralne tržnice i zgrada iz razdoblja Rajahsa. Ostatak dana slobodan. Noćenje.

6. dan, Kuching

Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet na mali poluotok Bako udaljen 1,5 sati  vožnje brodom od Kuchinga.  Ovaj poluotok dom je neobičnih vrsta majmuna, divljih veprova i letećih vjeverica kao i raznih vrsta guštera i ptica. Tokom izleta možete vidjeti drva mangrove, smokve. Lunch paket je uključen u cijenu izleta. Povratak u Kuching i večer slobodna za osobne programe. Noćenje.

7. dan, Kuching – Damai

Doručak. Odjava iz hotela i transfer do plaže Damai. Dolazak u hotel i smještaj. Ostatak dana slobodan za osobne programe i uživanje u plažama Damaia. Noćenje.

8.- 10. dan, Damai

Slobodni dani za uživanje na plaži i istraživanje okolice. 3 noćenja s doručkom.ž

11. dan, Kuching – Kuala Lumpur – Zagreb

Doručak. Odjava iz hotela i do transfera u zračnu luku u Kuching. Slijedi let na relaciji Kuching – Zagreb uz pripadajuća presjedanja.

10. dan, Zagreb

Dolazak u Zagreb.

                                                                                                                             

Cijena aranžmana od 11.590 kn po osobi               

Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti minimalno 50% ukupnog iznosa

Važna napomena: navedena cijena je informativna. Kalkulacija aranžmana bazirana je na najnižoj ekonomskoj klasi u zrakoplovu. Točna cijena aranžmana zavisi od raspoloživosti klasa u zrakoplovu u trenutku rezervacije putovanja. Ponuđeni program je prijedlog aranžmana za Vaše putovanje. Informacije o cijeni, kao i raspoloživost smještaja i zrakoplovnih karata, mogu se dobiti u agenciji u roku od 48 sati od postavljenog upita.

 

Cijena aranžmana uključuje:

 • povratne letove na relaciji Zagreb – Kuala Lumpur – Zagreb s pripadajućim presjedanjima
 • zrakoplovni prijevoz na relaciji Kuala Lumpur – Kuching – Kuala Lumpur
 • zrakoplovne pristojbe na navedene letove
 • smještaj kako slijedi: u Kuala Lumpuru u hotelu 3* ili 4* u dvokrevetnoj sobi na osnovi 2 noćenja s doručkom, u hotelu 3* ili 4* u Kuchingu u standard dvokrevetnoj sobi na osnovi 3 noćenja s doručkom i u hotelu 3* ili 4* na Damai plaži u standard dvokrevetnoj sobi na osnovi 4 noćenja s doručkom
 • povratne transfere od zračnih luka do hotela kod svih letova i u svim destinacijama
 • organizirani izleti kako slijedi: razgled Putrajaye, razgled Kuala Lumpura, razgled Kuchinga, izlet na poluotok Bako na grupnoj osnovi s vodičima na engleskom jeziku
 • usluge predstavnika lokalnog agenta na engleskom jeziku u destinaciji
 • jamčevinu i troškove organizacije putovanja

 

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • fakultativne izlete i ulaznice za objekte koji se posjećuju (vodiči za sve izlete na engleskom jeziku)
 • usluge koje nisu navedene u programu
 • troškove osobne prirode
 • zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja

 

 Minimalan broj putnika: 2


Šifra aranžmana: 25

Za navedeno putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja koje možete pogledati na sljedećem: linku

Naša preporuka

Bali | 10 i 15 dana

Bali | 10 i 15 dana

Već od 5 495 KN

Otkrijte čarobni Bali - ugodna klima, ljubazni domaćini, raznovrsna hrana. U cijenu aranžmana uključeni zanimljivi izleti. Svakodnevni individualni polasci iz …

Zanzibar | Svakodnevni polasci

Zanzibar | Svakodnevni polasci

Već od 7 990 KN

Plaže Zanzibara već godinama nose epitet najljepših plaža svijeta i to ne bez razloga. Kristalno bistro more u kojem se …