Bali – ostvarite snove

Posjetite egzotični Bali, upoznajte njegovu kulturu, hranu i običaje.

Svakodnevni, individualni polasci zrakoplovom iz Zagreba.

Vrijednost više:  cijene aranžmana uključuju paket zanimljivih izleta!


Niže navedene cijene su važeće za polaske do 15.12.2020.

Paket aranžman po osobi
u dvokrevetnoj sobi

Kategorija

10 dana/7 noćenja

Cijena od…

15 dana/12 noćenja

Cijena od…

Bumas hotel

2*+

5.495

6.590

The Oasis Kuta 3*

3*

5.920

7.095

Parigata Resort & Spa Sanur

3*

6.180

7.780

Sanur Paradise Plaza

4*

6.590

8.190

Inna Grand Bali Beach

4*

6.850

8.890

The Oasis Lagoon Sanur

4*

6.860

8.890

The Patra Bali Resort & Villas

4*

6.950

8.890

Ramada Resort Benoa

4*

6.950

8.650

Prama Sanur Beach hotel

4*+

7.190

9.060

Grand Aston Bali Resort – Benoa

4*+

7.190

9.650

Grand Mirage Resort – Benoa/Nusadua

5*

7.890

10.470

Ayodya Resort Bali – Nusadua

5*

8.790

11.795

Hard Rock Hotel – Kuta

5*

8.290

11.390

Melia Bali Villas & Spa – Nusadua

5*

8.620

11.650

Grand Nikko Bali Resort & Spa – Nusadua

5*+

8.890

12.210

Važna napomena:

Sve navedene cijene su informativne, kalkulacija aranžmana bazirana je na najnižoj ekonomskoj klasi u zrakoplovu. Točna cijena aranžmana zavisi o raspoloživosti klasa u zrakoplovu u trenutku rezervacije putovanja. Ponuđeni programi su prijedlozi aranžmana za Vaše putovanje unutar kojih možemo sukladno Vašim željama dodavati ili oduzimati noćenja.

Ponude nisu važeće u terminu od 21.12.’18.-07.01.’19. i 01.07.-15.09.2020. Moguće je napraviti putovanje u navedenom terminu uz nadoplatu, a ovisno o raspoloživosti mjesta na letovima i u hotelima se primjenjuje doplata.

Informacije o cijeni, kao i raspoloživost smještaja, mogu se dobiti u agenciji u roku od 48 sati od postavljenog upita.

 

Cijene aranžmana su po osobi i uključuju:

povratni let ekonomskom klasom iz Zagreba preko neke od europskih zračnih luka, transfer na destinaciji / zračna luka – hotel – zračna luka, smještaj u odabranom hotelu u dvokrevetnoj sobi na bazi 7 ili 12 noćenja sa doručkom, usluge lokalnog predstavnika na engleskom jeziku, 3 izleta kod boravka 7 noćenja i 5 izleta kod boravka 12 noćenja, troškove organizacije putovanja i zakonsku jamčevinu.

Cijene aranžmana ne uključuju:

pristojbe zračnih luka cca 3.995 kn (promjenjivo do datuma ispisa aviokarata), izlaznu  pristojbu u Indoneziji cca 20 USD (plaća se na licu mjesta), troškove osobne prirode, napojnice vodičima, dodatne usluge, obroke i izlete ukoliko drugačije nije navedeno, ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgleda, putno osiguranje (preporučamo).

Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica najmanje 6 mjeseci od početka putovanja.

 

Viza:

Hrvatskim državljanima, nositeljima običnih putovnica, koji putuju turistički ne treba viza za boravak do 30 dana. Ulazak u Indoneziju moguć je u zračnim lukama: Batam (BTH), Denpasar-Bali (DPS), Jakarta Soekarno-Hatta (CGK), Medan Kuala Namu (KNO) i Surabaya (SUB).

 

Bali – Izleti:

LJEPOTE KINTAMANIJA, cjelodnevni izlet, 8 sati

Bali je poznat po tradicionalnim plesovima. Jedan od njih je ples Barong i Kris koji predstavljaju borbu dobra i zla. Posjet selu Celuk u kojem se mogu povoljno kupiti proizvodi od srebra i zlata, selu Mas u kojem se proizvode tradicionalni suveniri od drveta (balinežanske maskote), selu Kintamani iz kojeg se pruža veličanstven pogled na jezero Batur i aktivni vulkan Batur, te sveti izvor Tampaksiring – lokalno stanovništvo vjeruje da izvor daruje vječnu mladost.

NEZABORAVNI ZALAZ SUNCA, poludnevni izlet, 4 sata

Odlazak do jednog od najljepših balinežanskih hramova – kraljevskog hrama Mengwi (izgrađen 1634. god.), posjet svetoj šumi majmuna u blizini sela Alas Kedaton te posjet hramu Tanah Lot izgrađenom na vrhu stijene iz kojeg se može uživati u najljepšem zalasku sunca na svijetu!

MISTIKA ISTOČNOG BALIJA, cjelodnevni izlet, 8 sati

Posjet Kamenuhu, selo drvodjelja, Klungkungu – drvenom kraljevskom gradu u kojem se nalazi izuzetni primjerci arhitekture: Ketra Ghosa (sudnica), Hram Besakih smješten u podnožju najvišeg i najsvetijeg vulkana (3.142 m) na Baliju, Bukit Jambul i Tenganan, jedino mjesto u Indoneziji u kojem se proizvodi tkanina “geringsing”.

MAGIČNI SJEVER, cjelodnevni izlet, 8 sati

Izlet vodi put sjeverne obale, a potom do planinskih predjela do cca. 1.200 m nadmorske visine, uključuje razgledavanje jezera Bratan i hrama Ulun Danu posvećenog boginji vode, jezera Buyan i Tamblingan (šume u okolici jezera netaknute su više od tisucu godina) i grada Singaraja u čijoj se blizini nalazi plaža Lovina prekrivena crnim pijeskom. U povratku put vodi kroz Pupuan i Antosari, duž plantaža kave i riže. Pružit će se i prilika osvježenja svježim kokosovim mlijekom!

OLEH, OLEH, shopping tura, 5 sati

Bali je raj za shopping turiste. Posjećuju se Batubulan, Mas, Celuk, Sukawati i Ubud. Mogućnost kupnje tradicionalnih balinežanskih proizvoda: predmeta od drveta, kamena, srebra i zlata, umjetničkih tvorevina, slika na svili.

Napomena: prijava za navedene izlete vrši se u vašem hotelu na Baliju. Lokalni vodiči su na engleskom i njemačkom jeziku. Tijekom izleta nije uključen ručak (plaćanje na licu mjesta). Ispred hotela će po Vas doći shuttle bus – odlazak s mjesta okupljanja (Grayline Departure Lounge) – o svim vremenima polazaka/povrataka bit ćete obaviješteni u svom hotelu.

 

Napomena:

Cjepljenje nije obavezno! Za detaljnije informacije preporučamo posjetiti stranice: www.who.int/en/

Neodobravanje indonežanske vize kao i nevažaće putne isprave ne obavezuju Azur tours  d.o.o. te se primjenjuju Opći uvjeti putovanja. Kalkulacija cijena rađena prema važećem prodajnom tečaju ZABE na dan 28.09.2018., u slučaju povećanja cijena 1,5% i više, pridržavamo pravo povećanja cijena.

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvp.hr.

Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Cijena zrakoplovnih pristojbi podložne su promjeni i važeće su na dan izdavanja zrakoplovne karte.

Za vaše bezbrižno putovanje preporučamo uplatu putnog osiguranja.


daleka putovanja baner 2 1024x149 - Bali | 10 i 15 dana

Naša preporuka