FIRST MINUTE PONUDE

Tunis

Hoteli sa uslugom "all inclusive". Tjedni polasci za Tunis. Ljetujte u Africi, ljetujte povoljno.

FIRST MINUTE PONUDE

Tunis

Hoteli sa uslugom "all inclusive". Tjedni polasci za Tunis. Ljetujte u Africi, ljetujte povoljno.

Ljeto na Mediteranu

Tunis putovanja – tjedni polasci iz Ljubljane. Iskoristite „Ultra First Minute ponude“

Mogućnost organiziranja transfera iz Zagreba do Ljubljane uz doplatu. 

Zrakoplovne pristojbe uključene u cijenu! 

Rezervacije 14-dnevnog boravka moguće su samo „na upit“. Hoteli u Tunisu pružaju uslugu “all inclusive" (uključeni su svi obroci i piće).

Tijekom boravka u Tunisu postoji mogućnost korištenja nekog od fakultativnih izleta – te izlete dogovarate sa predstavnikom i plaćate na licu mjesta.

Fakultativni izleti – Tunis

Tunis Kartaga Sidi Bou Said 65

El Jem (rimski amfiteatar) / Monastir /Sousse 60-70

Dvodnevni Safari kroz Saharu – ca 150 €

Osim klasičnog odmora u Tunisu, preporučamo i aranžman “Ali Babina pustolovina" (uskoro u ponudi!). To je kombinacija putovanja po unutrašnjosti Tunisa i odmora na obali. Nakon slijetenja u Tunis, slijedi trodnevno putovanje po unutrašnjosti. Posjećuje se El Jem, u kojem se nalazi vrlo dobro očuvan rimski amfiteatar. U nastavku slijedi posjet podzemnom berberskom naselju Matmata, obilazak oaze Douz, potom vožnja preko slanog jezera Chott El Jerid, posjeta Kairouanu – četvrtom po redoslijedu svetom muslimanskom  gradu, poznatom i po proizvodnji tepiha. Nakon toga slijedi povratak u neki od resorta na obali i ostatak vremena namijenjen je za uživanje u suncu i moru. U okviru ovog programa dodatno je uključen i jednodnevni izlet “Tunis, Kartaga i Sidi Bou Said" u kojem se obilazi glavni grad Tunisa, potom šetnja po ostacima drevne Kartage i razgleda slikoviti gradić Sidi Bou Said. Doživite sunce, pijesak i Afriku u hotelima s all inclusive uslugom.


Iskazane cijene podložne su dnevnim promjenama te je važeća cijena u trenutku rezervacije. Provjera cijene na upit. Za sve dodatne detalje obratite se s povjerenjem.