Azurtours Ljetovanje Jadran Lombardy Apartmani AGO's Livigno apartments

Apartmani AGO's Livigno apartments

Italija, Lombardy, Livigno

Rezervirajte svoj odmor

Unesite period boravka i broj osoba

Provjerite raspoloživost smještaja i rezervirajte svoj smještaj po najpovoljnijim cijenama.

Unesite period boravka i broj osoba!
ADELINA 3
Gosti: 2 + 2

ADELINA 2
Gosti: 4 + 0

ADELINA 1
Gosti: 4 + 2

MIRKO 1
Gosti: 4 + 0

MIRKO 2
Gosti: 4 + 2

MIRKO 3
Gosti: 4 + 0

ALPINO 3
Gosti: 2 + 2

Sadržaj

Lokacija

Livigno

Livigno se nalazi u bescarinskoj zoni, u blizini talijansko-švicarske granice. Skijalište u Livignu čini ukupno 115 km općenito širokih staza, freeride zona

Iako dosta udaljen od Hrvatske, ipak postaje naše sve posjećenije skijalište.

Nalazi se u bescarinskoj zoni nedaleko talijansko-švicarske granice. Dolazak zimi je najsigurniji preko Švicarske. Mjesto se nalazi na 1800m n/v u izduženoj kotlini. Najviši vrh skijališta je Carosello (2800 m n/v).

Staze su uglavnom vrlo široke. Skijalište je podijeljeno u 2 dijela, istočna, strmija strana sa modernijim žičarama i zapadna, položenija između kojih prometuje ski bus.

Za vrijeme boravka u Livignu preporučamo posjetiti St.Moritz koji je udaljen 66 km. Između mjesta prometuje ski bus ili vlastitim automobilom (kroz tunel). Uz posjedovanje 6-dnevne ski karte za Livigno možete kupiti 1-dnevnu ski kartu za St.Moriz s popustom.

Skijalište nudi odlične uvjete od kraja studenog do početka svibnja sa toliko sunca kao niti jedno drugo. Umjetnim zasnježivanjem pokriveno je oko 80% staza.

Gastronomska ponuda na stazi je nešto skromnija, ali ipak sasvim dovoljna. Cijene su dosta visoke. U samom mjestu ima puno restorana, uglavnom manjih trgovina, apres ski ponuda je bogata, barovi i pubovi uglavnom rade do iza ponoći.

U ponudi su još: klizalište, staze za skijaško trčanje, off ski, fat bike, karting po zaleđenom jezeru Lago di Livigno, motorne sanjke.

Također s obzirom na to da ćete biti u duty free zoni mnogi artikli biti će vam dostupni po popularnim cijenama, gorivo gotovo dvostruko povoljnije. Posebne informacije o svim rasprodajama i vremenskim uvjetima dostupne su na posebnom TV kanalu.

Samo mjesto odiše jednim posebnim duhom i šarmom, ljudi su uvijek prijateljski naklonjeni, nasmiješeni i ljubazni. Uz to ćete imati pogled na prekrasnu prirodu, osunčane i snijegom prekrivene planine i mnoge ponuđene aktivnosti kojima možete ispuniti vrijeme danju i noću.