Hotel Sali 3*

Naša preporuka
Hrvatska, Dalmacija, Sali

Hotel Sali smjestio se u prekrasnoj borovoj šumi u maloj uvali “Sašćica” nedaleko od samog centra mjesta Sali na Dugom otoku. Sastoji se od četiri paviljona: “Alga”, “Koralj”, “Perla” i “Sirena”. Sve sobe su klimatizirane i opremljene telefonom, SAT TV-om, hladnjakom, sefom, kupaonicom s WC- om i balkonom s pogledom na more. U sklopu hotelskog naselja Sali nalazi se i parkirališni prostor za goste.

Već od
€ 47
po osobi po danu
Polupansion

Rezervirajte svoj odmor

Unesite period boravka i broj osoba

Provjerite raspoloživost smještaja i rezervirajte svoj smještaj po najpovoljnijim cijenama.

Unesite period boravka i broj osoba!
Dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem, Polupansion, Pogled na more, Balkon
Pogled na more
Balkon
Gosti: 2 + 1
Ljubimci dozvoljeni
Klima

Sobe: kupaonica sa WC-om, klima uređaj, telefon, SAT TV, hladnjak, balkon.

Već od
Ukupno
€ 47
po osobi po danu
Polupansion
Unesite period boravka i broj osoba!
Za točan izračun cijene unesite period i broj osoba.
Loading...

Sadržaj

Lokacija: Hotel Sali 3*, u prekrasnoj borovoj šumi u maloj uvali “Sašćica” nedaleko od samog centra mjesta Sali, Dugi otok

Sadržaji: četiri paviljona: “Alga”, “Koralj”, “Perla” i “Sirena” sa ukupno 48 soba. U sklopu hotela gostima su na raspolaganju restoran, kavana i apreritiv bar. U sklopu hotelskog naselja nalazi se i parkirališni prostor za goste.

Sobe: kupaonica sa WC-om, klima uređaj, telefon, SAT TV, hladnjak, balkon.

Usluga: polupansion. Večera je klasično posluživanje s izborom mesnog ili ribljeg menija te anketom za sljedeći dan. Poslužuje se u hotelskom restoranu Propuh koj je udaljen 300 m od hotela.

Plaža: uređena hotelska plaža u neposrednoj blizini hotela.

Kućni ljubimci: nisu dozvoljeni

Držanje kućnih ljubimaca Ne
Parking dostupan Da
Besplatan parking
Hrana i piće: Bar

Lokacija

Centar
350 m
Plaža
50 m

Sali

Dugi otok je poseban zbog svoje ljepote. Bujna mediteranska vegetacija u kombinaciji s plavetnilom mora te okolni otoci, hridi i uvale ne mogu nikoga ostaviti ravnodušnim. Osim slikovite Božave, treba posjetiti pješčanu plažu Sakarun, Veli rat s prekrasnim svjetionikom, dok se na jugu otoka nalazi Sali - glavno mjesto na otoku, te uvala Telašćica, koja je zbog svoje čudesne ljepote proglašena parkom prirode. Dugi otok i hoteli Božava su idealni za one koji žele miran obiteljski odmor, kao i za ljubitelje prirode. Dolazak do Božave – trajektom iz Zadra do mjesta Brbinj i potom 15 km vožnje na sjever do Božave. Također postoji katamaran koji svaki dan vozi na relaciji Zadar - Božava - Zadar. Hotel Sali je paviljonskog tipa a smjestio se u prekrasnoj borovoj šumi u maloj uvali “Sašćica” nedaleko od samog centra mjesta Sali.

Dugi otok

Dugi otok poseban je zbog svoje ljepote. Bujna mediteranska vegetacija u kombinaciji s plavetnilom mora te okolni otoci, hridi i uvale ne mogu nikoga ostaviti ravnodušnim. Osim slikovite Božave, treba posjetiti pješčanu plažu Sakarun, Veli rat s prekrasnim svjetionikom, dok se na jugu otoka nalazi Sali - glavno mjesto na otoku, te uvala Telašćica, koja je zbog svoje čudesne ljepote proglašena parkom prirode. Dugi otok i hoteli Božava su idealni za one koji žele miran obiteljski odmor, kao i za ljubitelje prirode. Dolazak do Božave – trajektom iz Zadra do mjesta Brbinj i potom 15 km vožnje na sjever do Božave. Također postoji katamaran koji svaki dan vozi na relaciji Zadar - Božava - Zadar.