AzurTours > Novosti > Uvod u skijalište 3 Zinnen i novosti za zimu 2019/20

Uvod u skijalište 3 Zinnen i novosti za zimu 2019/20

Italija

Skijanje

Provjerite našu ponudu smještaja na skijalištu Drei Zinnen: kliknite ovdje


Skijalište Drei Zinnen Dolomiti u sklopu Dolomiti Superski

MKc 092634 3 711x1024 - Uvod u skijalište 3 Zinnen i novosti za zimu 2019/20

Skijalište Drei Zinnen Dolomiti su idealno za sve skijaše poznavatelje, koji su, ponukani iskustvom skijanja u raznim ski destinacijama, otkrili moderno skijalište u talijanskim Dolomitima gdje je fokus još uvijek na skijanju kao sportu. Okruženo spektakularnim krajolikom, gdje još uvijek možete uživati ​​u opuštajućem druženju s prijateljima i obitelji.

Skijaši mogu istražiti međusobno pet povezanih skijaških planina i 110 km staza. Skijalište je dobilo najviše ocjene u svim područjima od skiresort.de za neusporedivu raznolikost optimalno uređenih staza s garancijom zasnježivanja. Ujedno, što više i nije tajna, jest 300 sunčanih dana Južnog Tirola godišnje.

Najstrmija padina u Italiji & Giro delle Cime

Vrlo hrabri bi trebali probati poznatu crnu “Holzriese” stazu, najstrmiju u Italiji – s nagibom od 71% ista šalje drhtavicu niz kralježnicu mnogih stručnih skijaša. I jeste li možda iskusili uzbuđenje skijanja na 5 planina u Dolomitima – planinama svjetske baštine UNESCO-a? Otkako je prije 2 godine bio povezan, “Giro delle Cime” je svima otvorio tu mogućnost.

Ski Pustertal Express vlak – od Drei Zinnen do Kronplatza za 30 minuta

Zahvaljujući novom Ski Val Pusteria brzom vlaku strastveni skijaši nisu ograničeni samo na jedno ski područje, već mogu pristupiti i skijaškom području Plan de Corones / Kronplatz, s ukupno 200 kilometara staza. Ne zaboravljajući skijalište Cortine d’Ampezzo koje je udaljeno samo 30 minuta vožnje.

Vrijeme za obitelji

Uz sve navedeno, Drei Zinnen Dolomites poznato je i kao skijalište za savršen zimski obiteljski odmor. Dječji snovi ostvarit će se na vrhunskoj planini obitelji Baranci (iz San Candida). Ovo je savršeno mjesto za djecu da po prvi put stanu na skije i proskijaju s vrha u dolinu na različitim stazama. Za neskijaše tu su i dvije staze za sanjkanje (Baranci od 2 km a Rotwand od 5 km), jedino stado sobova u Italiji, impozantna obitelj divovskih snjegovića i udobne skijaške kolibe & restorani sa posebnim dječjim jelovnicima.

121 3zinnen nachtskilauf ©KOTTERSTEGER 180202 DI7R2351 1 1024x642 - Uvod u skijalište 3 Zinnen i novosti za zimu 2019/20

Noćno skijanje na planini Monte Baranci

Izravno u središtu San Candida, planina Baranci osvijetljena je dva puta tjedno od 19 do 22 sata, a atmosfera je pogodna i za Svjetski kup, pružajući vrhunsko noćno skijanje i sanjkanje.
Planinarska koliba Rifugio Gigante Baranci je otvorena za vrijeme noćnog skijanja.

Alpski mediteranski kulinarski užitci

Prepoznavanje pravog vremena za pauzu osvježenja također je vještina. Zaslužili ste ga nakon cijelog dana na snijegu. Užitak i kuhinja glavni su prioriteti u 3 Zinnen Dolomitima.
Tražite nešto posebno? Što je s alpskim mediteranskim jelima, tjesteninom i knedlama koje baš poslužuju vlasnici koliba & restorana!

Novosti za zimu 2019/20 – nova sjedežnica “Hasenköpfl”

Od zime 2019/20., trosedežnica “Helm” zamjenjuje se novom osmerosedežnicom od Leitnera, sa zaštitnim poklopcima i grijanim sjedalima. Osim zaštitnih poklopaca i luksuza grijanih sjedala, nova 8-sjedežnica će posjetiteljima skijališta ponuditi izvanrednu udobnost, pogotovo za mlađe goste: posebno dizajniran dječji pojas koji se automatski namiješta prema gore ili dolje zavisno o visini djeteta. Ulazak u sjedežnicu će stoga biti lakši i jednostavniji za mlađe skijaše. Ovo je način da na zabavan način počne odličan skijaški dan.

Keyvisual Family 1024x683 - Uvod u skijalište 3 Zinnen i novosti za zimu 2019/20

Opis skijališta 3 Zinnen:

• 5 povezanih skijaških planina
• 110 kilometara staza
• 31 žičara
• 24 planinske kolibe & restorana
• 2 staze za sanjkanje
• 1 noćno skijanje
• 100% opremljen snježnim topovima