Hotel Garden

HR SKI škola
Italija, Trentino, Marilleva

Povoljan hotel samo 150m od skijališta

Već od
€ 64
484 kn
po osobi po danu
Polupansion

Rezervirajte svoj odmor

Unesite period boravka i broj osoba

Provjerite raspoloživost smještaja i rezervirajte svoj smještaj po najpovoljnijim cijenama.

Unesite period boravka i broj osoba!
Dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem, Polupansion
Već od
Ukupno
€ 64
484 kn
po osobi po danu
Polupansion
Unesite period boravka i broj osoba!
Za točan izračun cijene unesite period i broj osoba.
Loading...
Dvokrevetna soba sa 2 pomoćna ležaja, Polupansion
Već od
Ukupno
€ 64
484 kn
po osobi po danu
Polupansion
Unesite period boravka i broj osoba!
Za točan izračun cijene unesite period i broj osoba.
Loading...

Sadržaj

Držanje kućnih ljubimaca Ne
Internet - Da
Parking dostupan - Da

Hotel Garden nalazi se u Marilleva 900, samo 150 metara od žičare.  To je okruženje posebno pogodno za obitelji, idealno za ljubitelje planinskih sportova zimi. Ima restoran koji nudi tradicionalnu trentinsku kuhinju. Spa nudi turske kupelji i saune. Dostupni su solarij i hidromasažna kada uz nadoplatu. Zimi vam omogućuje korištenje grijanog spremišta za skije.

Ulaz u wellness : uključeno od 16:00 do 19:00, Whirlpool se naplaćuje od 16 godina

Sadržaji wellness centra: prostor za opuštanje, turska kupelj, senzacijski tuš, whirlpool, finska sauna;   Whirlpool Euro 6,- Wellness centar zatvoren subotom

Lokacija

Skijalište
150 m

Folgarida Marilleva / Madonna di Campiglio / Pinzolo

Marilleva-Folgarida zajedno sa Madonnom i Pinzolom čini ukupno 150 km ski staza i dio je kompleksa Skirama Dolomiti uz obližnja skijališta: Pejo i Pontedilegno Tonale, Folgaria, Andalo-Paganella. SKI ŠKOLA 07.01.-12.01.2024.; ned-pet 10:00 -13:00, ukupno 18 h sa završnom trkom i proglašenjem na stazi SKI VRTIĆ ( djeca rođena nakon 01.01.2019 nikad skijala), ned -pet ,od 10:00-13:00, ukupno 18h, korištenje dječjeg tepiha i didaktičkih pomagala, demostracija savladanog, podjela)

Skijalište Folgarida Marilleva – Madonna di Campiglio smješteno je u dolini Val di Sole, nudi uživanje na snježnim stazama okupanim suncem. Skijalište je nastalo spajanjem dvaju odvojenih lokaliteta, Folgaride i Marilleve, što je ukupno 60 km skijaških staza. No, tu je i poveznica sa susjednom Madonnom di Campiglio, jednim od najmondenijih skijališta u Alpama. Sve skupa, bez skidanja skija, moguće je prijeći čak 150 km staza. Do skijališta se može doći iz Folgaride, Marilleve ili potpuno novog terminala Daolasa blizu Comezzadure. Snježni topovi prekrivaju 95% skijališta. Od izazovnijih spusteva izdvajamo gotovo 2-kilometarsku crnu stazu iznad Folgaride, Nera Folgarida, pri kraju osvijetljenu za noćno skijanje. Prema Marillevi se spušta jednako dugačka Nera Marilleva, a lijepe su i crvene staze Dos de la Pesa i Mastellina.

Za one koji tek počinju svoj skijaški put, preporuka je da se zabave na predjelu ispod vrha Monte Spolverino. Tamošnje blage padine, mnogo sunca i ležaljki na terasama dobar su izbor za djecu i roditelje koji ih nadziru u ski školi. Moguće je birati između ski karte Marilleva-Folgarida, zatim 150 km povezanih staza u skijalištu Madonna di Campiglio, Pinzolo ili Skirama Dolomiti koja obuhvaća osim Marilleve i Madonne još i obližnja skijališta: Pejo, Pontedilegno Tonale. Za freestylere je rezerviran mali snow park Val Panciana iznad Marilleve. Od ostalih zimskih aktivnosti tu su i šetnje s krpljama, nordijsko skijanje, klizanje, vožnja u saonicama…

Folgarida Marilleva – Madonna di Campiglio

ima dugogodišnju tradicija održavanja hrvatske ski škole. Omiljeno je odredište za obitelji zbog dosta smještajnih kapaciteta uz same skijaške staze.

Pinzolo – Madonna di Campiglio

Pinzolo je dio skijaškog područja Campiglio-Dolomiti di Brenta-Val di Sole-Val Rendena. Gondolom povezan sa Madonnom di Campiglio omogućuje jednostavan pristup jednom od najpoznatijih talijanskih skijališta. Raznovrsne staze, odlična pokrivenost umjetnim snijegom, odlična infrastruktura, vrhunska ugostiteljska ponuda u 22 restorana na stazama.

Sam Pinzolo nudi 32 km ski staza, većina skijališta su crvene staze (19 km) i crne staze (7 km) što je vrlo dobra podloga za zahtjevne skijaše. S druge strane skijalište je izvrsno i za početnike (plavih staza 6 km). Zajedno sa ski kartom Madonna di Campiglio-Marilleva-Folgarida ukupno 150 km ski staza.

Skijalište nudi 4 snowparka: Brentapark u Pinzolu, Ursus and Pradalago u Madonni di Campiglio i Snowpark Marilleva.

Osim skijanja brojne su mogućnosti drugih aktivnosti: hodanje na krpljama, klizanje, sanjkanje, izleti, penjanje po ledu, paragliding, telemark, fat bike, biatlon, tobogan.

Pristup: Ljubljana –– prijelaz Fernetiči – Venecija – smjer Padova – Trento – izlaz San Michele/Mezzocorona – Mezzolombardo – Comezzadura – Dimaro – Marilleva 1400

Udaljenost: iz Zagreba 625 km, iz Rijeke 470 km.

Marilleva 1400 | Erik Ski tečaj skijanja na hrv. jeziku

Marilleva tečaj skijanja za djecu i male vrtičance. Termini 3.1.-7.1. i 8.1.-13.1. na hrv. jeziku. Na skijaškom platou ispred hotela Marilleva 1400. Smještaj na samoj ski stazi ili u Marillevi 900 kod same žičare, u mjestu Mezzana i okolici.

Tečaj skijanja

Program grupnog tečaja skijanja skijanja obuhvaća sve aktualne tehnike skijanja, te sve uzraste skijaša od najmlađih cicibana

(stariji od 5 godina) pa do seniora.

Uz stručno vodstvo licenciranih učiteljica i učitelja prepustite se nezaboravnom doživljaju skijanja na prekrasnim terenima skijališta Marilleva-Folgarida-Madonna.

Skijaške grupe se sastavljaju prema stupnju skijaškog znanja i imaju najviše 8 polaznika.

Tečaj skijanja traje 5 ili 6 dana, svaki dan od 10:00 do 13:00 sati (3.1.-7.1. utorak – subota ili 8.1.-13.1. nedjelja -petak).

Tijekom trajanja ski tečaja savladavat ćete sve tehnike skijanja.

Za skijaše kojima je potrebno više rada u savladavanju tehnika skijanja moguća je uz doplatu i dogovor na licu mjesta organizacija poslijepodnevnih sati kada će im pažnja učitelja biti individualno posvećena.

Zadnjeg dana tečaja organizirano je natjecanje između crvenih i plavih zastavica s elektronskim mjerenjem vremena. Po završetku natjecanja proglasiti ćemo najuspješnije i svim polaznicima podijeliti prigodna priznanja.

Sastanak sa ski učiteljima je u utorak 3.1. ili u nedjelju 8.1. u 9:45 sati na skijaškom platou ispred hotela Marilleva 1400.

Do platoa se dolazi direktno sa kabinskom žičarom iz Marilleve 900. Skijaški učitelji biti će odjeveni u jakne s natpisom Ski škola Erik (skijaška odijela bijelo plave jakne i plave hlače).

Cijena tečaja skijanja po osobi:

za termin 3.1.-7.1. (5 dana) = 1.950 kn (258,81€)

za termin 8.1.-13.1. (6 dana) = 1.800 kn (238,90€)

Tečaj vrtička djeca (rođeni nakon 1.1.2018. nikad skijala) 

Djeca koja pohađaju dječji vrtić na snijegu trebaju imati kompletnu skijašku opremu (skije, pancerice,kaciga). Poduka skijanja prilagođena je uzrastu djece.

Dnevna poduka traje od 10 do 13 sati (korištenje dječjeg tepiha i didaktičkih pomagala ,trka, podjela).

Cijena tečaja vrtička djeca po djetetu: 

za termin 3.1.-7.1. (5 dana) = 2.250 kn (298,63€)

za termin 8.1.-13.1. (6 dana) = 2.100 kn (278,72€)

Važna napomena:

Minimalan broj polaznika kako bi se tečajevi po terminu održali: 20. ERIKSKI zadržava pravo neorganiziranje tečajeva u Marillevi ukoliko nema najmanje 15 prijavljenih po terminima.

Preporučujemo da upis u ski-školu/vrtić svakako obavite već prilikom rezervacije vašeg smještaja.

Zbog organizacijskih razloga, rezervacija škole/vrtića na licu mjesta bit će moguća isključivo na upit i ovisi o raspoloživosti učitelja u destinaciji.