Andalo – Paganella | Škola skijanja Erik Ski na hrv. jeziku

Andalo škola skijanja – Skijanje  Italija

Termin: 2.1.-7.1. i 9.1.-14.1.2022. (6 dana, ned-pet)

Andalo škola skijanja – Program škole obuhvaća sve aktualne tehnike skijanja kao i snowboard-a, te sve uzraste skijaša od najmlađih cicibana (stariji od 5 godina) pa do seniora.

Uz stručno vodstvo licenciranih učiteljica i učitelja prepustite se nezaboravnom doživljaju skijanja na prekrasnim terenima skijališta Paganella.

Skijaške grupe se sastavljaju prema stupnju skijaškog znanja i imaju najviše 8 polaznika.
Škola skijanja traje 6 dana, svaki dan od 10:00 do 13:00 sata (od nedjelje do petka).

Tijekom trajanja ski škole savladavat ćete sve tehnike skijanja.

Skijašima kojima je potrebno više rada u savladavanju tehnika skijanja nudimo uz doplatu poslijepodnevne satove kada će im pažnja naših učitelja biti individualno posvećena.

Da bi mogli saznati tko je bolji zadnjeg dana škole za sve Vas organiziramo pravo natjecanje između crvenih i plavih zastavica sa elektronskim mjerenjem vremena, i tko zna možda se među vama krije neka nova Janica ili novi Ivica. Po završetku natjecanja proglasiti ćemo najuspješnije i svim polaznicima podijeliti prigodna priznanja.

Sastanak sa ski učiteljima je u nedjelju 2.1. i 9.1. u 9:45 sati preko puta bara Rindole oko 100 m desno od gondole Cabinovia.
Skijaški učitelji biti će odjeveni u jakne sa natpisom Ski škola Erik (skijaška odijela bijelo plave jakne i plave hlače).

Minimalan broj polaznika kako bi se škola održala: 15

Cijena škole skijanja po osobi: 1.350 kn


Ponuda smještajnih objekata u Andalu/Molvenu: kliknite ovdje za više informacija.

Azur Tours Vam želi ugodan zimski odmor u Andalu!

Sadržaji

Sadržaji sobe

Naša preporuka