blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank

Rauris

Obiteljsko skijanje – Rauris – Austrija

Skijalište Rauriser Hochalm žičara jedno je od najatraktivnijih obiteljskih skijališta u Alpama. To je skijalište koje pruža puno pogodnosti skijašima i snowboarderima svih sposobnosti i nudi uzbudljivo iskustvo na padinama. Sustav žičara Gipfelbahn prevozi goste do visokih 2.175 m, jednostavno i udobno. Naselje privlači atraktivnim all inclusive ponudama:

Tobogan zabava za cijelu obitelj – čak i navečer, jer je Rauris sanjkalište otvoreno i svakog ponedjeljka i četvrtka navečer. Jednostavno se ukrcajte na sedežnicu Kreuzboden između 19:00 i 20:30 i prepustite se užicima noćnog sanjkanja (uz doplatu)!

Malo, ali lijepo, ovo je odmaralište pravi insajderski hit među austrijskim skijalištima. Skijalište je vrlo posvećeno i početnicima i djeci nudeći razne poligone za uvježbavanje prvih zavoja ali i postavljenju stazu za utrkivanje.

Za sve željne vratolomija na snijegu tu je snowpark Der Nuggetpark!

Apartmansko naselje Schönblick Mountain Resort & Spa koje nudimo u našoj ponudi sastoji se od ukupno 15 kuća + glavna zgrada sa recepcijom i prekrasnim spa centarom (unutarnji bazen, parna soba, sauna, infracrvena kabina, soba za masažu i solarij). Sve su zgrade povezane pod zemljom. Nekoliko minuta hoda nalazi se selo Rauris s restoranima, pekarama, trgovinama, supermarketima i oko 300 metara je do najbliže stanice gondole Hochalmbahn. Naselje ima dovoljno besplatnog parkinga. Podzemna parkirna mjesta mogu se dobiti uz rezervaciju i doplatu. Svi su apartmani vrlo kvalitetni i ukusno uređeni. Svaka zgrada ima prostor za skije, cipele i bicikle. Nadalje, u podrumu naselja, smještena je praonica rublja s perilicama i sušilicama, kao i teretana.

Ujedno izdvajamo i obiteljski hotel Ferienwelt Kristall koji je cca. 250 m od sedežnice Kreuzboden.

Kod gondole Hochalmbahn organiziramo ski školu s licenciranim ski-učiteljima na hrvatskom.

Udaljenost: iz Zagreba 400 km, iz Rijeke 370 km.

 

skijanje austrija 1024x149 - Rauris

Azur Tours Vam želi ugodan zimski odmor u dolini Raurisertal!

Sadržaji

  • blank 15 km
  • blank 12 km
  • blank 5 km
  • blank der Nuggetpark
  • blank 6
  • blank 1
  • blank 3
  • blank