blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank

Matrei | Škola skijanja na hrvatskom jeziku 2.1.-8.1.2022. – nije garantirana

Matrei škola skijanja – Skijanje  Austrija

CIJENE ŠKOLA SKIJANJA/SKIJAŠKOG VRTIĆA NA SNIJEGU

Termin boravka 2.1.-8.1., cijena po osobi:

5-dnevne škole skijanja 1.995 kn

5-dnevnog vrtića na snijegu 2.200 kn

2.1.  i  8.1. 2022. – PREDSTAVLJANJE SKI TEAMA U HOTELU GOLDRIED

Početak škole skijanja/ dječjeg vrtića na snijegu termin  2.1.-8.1. = 3.1.

Škola skijanja organizirana je na hrvatskom jeziku za polaznike s navršenih 5 godina. Skijaška karta nije uključena u cijenu škole skijanja.
5-dnevna poduka u terminu 2.1.-8.1. u trajanju od 10-14 sati (uključena pauza od 30 min. u školi skijanja odnosno cca 45 min. u dječjem vrtiću na snijegu)
Škola skijanja/dječji vrtić  počinje u 10,00 sati na gornjoj stanici gondole koja iz Matreia vozi na skijalište.

DJEČJI VRTIĆ NA SNIJEGU – za djecu od 4 do 5 godina starosti

Dječji vrtić na snijegu je dio obuke skijanja i funkcionira na isti način kao škola skijanja s time da je rad prilagođen uzrastu polaznika.  Organiziran je u suradnji s austrijskom školom skijanja – djeca koriste prvih dana poduke, ograđen poligon dok nisu spremna za otvorene skijaške staze. Za sudjelovanje u obuci djeci je potrebna kompletna skijaška oprema.

Prijave/upis za školu skijanja/dječji vrtić na snijegu, vrše se prilikom rezervacije aranžmana (na temelju broja upisanih polaznika organizira se broj učitelja skijanja i formiraju grupe). Kod prijave je obavezno ispuniti i potpisati prijavnicu

Minimaln broj polaznika po grupi je 8 osoba dok je maksimalni broj 10 osoba (iznimke kod naprednih skijaša – maksimalno do 12 osoba )

Ukoliko se za jednu grupu formiranu po znanju skijanja ne skupi dovoljan broj polaznika, organizator Ban Tours pridržava pravo povećanja cijene te otkaza organizacije škole skijanja/ dječjeg vrtića na snijegu odnosno otkazivanje organizacije pojedinog stupnja tečaja. Minimalan broj prijavljenih polaznika za ski školu: 20

Roditelji/staratelji su dužni dovoditi djecu u školu skijanja (najmanje 10 minuta prije početka škole skijanja) , preuzeti ih za vrijeme pauze (kod početka škole skijanja od učitelja skijanja dobivate informaciju o početku pauze a kod preuzimanja djece za pauzu o završetku pauze)  te ih preuzeti nakon završetka dnevne obuke u 14,00 sati. Početak škole skijanja, pauza kao i završetak škole skijanja odvija se na istom mjestu. Svaki roditelj/staratelj svoje dijete predaje učitelju skijanja-voditelju grupe te dijete preuzima od istoga. U slučaju promjene grupe o istom ćete biti obaviješteni kod preuzimanja ili predavanja djeteta.


Matrei | Škola skijanja na hrvatskom jeziku 8.1.-15.1.2022. – garantirana

Matrei škola skijanja – Skijanje  Austrija

Matrei – škola skijanja

ŠKOLA SKIJANJA organizirana je na hrvatskom jeziku za polaznike od navršenih 6 godina. Dnevna poduka traje od nedjelje do petka, od 10-13 sati (6 dana x 3 sata, fond sati 18 h, organizirana utrka, podjela medalja i diploma). Minimalan broj polaznika škole skijanja 6 osoba u jednoj grupi formiranoj prema znanju skijanja. Maksimalni broj polaznika po jednoj grupi 10 osoba.

Cijena škole skijanja po osobi iznosi: 1.800 kn


Matrei – dječji vrtić

DJEČJI VRTIĆ organiziran je na hrvatskom jeziku za djecu od 4 do 6 godina. Djeca koja pohađaju dječji vrtić na snijegu trebaju imati kompletnu skijašku opremu (skije, pancerice, kaciga). Poduka skijanja prilagođena je uzrastu djece, preporuka je da roditelju budu prvi dan pristutni da vidimo kako dijete reagira na novu sredinu i nove aktivnosti. Dnevna poduka traje od nedjelje do petka, od 10-13 sati (6 dana x 3 sata, fond sati 18 h, podjela medalja i diploma).
Minimalan broj polaznika dječjeg vrtića 4 osobe, maksimalni broj 8 polaznika uz dva učitelja.

Cijena dječjeg vrtića na snijegu po osobi iznosi: 2.000 kn


Navedena cijena vrijedi za goste koji uplaćuju kod prijave aranžmana. Preporučujemo da upis u školu skijanja / dječji vrtić svakako obavite već prilikom rezervacije vašeg smještaja. Zbog organizacijskih razloga, rezervacija škole / vrtića na licu mjesta bit će moguća samo u iznimno rijetkim slučajevima. U slučaju manjeg broja polaznika pridržavamo pravo rasporediti polaznike prema znanju skijanja bez obzira na dob polaznika, odnosno pravo izmjene cijene te otkaza organizacije škole / vrtića. Ne vršimo povrat uplate u slučaju odustajanja na licu mjesta. Ručak, ski oprema i ski karte nisu uključene u cijenu škole / vrtića.
Početak škole skijanja i dječjeg vrtića počinje na gornjoj stanici gondole koja iz Matreia vozi na skijalište. Mogućnost individualne poduke uz dogovor s učiteljem skijanja na licu mjesta!
Svi polaznici škole skijanja / dječjeg vrtića na snijegu skijaju na vlastitu odgovornost. Organizator ski škole: Palma Travel


Moguća doplata u agenciji za ski karte SKI HIT:

FAMILY PLUS: pri kupnji ski karata za 2 odraslih + 2 djece (6-18 godina), svako sljedeće dijete od 6-18 godina dobiva BESPLATNU ski kartu!

BESPLATNA SKI KARTA ZA DJECU DO 6 GODINA!
Mladi do navršenih 18 godina plaćaju dječju ski kartu!

6-dnevne ski karte 25.12. – 8.1.
30.1. – 12.3.
9.1. – 29.1.,
13.3. – 18.4.
Odrasli 1.990 kn 1.940 kn
Djeca rođena 2003.-2015.
(6-18 god.)
990 kn 970 kn

Napomena: karte podižete uz predočenje vouchera na blagajni gondole.
Za pogodnost Family plus potrebno predočiti dokaz (osobne dokumente) da se radi o obitelji prilikom preuzimanja karte.
Doplata (kaucija): za Key Card 5 Eur. SKI HIT KÄRNTEN/OSTTIROL vrijedi za skijaške centre Sillian, Grossglockner resort (Matrei-Kals), St. Jakob im Defferegental, Lienz, Mölltaler Gletscher i Ankogel Bergbahnen Mallnitz.


Informacije o smještajnim objektima u destinaciji Matrei: kliknite ovdje


Azur Tours Vam želi ugodan zimski odmor u Matreiu!

Sadržaji

Sadržaji sobe

Naša preporuka