blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank

Bad Kleinkirchheim, St. Oswald

Bad Kleinkirchheim – Skijanje  Austrija

Skijalište sa 103 km staza različitih težina, kvalitetna ponuda smještaja i zabave,  pogodno za obitelji i za odrasle. Staze su pokrivene umjetnim zasnježivanjem 97%.

Franz Klammer, svjetska skijaška legenda, sveprisutan je u svom rodnom selu Bad Kleinkirchheim -u. Utrka Svjetskog skijaškog kupa, jedna od najizazovnijih i najspektakularnijih, svake godine neizostavno se održava na njegovoj stazi u Bad-u. On također ide skijati sa gostima kao dio “ranog jutarnjeg skijanja” i također će vam pokazati svoje omiljene staze.

Skijašku opremu možete unajmiti na sva četiri ulaza na skijalište.

Terme Römerbad i St.Kathrein su ono što čini razliku – otvoreni i zatvoreni bazeni sa termalnom vodom, saune i bogate wellness ponude daju posjetiocu mogućnost da uz  skijanje doživi i krajnje opuštanje i odmor.  Tu su i bazeni i animacije za djecu.

Zimski odmor na koruški način ne bi bio potpun da uz skijanje i terme nemate još i značajan broj alpskih koliba / ugostiteljskih objekata raštrkanih po cijelom skijalištu te na svim donjim postajam žičara.

Škola skijanja nudi profesionalne savjete za pomoć u skijanju. U suradnji sa austrijskom školom nudimo školu na hrvatskom jeziku za najmlađe. Za obitelji je značajna i pogodnost Family Euro: kupnjom 6-dnevne ski karte za odrasle djeca do 12 godina će skijati za 1 €. Također potražite pogodnosti Ski Wellness tjedna kada ski karte uključuju i ulaske u terme ili besplatnu ski kartu na kraju sezone.

Bad je smješten na 1.087 m n/v, a St.Oswald na 1.319 m n/v i zajedno čine jednu skijašku cjelinu. Staze se protežu na dva sjeverno orijentirana vrha – Kaiserburg (2.055 m) i Strohsack (1.904 m) iznad Bada, do krajnje istočnog Brunnacha (1.908 m) iznad St. Oswalda. Dva skijališta su povezana ski stazama i žičarama, potrebno je skinuti skije samo da se prijeđe preko ceste. Ili ako vam je jednostavnije može se doći ski autobusom.

U ponudi su još staze za sanjkanje, skijaško trčanje i zimske planinarske staze. Noćno skijanje, šetnja na krpljama.

 

skijanje austrija 1024x149 - Bad Kleinkirchheim / St. Oswald

Azur Tours Vam želi ugodan zimski odmor u Bad Kleinkirchheim-u!

Sadržaji

  • blank 18 km
  • blank 77 km
  • blank 8 km
  • blank
  • blank 1
  • blank 13
  • blank 7
  • blank 4
  • blank