Bad Kleinkirchheim / St. Oswald
Škola skijanja Krainer Wulschnig – vrijedi za cijelu zimsku sezonu

Bad Kleinkirchheim škola skijanja – Skijanje  Austrija

 

Svim polaznicima početničkog tečaja do 10 godina starosti, zagarantirana je poduka na hrvatskom jeziku (hrvatski ili slovenski ski učitelj)ukoliko se škola skijanja uplati najkasnije do 1.12.2020.!

Za naprednije skijaše (koji u sklopu škole već skijaju plavim i crvenim ski stazama) poduka na hrvatskom ovisna je o raspoloživosti.

Navedeno vrijedi za tečajeve u St. Oswaldu i u Bachu. Na Kaiserburgu su tečajevi isključivo na engleskom ili njemačkom jeziku.

Poduka za početnike je garantirana na svim polazištima, za napredne ovisno o raspoloživosti. Snowboard tečaj je isključivo na engl. ili njem jeziku.

Dnevna poduka traje 3 sata (škola skijanja), 2 sata (snowbaord). Početak škole skijanja je nedjeljom u 12.45 sati, ili ponedjeljak u 9:45 sati, a snowboarda u 13.30 sati. Ostale dane tečaj se održava prijepodne.

Školu skijanja mogu pohađati djeca od 3 godine starosti, a snowboard djeca od 6 godina. Škola skijanja završava sa natjecanjem i podjelom medalji.

Cijena po osobi (ski škola ili snowboard tečaj): 1.590 kn po osobi

TOP za obitelji!
Vrijeme tečaja odraslih i djece savršeno je usklađeno. Roditelji uvijek počinju 15 minuta nakon djece i također završavaju 15 minuta prije. Sastanak na istoj točki. Tako se cijela obitelj može spojiti na tečajeve.
Maksimalni broj osoba po skupini je 12 sudionika, minimalni 4. Podjelu u skupine obavlja škola skijanja.


Savjetujemo prilikom dolaska u Bad Kleinkirchheim da se javite u ured ski škole kako bi dogovorili detaljne informacije o početku škole i Vašem ski učitelju.

Dođite prvi dan škole na dogovoreno mjesto sastanka najmanje 15 minuta prije početka poduke
(prilikom rezervacije obavezno odabrati mjesto sastanka) :

Žičara Kaiserburgbahn Talstation

Bach kod hotela Kärtnerhof

Žičara Brunnachparkbahn St. Oswald

Napomena: U cijenu ski škole nije uključena ski karta i najam ski opreme. Obavezno za sve dodatno (želje, potrebe, usluga…) razgovarati na licu mjesta sa voditeljem ski škole.


Vrijednost više:

Najam ski opreme za 6/7 dana u Intersport rent (St. Oswald, Kaiserburg ili Bach) sa -10% popusta – plaćanje u agenciji:

Economy Ski set (skije + buce + štapovi) – redovna cijena 1.275 kn, cijena s Azur Tours popustom -10% = 1.150 kn

Premium Class ski (skije) – redovna cijena 1.110 kn, cijena s Azur Tours popustom -10% = 995 kn

Ukoliko roditelj iznajmljuje ski opremu, dijete do 10 g. ostvaruje besplatan najam ski opreme (i kacigu)! Dijete do 16 g. ostvaruje -50% popusta! Uz uvjet: 1 roditelj = 1 dijete


Ponuda smještajnih objekata u Bad Kleinkirchheimu i St. Oswaldu: KLIKNITE OVDJE.

Sadržaji

Sadržaji sobe

Naša preporuka