blank
blank
blank
blank
blank

Hotel Siva Grand Beach 4+*, Hurghada

Posebnosti:

 • duga, pješčana plaža koju krasi lagani pad
 • shopping ulica neposredno pred hotelom
 • odlično za obitelji

Hotel Siva Grand Beach ima prekrasnu, dugu pješčanu plažu koju krasi lagani pad zbog čega je odličan za obitelji i omiljen kod brojnih stalnih gostiju.

Hotelska ponuda:

Udoban hotelski objekt nudi smještaj u 550 soba. U centralnoj zgradi nalazi se predvorje s recepcijom, kutkom za sjedenje i dva glavna restorana. Uz bazen su restorani s roštiljem, kutak s pizza ponudom te različiti barovi. Aqua Centar se nalazi neposredno na plaži i nudi mogućnost sportskih aktivnosti (uz doplatu). Prostran slatkovodni bazen (grijan zimi) s terasom za sunčanje i odvojenim dječjim bazenom (grijan zimi) okružen je uređenim vrtom.
Uz bazen i na plaži su dostupni besplatni suncobrani, ležaljke i podloge. Ručnici za plažu goste čekaju u sobi, u torbi za plažu.
U SIVA MALL nalaze se restorani, barovi i male trgovine (uz doplatu). Ovdje su također i banka, internet kafić, ljekarna, ambulanta i salon ljepote.

Sport i zabava:

Stolni tenis, odbojka na pijesku, biljar,  aerobik, vodena gimnastika, nogomet na plaži i vaterpolo. Masaže uz doplatu. Dnevni animacijski program sa sportskim aktivnostima, igrama i natjecanjima. Večernja zabava uz živu glazbu.

Sobe:

 • BUNGALOV SOBE: nalaze se u lijevom i desnom krilu hotelskog naselja i razdijeljene su u 19 jednokatnih bočnih zgrada s pogledom na vrt. U standardnu opremu soba spadaju klima uređaj (sezonski), telefon, SAT TV, sef i mini hladnjak. Kupaonica je opremljena tušem ili kadom, WC-om i sušilom za kosu. SObe imaju balkon, terasu ili francuski prozor. Smještaj: najviše 2 odraslih (nema mogućnosti pom. ležaja ili dječjeg krevetića).
 • DELUXE SOBE: nešto su veće od bungalov soba i bliže su plaži; opremljene isto kao bungalov sobe. Smještaj: najviše 2 odraslih (nema mogućnosti pom. ležaja ili dječjeg krevetića).
 • JUNIOR SUITE: nalaze se u glavnoj zgradi te uz standardnu opremu nude kutak za sjedenje te djelomični pogled na more ili bazen. Sve suite sobe imaju balkon ili terasu. Smještaj: najviše 3 odraslih ili 2 odraslih i 2 djece.
 • OBITELJSKE SOBE nude dvije odvojene spavaće sobe te se nalaze u glavnoj zgradi.

Za treću i svaku slijedeću osobu, u sobi je pripremljen pomoćni ležaj ili ležaj na razvlačenje.

Usluga:

All inclusive: samoposlužni doručkom i večer u glavnom restoranu te samoposlužni ručkak u restoranu na plaži. Lokalna bezalkoholna pića dostupna su 24 sata dnevno, a lokalna alkoholna pića od 10 sati do ponoći.

All inclusive ne uključuje svježe cijeđene sokove, poslugu u sobu, punjenje mini bara, određene vrste koktela, uvozna alkoholna pića te ponude restorana u SIVA MALLU.

Obavezno je nošenje all inclusive narukvice. Detaljnije informacije o all inclusive programu, radnom vremenu barova i restorana, kao i uslugama koje su na raspolaganju uz doplatu, dobit ćete u mjestu ljetovanja.

 

Cijena po osobi za boravak u trajanju od tjedan dana, all inclusive usluga, već od 3.790 kn

Za konkretan termin, molimo da nam pošaljete upit. Zbog svakodnevnih promjena cijena od strane partnera, molimo da konačnu cijenu i raspoloživost provjerite sa našim agentom prodaje.

 

Cijena aranžmana uključuje:

povratnu zrakoplovnu kartu do Hurghade (moguće luke polaska/povratka: Ljubljana/Graz/Beč/Budimpešta), zrakoplovne pristojbe, transfer zračna luka – hotel – zračna luka, smještaj u odabranom terminu u trajanju 8 dana/7 noćenja, uslugu navedenu pored hotela, slovenskog predstavnika na destinaciji, organizaciju putovanja i zakonsku jamčevinu.

Cijena aranžmana ne uključuje:

Vizu za Egipat (obavezna doplata za državljane RH na licu mjesta 28 € po osobi), transfer do zračne luke (mogućnost povratnog transfera na upit i uz doplatu), parking u zračnoj luci, fakultativne izlete, napojnice i druge usluge koje nisu navedene pod cijena uključuje, nadoplatu za jednokrevetnu sobu, drugi tip usluge, drugi tip sobe, putno osiguranje (preporučamo), troškove osobne prirode.

 

Polasci:

ODLAZAK DAN ODREDIŠTE
LJUBLJANA NEDJELJA HURGHADA
GRAZ NEDJELJA HURGHADA
BEČ ČETVRTAK,  SUBOTA, NEDJELJA HURGHADA
BUDIMPEŠTA SRIJEDA i PETAK HURGHADA

 

Viza:

Za ulazak u Egipat, hrvatskim državljanima je potrebna viza. Ista se dobiva neposredno pri ulasku u Egipat te stoji 28 € (s uključenim troškovima posredovanja). Putovnica mora biti važeća još najmanje 6 mjeseci od dana izdavanja vize. S obzirom na to da se uvjeti za ulaz mogu promijeniti, a za privremene putovnice vrijede drugačiji uvjeti, ljubazno molimo da se prije odlaska informirate o uvjetima ulaska u Egipat kod za to nadležnih institucija. Sva djeca (od rođenja) za ulaz moraju imati vlastitu putovnicu. Upis u drugim putovnicama nije dozvoljen.

Pri ulasku je potrebno ispuniti formular s podacima iz putovnice te o boravku u destinaciji. Do 8 dana prije polaska, vizu je moguće pribaviti i preko internetske stranice: https://visa2egypt.gov.eg/ .

U određenim uvjetima, za državljane Republike Hrvatske, ulaz na Sinajski poluotok moguć je bez plaćanja vize. “Sinai only” viza važeća je za boravak od najviše 14 dana, no ograničava kretanje turista, budući da je važeća samo na određenim područjima Sinaja. Gore navedeno vrijedi za nositelje putovnica zemalja EU.

Državljani država koje nisu članice EU (npr. BIH, Albanija, …) vizu moraju pribaviti prije odlaska, u Veleposlanstvu Egipta. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju, u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili Veleposlanstvu zemlje u koju se putuje, odnosno nadležnom konzulatu.

Svaki je putnik sam odgovoran za pribavljanje odgovarajućih putnih dokumenata te njihovu ispravnost. 

 

Izleti koji će obogatiti Vaš odmor (plaćanje na licu mjesta)

KAIRO – JEDNODNEVNI IZLET ZRAKOPLOVOM: Piramide u Gizi, sfinga, znameniti bazar Khan Khalili, Egipatski muzej. Uključene ulaznice i ručak. Cijena: pribl. 199 €.

KAIRO DELUXE – JEDNODNEVNI IZLET AUTOBUSOM: Piramide u Gizi, sfinga, Egipatski muzej. Uključene ulaznice i ručak. Cijena: pribl. 89 €.

LUXOR DELUXE – JEDNODNEVNI IZLET AUTOBUSOM: Hram Karnak, hram kraljice Hatšepsut, Memnonovi kolosi, Dolina kraljeva, vožnja Nilom. Uključene ulaznice i ručak. Cijena: pril. 99 €.

OTOČKI SNOVI: Dva ronjenja s dihalicom, posjet otoku Orange island. Zalazak sunca na brodu prilikom povratka. Cijena uključuje: iznajmljivanje opreme, ručak, voće, hladna i topla bezalkoholna pića. Cijena: pribl. 32 €.

NOVI GIFTUN: Ronjenje s dihalicom u Crvenom moru i posjet otokU. Cijena: pribl. 30 €.

QUAD SAFARI: Vožnja do beduinskog sjela, jahanje deva, uključeno iznajmljivanje marame za glavu i naočala, bezalkoholna pića. Cijena: pribl. 35 €.

SUPER SAFARI: Vožnja do beduinskog sjela, jahanje deva, uključeno iznajmljivanje marame za glavu i naočala,  roštilj večera, bezalkoholna pića. Cijena: pribl. 44 €.

Rezervacija izleta moguća je isključivo u mjestu ljetovanja, kod zaposlenika lokalne agencije CET – Cairo Express Travel, koja organizira i prodaje ponuđene izlete. Predstavljeni izleti rezerviraju se neposredno kod CET-a, zato Organizator putovanja za njih ne odgovara. Izleti se vode na njemačkom ili engleskom jeziku.
Predstavnici su obučeni za svoje zadaće i govore njemački i engleski. Kao poznavatelji Egipta, uvijek su vam na raspolaganju s puno informacija o lijepoj i raznolikoj zemlji. Više informacija i kontaktne podatke predstavnika možete naći neposredno u hotelima, u informacijskim mapama ETI ili na ETI informacijskoj tabli. 

Predstavljeni izleti su samo dio iz široke ponude mogućih izleta u Egiptu. Navedene cijene su okvirne i važeće za jednu osobu. Zadržavamo pravo promjne istih. 

 

Važna napomena:

Za ovo putovanje važno je imati putovnicu koja je važeća još najmanje 6 mjeseci od datuma ulaska u Egipat.

Nevažeće putne isprave ne obavezuju Azur tours d.o.o. te se primjenjuju Opći uvjeti putovanja organizatora. Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH (www.mvp.hr).

Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. U slučaju kasnog dolaska zrakoplova (noću ili u ranim jutarnjim satima) gosti nemaju pravo na povrat jednog noćenja, pošto se broj noćenja ne mijenja. Za noćenje se smatra vrijeme od približno 11.00 do 11.00 sljedećeg dana (ovisno o kućnom redu). Treba uzeti u obzir da turistički aranžman započinje odlaskom zrakoplova i da u zrakoplovu svaki putnik u pravilu već dobije po jedan obrok. Isto važi i za rane odlaske iz hotela (npr. prije 8 sati ujutro) Red letenja na charter programima podložan je promjeni i u vrlo kratkom vremenu pred put. Putnici će dobiti točan raspored leta najkasnije 3 dana pred polazak.
Moguće je da* red letenja na charter programima uslijed pojačanog naleta redovnih linija, a posebno u visokoj sezoni (6., 7., 8. mj.) bude nepovoljniji. Organizator putovanja na takav red letenja i promjene koje mogu nastati ne može utjecati. Posljedično tome moguće je da zbog nepovoljnijeg reda letenja nije moguće odmah ući u smještajne objekte na destinacijama.
Također prilikom povratnog leta i nepovoljnijeg reda letenja na odlasku s destinacije moguće je da gosti moraju napustiti svoje sobe u smještajnim objektima puno prije polaska zrakoplova.
U tom slučaju gosti se prilikom ulaska u smještajne objekte na dan dolaska i izlaske iz smještajnih objekata na dan odlaska moraju strogo držati kućnog reda koji propisuje svaka hotelska kuća. Prema međunarodnim pravilima gost je dužan napustiti hotelsku sobu do 12.00 sati. (Većina hotela ima poseban prostor za odlaganje prtljage i preodijevanje.)

 

COVID-19 INFORMACIJE:

TRENUTNO PRIMJENJIVI UVJETI ULAZA U EGIPAT

Novi pravilnik egipatske vlade predviđa da potpuno cijepljeni ne trebaju PCR test pri ulasku u Egipat. Uvjeti:

 • ulazak 14 dana ili više nakon drugog cijepljenja (s Johnson & Johnson nakon prvog i jedinog cijepljenja)
 • dokument o dokazu o cijepljenju mora imati QR kod za provjeru i mora biti u papirnatom obliku – u Sloveniji se očekuje da će biti dostupan nakon 1.7.
 • Dokaz o cijepljenju ne smije sadržavati nikakve promjene ili prilagodbe
 • Djeci mlađoj od šest godina nije potreban PCR test
 • Djeca u dobi od 6 do 18 godina trebaju negativni PCR test. Ako su djeca već potpuno cijepljena i to mogu dokazati službenim dokumentom, PCR test nije potreban.

 

Putnici koji nisu cijepljeni i   dolaze u Egipat moraju predočiti negativnu potvrdu o rezultatu PCR testa za COVID-19, ne starijeg od 72 sata.

 • Test na prisutnost virusa SARS-CoV-2 mora se provesti PCR-om u odgovarajućoj i vjerodostojnoj organizaciji i izdati na engleskom jeziku.
 • Djeca do 5.99 godina starosti ne trebaju test.
 • Putnici koji dolaze u zračnu luku u Hurghadi mogu napraviti PCR test po dolasku u zračnu luku (test napravi predstavnik egipatskog Ministarstva zdravstva, cijena 30 USD).
 • Putnici mogu napustiti zračnu luku odmah nakon napravljenog PCR testa. Ako se testirate po dolasku u Hurghadu, recepcija hotela primit će vaše rezultate u roku od 24 sata. Hoteli će pružiti 14-dnevnu karantenu u odvojenim sobama za goste koji imaju pozitivan test na COVID-19. Prijevremeni prekid karantene moguć je ponovljenim PCR testom. Cijena ponovnog testiranja je 100 USD.

Tranzit kroz Sloveniju:

Obavještavamo vas da od 22. kolovoza 2021 osobe koje nemaju prebivalište u Sloveniji i koje su u tranzitu preko Slovenije moraju ispuniti uvjete PCT – ja:

– CIJEPLJENI, pravila o tome kada se osoba smatra cijepljenom razlikuju se ovisno o vrsti cjepiva: Comirnaty (Pfizer BioNTech): 7 dana nakon druge doze; Spikevax (Modern): 14 dana nakon druge doze; Vaxzevria (AstraZeneca): 21 dan nakon prve doze; Janssen (Johnson & Johnson): 14 dana nakon doziranja

– PREBOLJELI, bolest se može dokazati na dva načina: dokazom o pozitivnom rezultatu PCR testa starijem od 10 dana i ne starijim od šest mjeseci ili liječničkom potvrdom da su preboljeli COVID-19 i ne više od 2 mjeseci od početka simptoma da nije prošlo više od šest mjeseci

-TESTIRANI, PCR ne stariji od 72 sata ili HAG (brzi test na antigen) ne stariji od 48 sati. HAG se može napraviti na povratku u zračnoj luci u Ljubljani po slijetanju, cijena je 30 eura, rezultat se čeka pola sata


Šifra aranžmana: 15

Za navedeno putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja koje možete pogledati na sljedećem: linku

Naša preporuka