Azurtours Ljetovanje Jadran Dalmacija Turističko naselje Brzet 3*

Turističko naselje Brzet 3*

First minute
Naša preporuka
Akcija
Hrvatska, Dalmacija, Omiš

TN Brzet 3* je paviljonskog tipa, u okruženju borove šume, uz more, na prostranoj šljunčanoj plaži. Od grada Omiš a dijeli ga gradska šetnica u dužini 800 metara pa se može smatrati gradskim hotelom. Provedite nezaboravno ljetovanje na Jadranu i upoznajte skrivene čari Omiša.

28% Posebna ponuda
Već od
€ 44
€ 32
po osobi po danu
Polupansion

Rezervirajte svoj odmor

Unesite period boravka i broj osoba

Provjerite raspoloživost smještaja i rezervirajte svoj smještaj po najpovoljnijim cijenama.

Unesite period boravka i broj osoba!
1/2+1 BM kl - polupansion + piće uz večeru
Balkon
Pogled more
Gosti: 2 + 1
Klima

Sobe: TWC, SAT TV, klima uređaj, hladnjak, sušilo za kosu, telefon, balkon i pogled na more.

28%
Posebna ponuda
Već od
Ukupno
€ 44
€ 32
po osobi po danu
Polupansion
Unesite period boravka i broj osoba!
Za točan izračun cijene unesite period i broj osoba.
Loading...

Sadržaj

Lokacija: Turističko naselje Brzet je udaljeno 800 m od grada Omiša, okružen stoljetnom borovom šumom uz samu šljunkovitu plažu.

Sadržaji: 88 soba, centralni restoran i terasa, besplatan Wi-Fi na recepciji, besplatan parking u sklopu naselja, WI-Fi u cijelom naselju. Kućni ljubimci dozvoljeni 7 €/dan.

Usluga: buffet doručak, večera izbor 3 menu-a. Uz večeru uključeno neograničeno piće – bijelo vino, crno vino, sok i voda. U periodu od 15.06. do 14.09.2024. gosti se sami poslužuju pićem iz točionika, u ostalim terminima piće se servira.

Sobe: TWC, SAT TV, klima uređaj, hladnjak, sušilo za kosu, telefon, balkon i pogled na more.

Check In: 15
Check Out: 10
Držanje kućnih ljubimaca Da, doplata
Internet Da, besplatno
Parking dostupan Da
Besplatan parking
Vanjski prostor
Terasa
Mikrolokacija
Kraj plaže
Zelenilo: Puno
Uz plažu
Najbliža plaža
Šljunak

Lokacija

Centar
800 m
Plaža
20 m

Omiš - Ruskamen

Omiš je dalmatinski gradić smješten na iznimno atraktivnoj lokaciji - na ušću Cetine u more. Sam je grad zanimljiv sa izuzetno bogatom poviješću, velikim brojem vrijednih povijesnih spomenika, a u prošlosti je dugo vrijeme najpoznatiji kao grad gusara. Od gusara je najviše stradala Venecija, jer su njeni trgovački brodovi bili redovita meta napada. Koliko god su smetali Veneciji, gusare je bilo nemoguće pobijediti jer su na klisurama iznad grada sagradili Forticu. To je bila neosvojiva tvrđava, s koje se moglo vidjeti približavanje bilo kojeg neprijatelja i pripremiti se za obranu. Danas se sa Fortice pruža jedan od najljepših pogleda u cijeloj Dalmaciji i stoga je to mjesto koje svakako morate posjetiti ako boravite u Omišu. Cetina je atrakcija sama za sebe - njome možete ploviti, naći motive za adrenalinski turizam, voziti se uz nju ili šetati uživajući u prekrasnim krajobrazima klisure. Omiš je poznat po prekrasnim plažama, kvalitetnoj kulturnoj i turističkoj ponudi. U našoj su ponudi turističko naselje Sagitta i turističko naselje Brzet.