AzurTours > Novosti > Iznajmljivanje ski odjeće u Francuskoj – Les Petits Montagnards

Iznajmljivanje ski odjeće u Francuskoj – Les Petits Montagnards

Francuska

Skijanje

Ovu zimu LES PETITS
MONTAGNARDS će Vas kvalitetno obući za snijeg od glave do pete!

Les Petits Montagnards nude jedinstvenu uslugu najma skijaške odjeće za skijanje. Dostavlja se izravno u vaš hotel ili residence, u bilo kojem skijalištu u Francuskoj. Za sve: od beba do 3XL, za početnike ili iskusne skijaše nude tehničku odjeću prilagođenu svakoj razini prakse i kombiniraju modu, performanse i udobnost.

Skijaško odijelo, hlače, čizme za snijeg, par rukavica i skijaške naočale, Les Petits Montagnards oblači vas od glave do pete.

UŠTEDITE NOVAC, SPASITE PLANETU

Od sada rezervirajte kvalitetne proizvode bez probijanja troškova. Iznajmljivanje odjeće do pet je puta jeftinije od kupnje. Iznajmljivanje je izvrsna prilika da svake godine nabavite novu odjeću.

Ugljični otisak Les Petits Montagnards mnogo je manji od pojedinaca koji iznajmljuju opremu za tjedan dana upotrebe. Rade na izbjegavanju plastike, a zeleni se i oko transporta…

U Les Petits Montagnards pronaći ćete sve što je potrebno za opremanje cijele obitelji od glave do pete (do buca za snijeg) zimi, ali i ljeti!

Izvrsno je za goste koji ne žele nositi puno prtljage na skijanje!

Ujedno djeca rastu svake ski sezone tako da je najam skijaške odjeće izvrsna solucija ukoliko se sa kupnjom i prodajom skijaške odjeće ne želite baviti svake ski sezone.

Skijaška odjeća je podijeljena u 3 različita raspona (zabavna, dinamična i tehnička), sva odjeća i dodaci koji su u ponudi su novi ili gotovo novi.

Modne marke: Roxy, Quiksilver, Columbia, Scott, Millet, Burton ili čak Rossignol, sve svoje omiljene marke pronaći ćete na lespetitsmontagnards.com

Različite cijene, različiti rasponi, dostupan vam je širok izbor proizvoda.

Nakon svakog povratka sva se odjeća čisti, dezinficira i ponovno hidroizolira!

U kontekstu trenutne zdravstvene situacije, sva otkazivanja bit će besplatna do dana otpreme ili d-5 prije prvog dana najma.

  • Minimalno razdoblje najma: 3 dana
  • Cijena se smanjuje ovisno o razdoblju najma

Više o iznajmljivanju skijaške odjeće u Francuskoj na linku: lespetitsmontagnards.com