Azurtours Ljetovanje Jadran Padova Hotel Abano Terme kod Padove, Hotel Helvetia Terme 4*, puni pansion!

Hotel Abano Terme kod Padove, Hotel Helvetia Terme 4*, puni pansion!

Italija, Padova, Padova

Zeleno ljeto 2022. Ugodan hotel Helvetia Terme 4* s uslugom punog pansiona, uključen najam bicikla, kupanje u bazenima, blizina Padove i Venecije vlakom

Izaberite smještaj po Vašoj mjeri

Dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem, Standard, Polupansion
Gosti: 2 + 1

Sobe hotela Helvetia uključuju mini bar i LCD TV sa satelitskim programima. U cijelom je hotelu moguće besplatno koristiti WiFi. Iz pojedinih se soba pruža pogled na bazen.

Jednokrevetna soba, Standard, Polupansion
Gosti: 1 + 0

Sobe hotela Helvetia uključuju mini bar i LCD TV sa satelitskim programima. U cijelom je hotelu moguće besplatno koristiti WiFi. Iz pojedinih se soba pruža pogled na bazen.

Sadržaj

Vrijednost više:

Abano Terme su jedne od nastarijih termalnih lječilišta u Europi, sam grad Abano obiluje prekrasnim šetnicama koje uljepšavaju razne fontane kao simbol bogatstva termalne vode

u hotelu uz predrezevaciju je moguće iznajmiti bicikl (uključen u cijenu) ili se prošetati vinskim cestama regionalnog parka prirode Euganejska brda (Euganean Hills) – dobijete mape staza, idealno za šetaće rekreativce

Abano Terme su samo 13 km od centra grada Padova, 56 km od Venezije, 45 km od Vicence, 95 km od Verone – vrlo dobra povezanost s javnim prijevozom (vlak ili bus) tako da Vam auto za izlete nije potreban

Opis hotela:

Hotel Helvetia Terme nalaze se u samom centru mjesta Abano, od željezničke stanice 300 m. Stoljećima su Abano Terme poznate po svojim termalnim izvorima: izvori slano-brom-jodnih voda teku vrlo vrući i bogati mineralnim tvarima s Euganejskih brežuljaka te imaju protuupalna, rehabilitacijska i ljekovita svojstva za borbu protiv problema sa zglobovima. U hotelskom termalnom centru prakticiraju terapiju kupanjem, terapiju blatom i hidrokineziterapiju.

Hotelska dva termalna bazena održavaju se na temperaturi od 33°-35°, pomažu pri opuštanju, istezanju mišića, borbi protiv celulita i ponovnom aktiviranju limfne i venske cirkulacije.

Sobe hotela Helvetia uključuju mini bar i LCD TV sa satelitskim programima. U cijelom je hotelu moguće besplatno koristiti WiFi. Iz pojedinih se soba pruža pogled na bazen. Hotelski parking besplatan.

U hotelskom restoranu moguće je uživati u jelima regionalne i međunarodne kuhinje. Usluga je puni pansion (buffet doručak, ručak i večera u 3 slijeda – klasično posluživanje).

U wellness centru dostupni su teretana, sauna i uz doplatu usluge masaže. Gosti mogu otplivati iz unutarnjeg bazena do vanjskog termalnog bazena.

Napomena:

za boravke od min. 7 noćenja dobivaju se uz doplatu najam: ručnici i kućni ogrtač

i 1 x opuštajuća masaža u trajanju cca. 25 min.

Popust na trećem pom. ležaju:

dijete do 6,9 g. – BESPLATNO

dijete od 7-12,9 g. -50%

osoba starija od 13 g. -10%

Doplata na licu mjesta:

boravišna pristojba cca. 2 € po osobi dnevno (stariji od 14 g.), kućni ljubimac na upit 12 €/dan.

Držanje kućnih ljubimaca Da, na upit
Internet Da, besplatno
WiFi pristup internetu
Bazen Da
Bazen na otvorenom, Unutarnji bazen, Grijani bazen
Parking dostupan Da
Besplatan parking
Djeca dobrodošla
Hrana i piće: Minibar
Dodatni sadržaj u objektu
Oprema za fitnes
Sauna
Masaža

Lokacija