Hotel Rogla 3*sup

Slovenija, Savinjska, Rogla

Hotel Rogla 3*sup - NOVO - obnovljene sobe | Nalazi se na samom skijalištu Rogla, ima bazen, saunu i veliku sportsku dvoranu.

Rezervirajte svoj odmor

Unesite period boravka i broj osoba

Provjerite raspoloživost smještaja i rezervirajte svoj smještaj po najpovoljnijim cijenama.

Unesite period boravka i broj osoba!

Smještaj

Dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem, Polupansion
Gosti: 2 + 1
Internet

cijena uključuje: - polupansion - kupanje u bazenu Hotela Planja, - ulaz u saune u wellnesu hotela Planja ili Wellness centru Natura (20% povoljnije) - neograničen ulaz u saune Wellnessa Natura za goste Hotela Natura, - kupanje u termalnim bazenima u Termama Zreče (30% povoljnije), - 10% popusta na dvodnevnu ili višednevnu ski kartu (kupnja na mjestu samome, sezonske cjene), - SKI BUS na relaciji Rogla – Zreče – Rogla prema voznom redu U TERMINU 29.12.23. - 2.1.24. CIJENA UKLJUČUJE: - novogodišnju večeru s aperitivom, pjenušac u ponoć - čuvanje skijaške opreme za goste hotela na Rogli (smještaj hotel Planja i hotel Rogla)

Sadržaj

Položaj:

Hotel Rogla se nalazi pod istim krovom sa hotelom Planja 4*, idealno smješteni uz samo skijalište. Gosti koriste zajedničke sadržaje hotela Planja i Rogla.

Sadržaji:

recepcija, trgovine; restoran, aperitiv bar, pivnica, pizzerija, a la carte restoran, ‘stara koča’, diskoteka; športska dvorana, novi preuređeni unutarnji bazen (6x12m), 2 whirlpoola, dječji bazen, sauna centar (2 finske saune, turska, infracrvena sauna) proširen novim sauna dijelom (1 infracrvena sauna za 4 osobe, 1 finska sauna, relax prostor), prostorije za masaže i relaksaciju, solarij, fitness, trim kabinet; medicinski centar s pulmološkom ambulantom; najsuvremeniji ski-servis: spremište za skije i skijaške cipele s grijačima, posudba opreme, postrojenje za ‘glačanje’ skija.

Usluge: polupansion ili puni pansion; bife doručak i bife večera uz salatni bife.

Bazen Da
Unutarnji bazen, Bazen za djecu
Hrana i piće: Restoran sa jelovnikom, Bar
Dodatni sadržaj u objektu
Sauna
Infracrvena sauna
Masaža
Oprema za fitnes

Lokacija

Rogla / Zreče

Rogla skijanje - izvrsno za obitelji s djecom, super ski škole na slo./hrv. jeziku u blizini smještaja, povoljni Rogla SKI paketi, Zreče nudi SKI & SPA pakete

Skijalište nudi zimski odmor za obitelji iz snova, dok Terme Zreče nude odličnu wellness oazu povezanu besplatnim ski busom. Sve nadomak Hrvatske.

Na Rogli ćete naći odlične hotele i apartmane pokraj samih staza, bazene, saune pa čak i sportsku dvoranu. Osim toga na sami vrh možete doći i vlastitim automobilom.

Na vrhu se nalazi veliki plato sa hotelima te poligoni sa stazama za početnike. Rogla nudi vožnju motornim sanjkama, adrenalinsko sanjkalište, umjetnu stijenu za penjanje, hodanje krpljama, turno skijanje…

Rogla skijanje – Skijalište također ima i odličan snowpark koji nudi brojne mogućnosti za sve i čestu organizaciju evenata. Popularno je i skijaško trčanje.

Wellness centar Planja nudi programe opuštanja za pojedince, parove i obitelji: tajlandsku masažu, romantičnu kupku za dvoje uz svijeće i pjenu, bazen za kupanje i zabavu odraslih i djece…

Nudi odlične uvjete za odmor obitelji, jednodnevna i vikend skijanja te idiličan odmor u planinskom okruženju.

Terme Zreče

povezane su sa Roglom besplatnim ski busom, nekoliko linija u jutro za odlazak i poslijepodne za povratak. Pružit će Vam nezaboravan odmor u mirnom okruženju u vrhunskim hotelima Atrij i Vital ili u apartmanima Vile Zreče. U hotelima, koji su međusobno povezani, nalazi se veliki pansionski restoran sa samoposlužnim bifeom, a bogata je i ponuda ukusnih jela a’ la carte u kombinaciji s odabranim vinima. Gosti također mogu uživati u suvremeno opremljenom wellness centru, u Sauna selu ili u unutarnjim i vanjskim bazenima koji su također povezani sa hotelima.

U parku pokraj jezera Zreče nalazi se 10 apartmanskih kućica koje okružuju šuma i uređeni park. Smještene su u neposrednoj blizini hotela i bazena što je posebno pogodno za obitelji s djecom. Apartmani raspolažu suvremeno opremljenom kuhinjom s perilicom posuđa. Postoji mogućnost za prehranu u hotelu. U vilama su dobrodošli i vaši kućni ljubimci!

Udaljenost od Zagreba: 150 km